- 31 Ekim 2019
- 184
- 325
- 23
- 27
- Konu Sahibi Girlpower22
-
Femara kullandigimdan beri 17. Gun adet oldum hep, çatlama ignesinden sonra da tam 14. Gune denk geldi. Streste etkili olabilir uzamasina gebelikte olabilir ama duzene sokuyor diye biliyorum ilac ve igneGeçen ay bugün 19 Kasım çatlatma iğnesi oldum. Hala regl olmadım. 45-49 gün arası regl oluyorum polikistik over olduğu için. Sanırım normal döngümde adet olucam yine. Ben iğne sonrası 15 günde adet olunur diye okumuştum ama benim gibi iğneye rağmen kendi döngü süresinde adet olan var mı? Normal mi bu?
16 mm de iğne yaptırdı doktor. Kistleşecek kadar büyük yumurtam yoktu ama? Ve çatladığına eminim çünkü ilk defa yumurtlama akıntım olmuştu.Kist oluşmuş olabilir mi
Akıntı çatlama olmasa da olabiliyor. İkisi bağımsız bildiğim kadarıyla. Benim dr um 22mm altına iğne vermiyor. Bu sayıları duyunca şoke oluyorum.16 mm de iğne yaptırdı doktor. Kistleşecek kadar büyük yumurtam yoktu ama? Ve çatladığına eminim çünkü ilk defa yumurtlama akıntım olmuştu.
22 den sonrası zaten kistleşir çatlamaz bildiğim kadarıyla. 16 mm ile arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldı meselaAkıntı çatlama olmasa da olabiliyor. İkisi bağımsız bildiğim kadarıyla. Benim dr um 22mm altına iğne vermiyor. Bu sayıları duyunca şoke oluyorum.
Ben tr de yaşamıyorum. Burada dr ların bakıl açısı farklı. 6 aydır ilaç alıyoruz ilk yumurtam 18di küçük dedi mesela. 19 du son yumurtam vermedi iğne. 26 ya kadar büyür kistleşmeden diyorlar. Çok şükür kistim de olmadı hiç. arkadaşınız için sevindim darısı başınıza.22 den sonrası zaten kistleşir çatlamaz bildiğim kadarıyla. 16 mm ile arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldı mesela16-22 arası çatlatmaya uygun boyut.
Kan testi yaptırdınız mıGeçen ay bugün 19 Kasım çatlatma iğnesi oldum. Hala regl olmadım. 45-49 gün arası regl oluyorum polikistik over olduğu için. Sanırım normal döngümde adet olucam yine. Ben iğne sonrası 15 günde adet olunur diye okumuştum ama benim gibi iğneye rağmen kendi döngü süresinde adet olan var mı? Normal mi bu?
5 gün önce idrar testi yaptığımda böyle çıkmıştı hem de ilk 10 dakikada. Ama ertesi gün başka markayla yaptım negatifti. O yüzden kan vermedim.Kan testi yaptırdınız mı
5 gün önce yaptığımda böyle çıkmıştı hem de ilk 10 dakikada. Ama ertesi gün başka markayla yaptım negatifti.Gebelik testi yaptın mı canım evde?
Hayır yaptırmadım adet olucam diye göğüs hassasiyeti başladı çünkü 5 gündür falanKan testi yaptırdınız mı
Amin inşallah rabbim size de nasip etsin hayırlısıylaBen tr de yaşamıyorum. Burada dr ların bakıl açısı farklı. 6 aydır ilaç alıyoruz ilk yumurtam 18di küçük dedi mesela. 19 du son yumurtam vermedi iğne. 26 ya kadar büyür kistleşmeden diyorlar. Çok şükür kistim de olmadı hiç. arkadaşınız için sevindim darısı başınıza.
Bu markaya hiç boşuna para kazandırmayın. Çok fazla yanlış sonuç veriyor.5 gün önce idrar testi yaptığımda böyle çıkmıştı hem de ilk 10 dakikada. Ama ertesi gün başka markayla yaptım negatifti. O yüzden kan vermedim.
Evet malesef öyleymiş bende burda okudumBu markaya hiç boşuna para kazandırmayın. Çok fazla yanlış sonuç veriyor.
Benimde reglim düzensizdir çatlatma iğnesi oldum 30 günde adet oldum canım bi doktora danış istersenGeçen ay bugün 19 Kasım çatlatma iğnesi oldum. Hala regl olmadım. 45-49 gün arası regl oluyorum polikistik over olduğu için. Sanırım normal döngümde adet olucam yine. Ben iğne sonrası 15 günde adet olunur diye okumuştum ama benim gibi iğneye rağmen kendi döngü süresinde adet olan var mı? Normal mi bu?
İğne sonrası bende normal adet tarihimde adet ol uştum pkolar da o denilen gibi 15. Günde olmuyor sanırımGeçen ay bugün 19 Kasım çatlatma iğnesi oldum. Hala regl olmadım. 45-49 gün arası regl oluyorum polikistik over olduğu için. Sanırım normal döngümde adet olucam yine. Ben iğne sonrası 15 günde adet olunur diye okumuştum ama benim gibi iğneye rağmen kendi döngü süresinde adet olan var mı? Normal mi bu?
Peki doktorunuza sormuş muydunuz normal miymiş? Bende 42.gündeyim adetim başlıyo sanırım.İğne sonrası bende normal adet tarihimde adet ol uştum pkolar da o denilen gibi 15. Günde olmuyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?