• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKK Şırnak'ta 3 kişiyi kaçırdı

Evet bende senin gibi düşünüyorum çözümsüz bir konu bencede bu.
Devletinde elini masaya vurup şu şöyle olacak tarzımda kararlı bir duruşu olmayacak bence.
Yani onlar ne derse o olacak gibi.

hemen şu şu yapılmazsa süreç tıkanır diyiveriyolar zaten
asıl onların biraz özverili olması gerekmez mi normalde
ki eskisi gibi ezilmiyolar artık her türlü hakka sahipler yani
o yüzden de çok sinirleniyorum

Mune bunu bende bir çok kişiden duydum.
Hadi medyada yer almıyor ama sosyal medyada niçin yer almıyor şehit haberleri yani aileler, eş dost yakınlar neden gündeme taşımıyorlar?
bu soruyu soruyorum kendime.
Terör bitti algısı yaratılmaya çalışılıyor bence.

Belki eşleri zarar görür, deşifre olurlarsa sorun çıkar diye dile getirmiyor olabilirler, bende geçen gün siyaset bölümündeki konulardan birinde okudum, üyenin nişanlısıydı sanırım askermiş, arkadaşlarının şehit cenazesine katılıyormuş, gözlerinin önünde şehit oluyorlarmış, medyada yazılıp çizilmiyor ama terör bitmedi, şehit veriyoruz hala diye yazmıştı.

maalesef öyle mune
kavga her yerde prim yapıyo

valla tüm konulara yazdım aslında
ben artık ne diyeceğimi bilemiyorum
sürekli yeni birşeyler çıkıyo
neye inanacağımı şaşırdım
pkknın çözüm istediğine inanmıyorum
onların işine geliyo çözümsüzlük zaten

devletin de nasıl bir politika izleyeceğini bilemiyoruz ki
açıklanmıyo
bu aralar çözüm süreci için adım atılacak diyodu yorumcular ama ne yapılacak bilemiyorum

bence bu sorun çözülse de bizim aleyhimize olacak
çözülse de çözülmese de biz zararda olucaz bence
maalesef :50:

simon,
aynen katılıyorum, nevruzda yaşanılanları konuştuk biliyorsun, çözüm süreci iyi güzel ama bu süreçin getirisi ne, götürüsü ne?
Çeşitli kaynaklara bakıldığında ortaya çıkan tablo hiçte iyi değil.

hemen şu şu yapılmazsa süreç tıkanır diyiveriyolar zaten
asıl onların biraz özverili olması gerekmez mi normalde
ki eskisi gibi ezilmiyolar artık her türlü hakka sahipler yani
o yüzden de çok sinirleniyorum

Onlar neden özverili olsunlar ki simon.
Kaybedecek bir şeyleri yok nasılsa ellerinde silah yıllardır dağlarda yaşıyorlar gözü kapalı öldürebiliyorlar.
O yüzden böyle bir fırsat geçmişken ellerine bütün fırsatları değerlendiriyorlar bence.
Onların amacı bu ülkede kardeşçe yaşamak olsa zaten silahlanıp dağlara çıkmazlardı bunca zaman yaşanan da yaşanmazdı.

Belki eşleri zarar görür, deşifre olurlarsa sorun çıkar diye dile getirmiyor olabilirler, bende geçen gün siyaset bölümündeki konulardan birinde okudum, üyenin nişanlısıydı sanırım askermiş, arkadaşlarının şehit cenazesine katılıyormuş, gözlerinin önünde şehit oluyorlarmış, medyada yazılıp çizilmiyor ama terör bitmedi, şehit veriyoruz hala diye yazmıştı.

evet mune o yorumu bende okumuştum durum gerçekten öyle ise vah halimize vahh gidenlere .:47::47::47:

Onlar neden özverili olsunlar ki simon.
Kaybedecek bir şeyleri yok nasılsa ellerinde silah yıllardır dağlarda yaşıyorlar gözü kapalı öldürebiliyorlar.
O yüzden böyle bir fırsat geçmişken ellerine bütün fırsatları değerlendiriyorlar bence.
Onların amacı bu ülkede kardeşçe yaşamak olsa zaten silahlanıp dağlara çıkmazlardı bunca zaman yaşanan da yaşanmazdı.

aynen öyle kaybedecek birşeyleri yok
kimse de umurlarında değil dağlarda orda burda terör estirmeye devam ederler
destekleyen devletlerde var zaten

çok can sıkıcı ya biz sürekli bunlarla uğraşıp durucaz çok üzülüyorum cidden

aynen öyle kaybedecek birşeyleri yok
kimse de umurlarında değil dağlarda orda burda terör estirmeye devam ederler
destekleyen devletlerde var zaten

çok can sıkıcı ya biz sürekli bunlarla uğraşıp durucaz çok üzülüyorum cidden

Malesef öyle ve bu çözüm süreci onların güçlenmesine neden olacağı için çok çok daha fazla üzülmeliyiz bence :(
canım sıkıldı valla ya.

Bende Genel Kurmay Başkanlığı sitesinden baktım orda da yer almıyor ama bir çok terör faaliyetleri devam ediyor.
Bencede haber değeri taşımadığı için hepsinden bir haber oluyoruz yazık ki.

Bence de çoğu şeyden haberimiz olmuyor.Çözüm! süreci ilk başladığında tvler vs uyarılmıştı haber yapılırken dikkat edilsin vs diyerek açıktan açığa.Gizli kapaklı engellenenler de vardır illaki.

Bence de çoğu şeyden haberimiz olmuyor.Çözüm! süreci ilk başladığında tvler vs uyarılmıştı haber yapılırken dikkat edilsin vs diyerek açıktan açığa.Gizli kapaklı engellenenler de vardır illaki.

Ama çoğu insan bunu kabullenmek istemiyorlar. Bunlar ne diyorlar diye kulaklarını bizim sesimize vermiyorlar . Biz yalancı oluyoruz gözlerinin önünde hırsızlık yapanlar ise Allah tan korkan mübarek insan oluolar. Tez zamanda dilerim ki tüm kumpaslar sona erer.

Dikkatli olunsunda neden tek taraflı biz dikkat ediyoruz neden bu tip şeylerden haberdar edilmiyoruz.

Dikkatli olunsunda neden tek taraflı biz dikkat ediyoruz neden bu tip şeylerden haberdar edilmiyoruz.

twitterda bile gündemde değil
halbuki sabah ve mynet te haber var yani kimse duymadık diyemez
bunlar için de bi tepki kampanyası yapılabilir bence

Pelin ben dikkatli olunmasina bile karşıyım. Neymiş bebek katiline bebek katili denmeyecekmis. Sanki hakaret ediyoruz adamın yaptığı pisliklerden bahsedince zoruna gidiyorsa yapmayacakti . Yani Çözüm süreci zaten aleyhimize işliyor her türlü bir de ne olup bittiğinden haberimiz olamıyor.

Açılım süreci diye bize yutturulan görünen tarafı bebek katili barış güvercini oldu.Görünmeyen kısmında artık ne sözler verildiyse pkk sabırsızlanıyor anlaşılan,göz dağı veriyor.Terör bitmedi malesef bu gibi haberler artık tv de verilmediği için internet kullanmayan kesimin haberi olmuyor sadece okadar.

Pelin ben dikkatli olunmasina bile karşıyım. Neymiş bebek katiline bebek katili denmeyecekmis. Sanki hakaret ediyoruz adamın yaptığı pisliklerden bahsedince zoruna gidiyorsa yapmayacakti . Yani Çözüm süreci zaten aleyhimize işliyor her türlü bir de ne olup bittiğinden haberimiz olamıyor.

malesef öyle aleyhimize işli,yor. pofff :(:(

Böyle haberleri gördükçe kahroluyorum. Bir de biri çıkıp da terör bitti hiç şehit haberi gelmiyor hükümetimiz sağ olsun deyince çıldırıyorum. :47: Ateş düştüğü yeri yakıyor ne yazık ki.

Back