Pislik herif sen ne suçları işledin acaba..DAİŞ’in yanı sıra Hitler, Mussolini, Saddam benzeri tarihte bilinen birçok anlı-şanlı diktatörler gibi çok büyük savaş suçları işliyor” dedi.
"tekrardan tarihi bir tutum" demis ya, "tekrardan" dan kasti bu bence, bir donem silahlar susmustu, tarihi bir tutum olarak, simdi tekrar susacak diyor. Cunku pkk nin tarihi bir baska gosterdigi "tutumu" yok, ondan oncekiler hep suregelen teror faliyetleriydi zaten 30 yil.Ben silahları susturacakları gibi bir mana çıkartamadım doğrusu.
Tarihi bir tavır alarak canla başla seçimler için çalışacağız. İnsanları silah zoruylada olsa hdp'ye oy vermelerini sağlayacağız.
gibi bir düşünce içerisinde olmaları onların karakterlerine daha uygun.
Lanet gelsin hepsine.
"tekrardan tarihi bir tutum" demis ya, "tekrardan" dan kasti bu bence, bir donem silahlar susmustu, tarihi bir tutum olarak, simdi tekrar susacak diyor. Cunku pkk nin tarihi bir baska gosterdigi "tutumu" yok, ondan oncekiler hep suregelen teror faliyetleriydi zaten 30 yil.
bilmem ben oyle anladim, baskalari da oyle yorumlamis diyor ama.
Pkk kim oluyo ya, hdp nin pkk ila alakası yok. Adam kendi söylüyor, pkk bi defolsun gitsin.
Abi adam diyo pkk ile alakam yok diyeben bilmiyorum duymadım dediğini.
Pkk kim oluyo ya, hdp nin pkk ila alakası yok. Adam kendi söylüyor, pkk bi defolsun gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?