• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKK'lı terörist HDP'nin seçim aracında yakalandı

Munzevi Zencefil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
16.087
55.121
598
"Terör örgütünün istediği partiye oy verme konusunda ikna olmayan" aileleri tehdit ettiği öne sürülen PKK'nın Hakkari Balkayalar sorumlusu Gülistan S, HDP'nin seçim aracında yakalandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kahramanmaraş-Gaziantep karayolunda uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, plakası belirtilmeyen bir otomobili durdurdu.

HDP'ye ait seçim aracı olduğu tespit edilen otomobilde kimlik kontrolü yapan ekipler, PKK'nın Hakkari Balkayalar sorumlusu "Arin" kod adlı Gülistan S'yi gözaltına aldı.

Sağlık kontrolünden geçirilen terör örgütü üyesi, ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Gülistan S, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Emniyet kaynakları, yaklaşık bir hafta önce Kahramanmaraş'a gelen Gülistan S'nin, HDP'nin Pazarcık, Nurhak ve Ekinözü bölgelerindeki seçim çalışmalarına katıldığı, "terör örgütünün istediği partiye oy verme konusunda ikna olmayan" bazı aileleri tehdit ettiği yönünde bilgi verdi.

HDP'nin Gaziantep'teki seçim çalışmalarında yer aldığı iddia edilen terör örgütü üyesinin, yaklaşık bir aydır bölgede olduğu kaydedildi

http://www.aa.com.tr/tr/turkiye/pkkli-terorist-hdpnin-secim-aracinda-yakalandi/458625

Linkte soysuzun fotosuda var. Yüzde onun üzerine böyle çıkıldı işte! Kökünüz kazınsın! Soyunuz kurusun! Pis teröristler. Hala aman Selahattin canım Selahattin diyecekmisiniz hala? Yada Yine görmezden gelin her zamanki yaptığınız gibi. Öteleyin öte tarafa! Hainler sizi!

pkk.webp

suraya hdp ye oy veren biri gelse de , hdp yi secmenin mantigini sebeplerini falan bi anlatsa ...aklim fikrim almiyor .
Ayrica acikca oyunu hdp den yana kullandigini belli eden 'beren saat' i lanetle aniyor ve hala bu vatan hainini seven ve pirim veren herkesi siddetle kiniyorum.

Bazıları MALESEF yine bunca şeye rağmen sırf akparti bitsin Tayyip gitsin diye bu kansızlara oy verecek
İşte bu çok acı :KK43:

suraya hdp ye oy veren biri gelse de , hdp yi secmenin mantigini sebeplerini falan bi anlatsa ...aklim fikrim almiyor .
Ayrica acikca oyunu hdp den yana kullandigini belli eden 'beren saat' i lanetle aniyor ve hala bu vatan hainini seven ve pirim veren herkesi siddetle kiniyorum.
Boşuna sorma ben sordum cevap vermiyorlar :)
Cevap verenide Mathilda gibi veriyor haha

Siyaset başlığına banu avarın bir yazısını paylaştım. Kime oy verdiğimizin bi anlamı yok. Tepeden yönetiliyoruz. Oy verip demokrasinin gereklerini yerine getirdiğimizi sanıyoruz.

Hdpye oy vermedim. Kürt olsaydım verirdim. Selo başkan hepsinden daha adam durduğu için verirdim. Daha halktan biri olduğu için verirdim. Terör sorunun bitme ihtimali için verebilirdim. Kültürlü olduğu için kadın haklarına saygılı olduğu için verebilirdim.

Vermedim çünkü neyin ne olduğunu göremiyorum. Emin olamıyorum.

Back