PKK'ya son kez "Silah bırakın" çağrısı

09J5xW.png

Buna bakip bakip gülüyorum.:KK53: Icinde bulunduklari durumjn tam bir ozeti. Hayir ne saniyorduysalar?
fazla muhabbet tez ayrılık getirmiş:KK53:

gülüşüp oynaşırken birden tüh kaka olmuş sempatikcanlar

ne diyim herkes ektiğini biçer fakat kurunun yanında yaşta yanıyor her zaman olduğu gibi

Yürüyüş mürüyüş diyorsunuz da cok dikkatli olun mit canlı bomba olabilecek sehirleri acıklamış istanbul ankara da var tabi.
Bir de ışid militanları twitterda paylasım yapmış Türkiye'ye savaş actıklarına dair.
Askerlerinizin boğazlarının kesildiği videolar izleyeceksiniz, kadınlarınızın köle pazarlarında satıldıgını göreceksiniz falan demişler.
3bucuk atıyorum ben suan.
Fuatavni de avm de bomba patlatılacak demişti.
Bir süre avm ve kızılay yok bize.

Yalnız burada konuşulması gereken selocana hayran olanlar değil hanımlar..Onlara çağrıda bulunmanız memleket şu noktaya gelmişken yapılacak en son şey..

Teröristleri bu memleketin tepesine çıkaranlardan soracaksınız bu hesabı..

Vakti zamanında bin kere yazdık buralara, dünyada hiç bir ülke yoktur ki terörü "ikna" ya da "barış" yoluyla bitirebilsin..

Terörizmi bitirmenin tek yolu, kökünü kazımaktır o itlerin..Bu kadar net..

Gaflarına en çok güldüğümüz, en çok dalga geçtiğimiz siyasetçi Tansu Çiller bile çok daha iyi mücadele etmiştir pkk ile..Hatta en iyi mücadele etmiş kadın siyasetçidir..

Teröristi büyük coşkularla şehre indirip karşılayan, terörist temsilcilerini meclise sokan ve vatanın üniter yapısına kasteden tavizler veren, bunları yaparken de demokrasi davulları çalan, 13 yıldır memleketin tepesine kabus gibi çökenlerden soracaksınız bu bitmek tükenmek bilmeyen şehit haberlerinin hesabını..Hdp ye oy verenlerden değil..

Herhangi bir ülkede 13 yılda bu kadar şehit verilse, o memleketi yönetenler istifa eder ya da indirilirler oldukları yerden..
Bizde ise tam tersi, adamlar ilah ilan edilecek yakında.

Ve bilin ki, verilen şehit sayısı, bize yansıtılandan çok daha fazladır.

fazla muhabbet tez ayrılık getirmiş:KK53:

gülüşüp oynaşırken birden tüh kaka olmuş sempatikcanlar

ne diyim herkes ektiğini biçer fakat kurunun yanında yaşta yanıyor her zaman olduğu gibi
Çok iyi olmuş bence de.
Başkasının canı yanarken terörizmi destekleyenler kendi canlarına bile değil mallarına zarar gelince ne oluyor görmüşler.

Yalnız burada konuşulması gereken selocana hayran olanlar değil hanımlar..Onlara çağrıda bulunmanız memleket şu noktaya gelmişken yapılacak en son şey..

Vakti zamanında bin kere yazdık buralara, dünyada hiç bir ülke yoktur ki terörü "ikna" ya da "barış" yoluyla bitirebilsin..

Gaflarına en çok güldüğümüz, en çok dalga geçtiğimiz siyasetçi Tansu Çiller bile çok daha iyi mücadele etmiştir pkk ile..Hatta en iyi mücadele etmiş kadın siyasetçidir..

Teröristi büyük coşkularla şehre indirip karşılayan, terörist temsilcilerini meclise sokan ve vatanın üniter yapısına kasteden tavizler veren, bunları yaparken de demokrasi davulları çalan, 13 yıldır memleketin tepesine kabus gibi çökenlerden soracaksınız bu bitmek tükenmek bilmeyen şehit haberlerinin hesabını..Hdp ye oy verenlerden değil..

Herhangi bir ülkede 13 yılda bu kadar şehit verilse, o memleketi yönetenler istifa eder ya da indirilirler oldukları yerden..

Aman hdp ye oy vereni eleştirmeyin kısmı hariç katılıyorum.
Akpye oy verene nasıl ki bu hırsızlara oy verdiniz diye eleştirdiysek hdpye oy verenleri de nasıl bu teröristlere oy verdiniz diye eleştricez hesabını soracağız tabi. Hele barış demokrasi falan deyip oy veren aptallar yok mu, onlara ne desek boş.

Buyuk tabloyu gormek islerine gelmiyor med.

Allahım sen yardım et şu ülkenin haline, şu pkklıların olduğu şehirleri benzin döküp içinde çatır çatır yakacaksın ..Böyle açılım olmaz olsun ...Askerlerimiz ,şehitlerimiz, geride kalan ailesi ölen öldüğüyle kalıyor.Teroristlere oy verenler meclise sokanlar , kahrolun ya bi bitmediniz,cahil köpekler pkk ve yandaşları..Köpek diyorum onlar bile bu soysuzlardan daha insancıl değerli ,kaz gibi yaratıklar zır cahil bir toplum..Soyunuz kurusun ..

tabiki katılıyorum yorumuna ama şu var...teröristleri tepemize akp çıkardıysa bunlara oy verenler baş tacı yaptı.meclisde daha çok söz sahibi ettiler bunun verdiği şımarıklık ve rahatlık var artık.

ve koalisyona girmek ve daha söz sahibi olmak adı altında da bu eylemlerini yapıyorlar.

oy verenler emanet oy diye buna sığınıyor ama o bilinçsizce kullanılan emanet oylar bu ülkeyi bakın ne duruma soktu dilerim çok kötü şeyler olmaz inşallah...

yine şu var hdp ye oy verenler kendilerini siyaset bölümünde o kadar net ve açıkça söylediler ki biz verdik oyumuzu ve pkk silah almayacak eylemler yapmayacak dertlerini meclisse halledecek dediler.oysa onlar yani hdp kürtlerin partisi değil hdp pkk nın partisi ve pkk katillerin partisi katillere canilere kim güvenir ne kadar güvenirli olurlar ki bunun savunması yapıldı burda

bir başka şeyse şu... günlerdir bu bölümde şehit haberleri savaş haberleri paylaşılıyor.ve burda tanıdığım bir çok kişi tek bir yorum yapmadı oysa polis göstericilere biber gazı atsa hurra herkes yorum yapar yasadışı örgütler gösteride olay çıkarsa burda paylaşımlar yorumlar olur.

heleki gösterilerde yaralılar olsun başta polisler olmak üzere bir çok şey için yorum yapılırken paylaşımlar yapılırken bu ülke için can verenler için tek yorum yapılmadı buda doğrusu hem üzücü hem düşüründürücü...

bu ülkede yaşayıp burası TÜRKÜYE CUMHURİYETİ dıyen ATATÜRK Ü savunan bir çok kişi bu ülke için askeri polisi için tek yorum yazmadı.bu gerçekten düşündürücü

tanıdığım ve yorumlarını begendigim bir çok kişi hakkında yanıldığımı gördüm...kim ne ne değil çok belli oldu...

tek dileğim allahım fırsat vermesin ...dileğim bu ülkem bu durumdan bir an önce kurtulur ve kmsenin canı yanmaz...

Ooo yoklugumuzu firsat bilip arkamizdan atmissiniz bakiyorum...

Vatan millet sakarya da almis basini yurumus.

Bizim sehidimize uzulmemiz icin bunun reklamini yapmamiza gerek yok bunun icin gelip burda sizin gibi reklam kokan hareketler sergilemiyoruz. Ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan cok bu memlekette bilmediginiz sey uzerine tamamen milli duygularinizla ne guzel dokturmussunuz... Devam edin boyle. Siz sosyal medyadan savasi desteklersiniz ama cephede mehmetcik olur. Bunu da unutmayin.

atam zamanında o kadar çok itin kuyrgunu ezmişki halen bu ulustan ıntıkam almak amacındalar ama bnu başaramayacaklar.Ama şu da bir gercek ki bu ülkede terör bitmez dün pkk ,bugün deaş yarın bır başka terör örgütü olacak,çünkü bu akan kandan nemalanan insanlar var.
çok güzel bir sözdür FİLLER TEPİNİR KARINCALAR EZİLİR

atam zamanında o kadar çok itin kuyrgunu ezmişki halen bu ulustan ıntıkam almak amacındalar ama bnu başaramayacaklar.Ama şu da bir gercek ki bu ülkede terör bitmez dün pkk ,bugün deaş yarın bır başka terör örgütü olacak,çünkü bu akan kandan nemalanan insanlar var.
çok güzel bir sözdür FİLER TEPİNİR KARINCALAR EZİLİR

Agzina saglik. Bu insanlarin hepsi masa. Devletlerin emelleri icin kullanilan masalar. Bu insanlarin hepsine uzulmemiz bizi terorist yanlisi yapiyomus... halbuki sadece insaniz.

Agzina saglik. Bu insanlarin hepsi masa. Devletlerin emelleri icin kullanilan masalar. Bu insanlarin hepsine uzulmemiz bizi terorist yanlisi yapiyomus... halbuki sadece insaniz.
Tesekkur edıyorum.
zihinlerimizi zorlayalım bakalım daha aylar oncesınde işid için terör örgütü demek yalnış olur diyenler vardı.
aylar öncesınde tırlar dolusu cephanelık jandarma tarafından cevrılıp sonra mit tarafından ırak yada suriyeye sokulmadımı bu tırlar nereye ve kime gitti bu kadar mermiler bombalar.. acaba hangi mermi veya bomba geldi iki gün önce şehit olan mehmetçiğime

Tesekkur edıyorum.
zihinlerimizi zorlayalım bakalım daha aylar oncesınde işid için terör örgütü demek yalnış olur diyenler vardı.
aylar öncesınde tırlar dolusu cephanelık jandarma tarafından cevrılıp sonra mit tarafından ırak yada suriyeye sokulmadımı bu tırlar nereye ve kime gitti bu kadar mermiler bombalar.. acaba hangi mermi veya bomba geldi iki gün önce şehit olan mehmetçiğime

Yazınızı görünce çok mutlu oldum. Kaç gündür takipteyim kimse bunlardan bahsetmiyor. Benim vergilerimle alınan,taşınan silahlarla son bir haftada onca insan öldü. Herkes bir tarafa çekilmiş, kimsenin insana üzüldüğü yok. Sadece kendi görüşünün peşinde. Ve en kötüsü bu olayların hepsinden nemalanacak, bunların sonucunda istediklerini gerçekleştirmiş olacak sadece bir kişi var. Onu da hepimiz biliyoruz. Kim bilir neler dönüyor, biz ne kadarını öğrenebiliyoruz.

Yazınızı görünce çok mutlu oldum. Kaç gündür takipteyim kimse bunlardan bahsetmiyor. Benim vergilerimle alınan,taşınan silahlarla son bir haftada onca insan öldü. Herkes bir tarafa çekilmiş, kimsenin insana üzüldüğü yok. Sadece kendi görüşünün peşinde. Ve en kötüsü bu olayların hepsinden nemalanacak, bunların sonucunda istediklerini gerçekleştirmiş olacak sadece bir kişi var. Onu da hepimiz biliyoruz. Kim bilir neler dönüyor, biz ne kadarını öğrenebiliyoruz.

Adam gidip akpye oy veriyor sonra burda sehide agliyor.onun aglamaya hakki yok. Hersey erdoganin korunmasi icin kurulan koca bi kumpas.

Siyasi bir kimliğim yok denebilir(Yani falanca parti filanca parti nin önemi yok benim gözümde.)Ancak Türk milleti polisi söz konusu oldumu sessiz kalıp tarafsız olamıcam,.Kusura bakmayın.Burası Atatürk ün kurduğu Türkiye ise onun askerine polisinede kimse silah sıkmamalı.O asker polis sayesinde rahat ediyoruz.

kafasını kuma gömerek ne kadar yaşar bir millet çok merak edıyorum,aslında bittiğimiz gün nedir biliyormusunuz ?
suruçta 31 gencimiz evladımız şehit edilirken oh çeken zihniyet ,bir kaç gün sonra asker polis şehitlerine üzülür hale geldiler..halibuki hepsi bu vatanın evladı ama öyle bir yola girmişizki şehitlerimizi bile ayriştırmaya başladık artık
YAZIK ÇOK YAZIK

54797.jpg
11781656_926094360762596_4587561220754979888_n.jpg

KANDIRILMIŞ OLABİLİRLER

ANCAK ŞEHİD OLMAK İÇİN VATANINA İHANET EDEN BEBEK KATİLİNİN POSTERİ ALTINDA YÜRÜYÜŞ YAPMAK ŞEHİDLİK DEĞİL

VELEVKİ ŞEHİDLİK ÖYLE KOLAY DEĞİL

Kimse özeleştiri yapmıyor, herkes karşı tarafı suçluyor.
Hdp ye oy verenler kimler bilmiyorum, buraya gelip ben verdim pişman değilim diyen olmadı.Eğer PKK destekçisi değillerse,yanlış bir iş yaptıklarının farkına vardıklarını umuyorum.Hep söylerim, söylemeye de devam edeceğim, bunların amaçları Kürt halkı, ezilme, şu, bu değil. Yattıkları yerden kolay para kazansınlar, devlet bunları beslesin istiyorlar.Bu ülkede Türk, Kürt ayrımcılığı yapıldığına inanmadığım için hiçbir zaman çözüm sürecini de desteklemedim.
Gelelim hükümet yanlılarına..
Daha 1 yıl öncesinde bizler burda çözüm sürecini eleştirirken bize faşist diyen ....
" ama kürtler ezildi bu ülkede hep" diyen...
Bebek katilini adam yerine koyup çözüm süreci pazarlıklarını destekleyen...
Şehidime "Kelle" diyen adama oy veren....
PKK lı pislikleri davulla, zurnayla karşılayanları alkışlayan....
Bunları yapan ben miydim acaba?diye şüpheye düştüm yazdıklarınızı okuyunca..
Biranda hepiniz milliyetçi olmuşsunuz maşallah.
Neyse, yarın sevgili cumhurbaşkanınız tekrar Apo pisliğiyle görüşmeye karar verirse, sizde tekrar "ama onlarda insan...." Demeye başlarsınız artık...
Biraz düşünerek yazın, kendinizi yalanlamayın bari.

BİRDE ak parti sevmek sevmemek değil mesele

doğru bir politikası yok belki

ancak

hiiiiç kimse kusura bakmasın

ayan beyan hdp ye oy veren kişinin konuşmaya bile hakkı olduğunu düşünmüyorum

gavura kızıp oruç bozmak gibi bişey

yani velhasıl ben cumhuriyetciyim vay ben ülkemi seviyorum demeyecek hdpye oy veren ben o insanın vatansever olduğunu mu düşünecem peeeeeeeeeeeeeeehhh

düşünce şu zaten aynı düşünce

ak parti silahı bıraksın kendini mecliste temsil etsin demişti

girdiler azdılar hainler

e peki şimdi halkları bilmemn ne partisi vıd vıd

heeey oy verenler sizde bunun için vermediniz miii

hatta böyle anlı şanlı soktunuz

erken seçim sinyllaeri alınca adama sazı bıraktı canlı bombaları öttürdü

.....................................
her zaman her yerde söylediğim gibi ak partinin tek başına iktidar olamaması iyi bişey sonuçta 10 seneyi geçgindir başta ve toplanması gerekiyodu

ancak hdpnin barajı aşarak böyle bir çoğunlukla meclise girmesini asla hazmedemem hazmedeni kaldıramam

ve artık uyarı çağrı nedir yahu

asla kabul edilecek bi durum değil son olarak sevgili tansucummm

11745771_429323443913250_1067646177821216188_n.jpg

1994'de PKK'nın siyasal uzantısı DEP milletvekilleri Orhan Doğan ve Hatip Dicle 2 Mart'ta TBMM'den sivil polisler tarafından yaka paça gözaltına alınıyor.
Dönemin Başbakan'ı Tansu Çiller'e gazeteciler soruyor: " Sayın Başbakanım bunlar vekil, dokunulmazlıkları var. "
Tansu Çiller: " Başlarım şimdi onların dokunulmazlığına! "

Canım diğer sosyal ağlarda takip edemiyorum ama 5000 kişi kadıköy de olacağız polisler biliyor yanımızda sadece bayrağımız olacak elimizde molotof yüzümüzde peçeyle çıkmayacağız hiç bir kamu malına zarar vermeyeceğiz gerçek bir yürüyüş nasıl olucak göstereceğiz. Bizimkiler pazar günü şehir dışına çıkacak onları ikna edebilirsem katılacağım iyi dileklerin için teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun .
bence peçeyle çıkın.maalesef yürüyüşlerde polisler peçelilere silahlılara dokunmuyor:KK51:

X