• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKK’dan tüm dengeleri bozacak açıklama…’HDP zaferi için…’

javiera

kukum var, kadinim.
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.315
1.453
108
1besehozat.jpg

PKK’dan tüm dengeleri bozacak açıklama…’HDP zaferi için…’
7 Ekim 2015 13:56
KCK Yürütme Konseyi Eş Başkanı Bese Hozat, çözüm sürecinin dondurulup çatışmaların yeniden başlamasından sorumlu tuttuğu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu için yargılama sürecinin 1 Kasım seçimlerinde HDP’nin elde edeceği ikinci zaferle başlayacağını savundu.Hozat ‘HDP’nin olası zaferine daha fazlı katkı sunmak için ‘tarihi bir tutum takınacaklarını’ kaydetti..Hozat’ın bu sözleri PKK ateşkes sinyali mi veriyor yorumlarına neden oldu.

Özgür Gündem’de yayınlanan ‘Yargılanma zamanı yakın’ başlıklı bugünkü yazısında AKP’yi ‘Türkiye’nin DAİŞ’i’ olarak nitelendiren Hozat, “Açık ki Erdoğan, DAİŞ’in yanı sıra Hitler, Mussolini, Saddam benzeri tarihte bilinen birçok anlı-şanlı diktatörler gibi çok büyük savaş suçları işliyor” dedi. Hozat ,Demokratik özerkliğin inşası ve HDP’nin 1 Kasım seçimlerinde elde edeceği başarıyla Erdoğan ve Davutoğlu yönetiminin tarihi yargılama sürecine gireceğini öne sürdü. Hozat, “Özgürlük Hareketi, HDP’nin 1 Kasım’daki büyük zaferine daha fazla katkı sunmak için tekrardan tarihi bir tutum takınarak AKP’nin tüm iğrenç planlarını bir kez daha boşa çıkaracak ve gereken hesabı soracaktır” diye yazdı.Hozat’ın bu sözleri PKK’nın seçimden önce ateşkes ilan edip silahları susturabileceği yorumlarına neden oldu.
http://www.taraf.com.tr/politika/pkkdan-tum-dengeleri-bozacak-aciklama-hdp-zaferi-icin/

HDP nin zaferi icin secimden once silahlari susturacaklarmis.
"Özgürlük Hareketi, HDP’nin 1 Kasım’daki büyük zaferine daha fazla katkı sunmak için tekrardan tarihi bir tutum takınarak AKP’nin tüm iğrenç planlarını bir kez daha boşa çıkaracak ve gereken hesabı soracaktır”

iki tezi curutur:
1-AKP teroru hortlatti
2-HDP bir teror partisi degildir

Ben silahları susturacakları gibi bir mana çıkartamadım doğrusu.
Tarihi bir tavır alarak canla başla seçimler için çalışacağız. İnsanları silah zoruylada olsa hdp'ye oy vermelerini sağlayacağız.
gibi bir düşünce içerisinde olmaları onların karakterlerine daha uygun.
Lanet gelsin hepsine.

Çok açık seçik adamlar bu işi yapıyor. Dağda PKK, mecliste HDP.
Nasıl dokunulmazlık bu Allah aşkına.
Neyi bekliyorlar bu adamları sorgulamak için?
Kaç can yanacak siz iyice doldurana kadar cepleri?

Ben silahları susturacakları gibi bir mana çıkartamadım doğrusu.
Tarihi bir tavır alarak canla başla seçimler için çalışacağız. İnsanları silah zoruylada olsa hdp'ye oy vermelerini sağlayacağız.
gibi bir düşünce içerisinde olmaları onların karakterlerine daha uygun.
Lanet gelsin hepsine.
"tekrardan tarihi bir tutum" demis ya, "tekrardan" dan kasti bu bence, bir donem silahlar susmustu, tarihi bir tutum olarak, simdi tekrar susacak diyor. Cunku pkk nin tarihi bir baska gosterdigi "tutumu" yok, ondan oncekiler hep suregelen teror faliyetleriydi zaten 30 yil.
bilmem ben oyle anladim, baskalari da oyle yorumlamis diyor ama.

şu yapılan haberlerin hepsinde arkalarında kendi simgesi ile fotoğraflar kullanıyorlar.
Ayrıca düzenli ordu gibi özellikle yandaş grup fotoğraflar yayınlıyor her haberlerinin arkasına.
Bizim kafamızda düzenli bir ordu ve ülke imajı oluşturmaya çalışıyorlar.
Bravo tebrik ediyorum reklamcılıklarına...

"tekrardan tarihi bir tutum" demis ya, "tekrardan" dan kasti bu bence, bir donem silahlar susmustu, tarihi bir tutum olarak, simdi tekrar susacak diyor. Cunku pkk nin tarihi bir baska gosterdigi "tutumu" yok, ondan oncekiler hep suregelen teror faliyetleriydi zaten 30 yil.
bilmem ben oyle anladim, baskalari da oyle yorumlamis diyor ama.

Tabi cnm bu da bir ihtimal tabi ki.
Oy için tüm siyasiler her yolu deniyor şu dönemde. Seçimlerde hdp istediğini aldı buna rağmen terörü hortlatması, şimdide tekrar silah bırakacak olması bana çok mantıklı gelmiyor doğrusu. O yüzden ben silah bırakacaklarını düşünmüyor aksine seçim günü yaşanacak olayları düşünmek dahi istemiyorum :(

Bunlarda hepsi konuşur ama bir noktada asla anlaşamazlar sonra birbirlerini ispiyonlarlar,

hdp zafer kazansa kürtlere ne kazandıracak ? asıl kürtlerin zaferi pkkdan kurtulunca olur bir anlasalar keşke.

Pkk kim oluyo ya, hdp nin pkk ila alakası yok. Adam kendi söylüyor, pkk bi defolsun gitsin.

Abi adam diyo pkk ile alakam yok diye ;) ben bilmiyorum duymadım dediğini.

Back
X