• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKK'lı terörist HDP'nin seçim aracında yakalandı

Siyaset başlığına banu avarın bir yazısını paylaştım. Kime oy verdiğimizin bi anlamı yok. Tepeden yönetiliyoruz. Oy verip demokrasinin gereklerini yerine getirdiğimizi sanıyoruz.

Hdpye oy vermedim. Kürt olsaydım verirdim. Selo başkan hepsinden daha adam durduğu için verirdim. Daha halktan biri olduğu için verirdim. Terör sorunun bitme ihtimali için verebilirdim. Kültürlü olduğu için kadın haklarına saygılı olduğu için verebilirdim.

Vermedim çünkü neyin ne olduğunu göremiyorum. Emin olamıyorum.
hdp pkk işbirliği barizken adamın kültürlü, halktan biri olması mı daha mühim, yoksa terör örgütünün maşası olması mı?
eğer sandığınız kadar Kürt halkını düşünen biri olsaydı PKK sözcülüğünü bırakırdı.

hdp pkk işbirliği barizken adamın kültürlü, halktan biri olması mı daha mühim, yoksa terör örgütünün maşası olması mı?
eğer sandığınız kadar Kürt halkını düşünen biri olsaydı PKK sözcülüğünü bırakırdı.

Zaten o yüzden vermedim dedim ben de. Pkk ile görüşmeleri başlatan akp. Adama sayın diyen akp. Hdp çoğu zaman pkkyı kullanıyormuş gibi geliyor oy için. Pkk hdpnin sırtında bir yük gibi. Pkk olmasa hdp uçar giderdi zaten. Hdp tavır olarak türk solunum yıllardır aradığı taze kandı. Ama pkk ilişkisi buna izin vermiyor. Her neyse ben pkk ile ilişkisi olan tüm partilerden uzak olmayı seçtim :)

Siyaset başlığına banu avarın bir yazısını paylaştım. Kime oy verdiğimizin bi anlamı yok. Tepeden yönetiliyoruz. Oy verip demokrasinin gereklerini yerine getirdiğimizi sanıyoruz.

Hdpye oy vermedim. Kürt olsaydım verirdim. Selo başkan hepsinden daha adam durduğu için verirdim. Daha halktan biri olduğu için verirdim. Terör sorunun bitme ihtimali için verebilirdim. Kültürlü olduğu için kadın haklarına saygılı olduğu için verebilirdim.

Vermedim çünkü neyin ne olduğunu göremiyorum. Emin olamıyorum.

Kimse hayal dunyasinda yasamasin !
Kurtlere oy verince kurt sorunu cozulmuyor ,
Diyarbakir ,batman , tunceli....Turkiyenin 7 ilini (sozde) kurdistan haritasina alip ,Turkiyede yasayip ve her turlu imkanlardan faydalanip Ulkeyi bolme hayalleri kurmanin elle tutulacak ,hakli gorulecek hic bi tarafi yok.
Kürt olmak ve kürtçü olmak arasinda daglar kadar fark var... Ulkesinin askerine savunmasiz halde saldiracak kadar zavalli olan alçak bir anlayisin arkasinda durabilmek hainligin en buyugudur. A parti B parti veya C partiye oy veren anlayislarin elbette kendine gore hakli fikir ayriliklari olabilir ama hdp ye oy veren zihniyetin zerre hakli tarafi yok olamaz.

Kimse hayal dunyasinda yasamasin !
Kurtlere oy verince kurt sorunu cozulmuyor ,
Diyarbakir ,batman , tunceli....Turkiyenin 7 ilini (sozde) kurdistan haritasina alip ,Turkiyede yasayip ve her turlu imkanlardan faydalanip Ulkeyi bolme hayalleri kurmanin elle tutulacak ,hakli gorulecek hic bi tarafi yok.
Kürt olmak ve kürtçü olmak arasinda daglar kadar fark var... Ulkesinin askerine savunmasiz halde saldiracak kadar zavalli olan alçak bir anlayisin arkasinda durabilmek hainligin en buyugudur. A parti B parti veya C partiye oy veren anlayislarin elbette kendine gore hakli fikir ayriliklari olabilir ama hdp ye oy veren zihniyetin zerre hakli tarafi yok olamaz.

Keskin söylemlerden uzak durun bence.

Hiç kimse beni HDP'nin PKK ile alakası olmadığına inandıramaz. Hadi gerçekten ilişkisi yok diyelim, kürtlerin ayrı bir devlet kurma hayali var. Hadi bu kürt olmasın da X olsun, farketmez. X halkı kendi devletini kurmak istiyor benim devletimin içinde. İşte o iş olmaz, boşuna beklemesin kimse. Türkiye Cumhuriyeti bölünmezdir, bu kadar basit. Doğu tarafını olduğu gibi istiyorlar. Kimse kusura bakmasın ama ben elektriği bile kaçak kullanan insanların kendi başlarına bir devlet bile olsalar idare edebileceklerini sanmıyorum, kişisel görüşüm. Bu devletin vatandaşlığına sahip ol, hasta olunca bu devletin doktoruna git, başın sıkıştığında bu devletin polisinden yardım iste, bu devletin üniversitesine git, yurdunda kal, bursunu al, ekmek elden su gölden yaşa ama bi durum olduğunda kürdistan diye bağır, askerini öldür, polisine taş at. Olmaz arkadaşlar, kimse kusura bakmasın, olmaz o iş. İşine geldiği zaman barış ve kardeşlik diyen insanlar işine gelmediğinde "ben Türkçe konuşmaktan sıkıldım, anadilimi bile konuşamıyorum burada" diyorlar. İmralı'daki bebek katiline "o bizim liderimiz" diyen de, ona çanak tutan da vatan hainidir, bu kadar basit. Benim karşıma geçip "Apo bizim liderimiz" diyen adam "HDP'nin PKK ile alakası yok" diyor, gel de bunu diyen insanlara karşı barış duy, sevgi duy, saygı duy. Yok öyle bir dünya, kimse kusura bakmasın.

Bu daha ayiklayarak yazdiklarim , sozlerimin bilenmiş hallerini duymak istemezsiniz...
ve zihnimde yankilanan bi kutsal soz..
""""GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER ""'''''

Ben kimin ne olduğundan emin olamıyorum şu atmosferde. Ok hdp görünür pkk destekçisi. Peki ya görmediklerimiz bilmediklerimiz? Ödüm kopuyor oy verirken yanlış bir şeylere sebep olmaya. Aklıma soru işareti getiren partilerden uzak durmaya çalıştım. Geldikleri gibi gitmezler canım benm. Gider başka isimle geri gelirler. Yıllardır olduğu gibi. Yıllardır düzgün biri gelmedi başımıza.

Akp bakanlarının ayakkabı kutularına inanmayıp devletin uydurduğu bir terör örgtünün devletin düşmanı olduğuna inanmak. He canım he.

Pkk sırtına hdpye dayamıştır ama en çok da türkiye cumhuriyetine dayamıştır. Hdp akp chp iktidarın adı her neyse çok mu mühim.

Back