- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
hdp pkk işbirliği barizken adamın kültürlü, halktan biri olması mı daha mühim, yoksa terör örgütünün maşası olması mı?Siyaset başlığına banu avarın bir yazısını paylaştım. Kime oy verdiğimizin bi anlamı yok. Tepeden yönetiliyoruz. Oy verip demokrasinin gereklerini yerine getirdiğimizi sanıyoruz.
Hdpye oy vermedim. Kürt olsaydım verirdim. Selo başkan hepsinden daha adam durduğu için verirdim. Daha halktan biri olduğu için verirdim. Terör sorunun bitme ihtimali için verebilirdim. Kültürlü olduğu için kadın haklarına saygılı olduğu için verebilirdim.
Vermedim çünkü neyin ne olduğunu göremiyorum. Emin olamıyorum.
hdp pkk işbirliği barizken adamın kültürlü, halktan biri olması mı daha mühim, yoksa terör örgütünün maşası olması mı?
eğer sandığınız kadar Kürt halkını düşünen biri olsaydı PKK sözcülüğünü bırakırdı.
Siyaset başlığına banu avarın bir yazısını paylaştım. Kime oy verdiğimizin bi anlamı yok. Tepeden yönetiliyoruz. Oy verip demokrasinin gereklerini yerine getirdiğimizi sanıyoruz.
Hdpye oy vermedim. Kürt olsaydım verirdim. Selo başkan hepsinden daha adam durduğu için verirdim. Daha halktan biri olduğu için verirdim. Terör sorunun bitme ihtimali için verebilirdim. Kültürlü olduğu için kadın haklarına saygılı olduğu için verebilirdim.
Vermedim çünkü neyin ne olduğunu göremiyorum. Emin olamıyorum.
Kimse hayal dunyasinda yasamasin !
Kurtlere oy verince kurt sorunu cozulmuyor ,
Diyarbakir ,batman , tunceli....Turkiyenin 7 ilini (sozde) kurdistan haritasina alip ,Turkiyede yasayip ve her turlu imkanlardan faydalanip Ulkeyi bolme hayalleri kurmanin elle tutulacak ,hakli gorulecek hic bi tarafi yok.
Kürt olmak ve kürtçü olmak arasinda daglar kadar fark var... Ulkesinin askerine savunmasiz halde saldiracak kadar zavalli olan alçak bir anlayisin arkasinda durabilmek hainligin en buyugudur. A parti B parti veya C partiye oy veren anlayislarin elbette kendine gore hakli fikir ayriliklari olabilir ama hdp ye oy veren zihniyetin zerre hakli tarafi yok olamaz.
Keskin söylemlerden uzak durun bence.
Bu daha ayiklayarak yazdiklarim , sozlerimin bilenmiş hallerini duymak istemezsiniz...
ve zihnimde yankilanan bi kutsal soz..
""""GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER ""'''''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?