• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkk Mezarlığından Ağır Silah Çıktı!

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.230
78
PKK mezarlığından ağır silah çıktı

PKK’nın Doğu ve Güneydoğu’da inşa ettiği PKK mezarlıklarına yapılan operasyonlarda ağır silah ele geçirildi.

Bir yandan il ve ilçe merkezlerindeki PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'nın saldırılarının önüne geçmeye çalışan güvenlik güçleri, diğer yandan da çoğunlukla Jandarma bölgelerinde inşa edilen mezarlıkları tek tek yıkmaya başladı.

Valilere verilen talimatlar sonrasında polis, jandarma ve TSK'nın başlattığı arazi operasyonlarının Mardin ayağında, PKK'nın Nusaybin'in Bagok bölgesindeki mezarlığı da jandarma birlikleri tarafından yıkıldı. Yıkım sırasında mezarlık çevresinde araştırma yapan güvenlik güçleri, çevre duvarının üzerinde ağır makineli silah buldu. Mezarlığa hakim tepenin üzerindeki bir kayaya kurulu halde bulunan ağır silahın, yapılacak operasyonlar sırasında kara ve hava hedeflerine müdahale amacıyla kurulduğu ifade edildi.

Mezarlıkta bulunan ağır silah, balistik inceleme amacıyla laboratuara gönderildi. Laboratuar sonuçları sonrasında ağır silahın daha önce başka olaylarda kullanılıp kullanılmadığı tespit edilecek.

http://www.timeturk.com/pkk-mezarligindan-agir-silah-cikti/haber-67173

O değilde cici çocuk selocular bu konuyla ilgili ne düşünüyor acaba :KK14:

Cozum surecinde bu silahlanmaların artması cici iktidarınızın eseri olabilir mi?
Peki çözüm sürecinde devlet ne yapıyordu sizce?!
Erdoğan zaman kazandı ve kendi savunma silahlarını üretip dış güçlere bağımlı kalmamak için uğraştı ve şuanda yerli üretim silahlarıyla pkaka kan kusturuyor. Tv çıkıp zırıl zırıl ağlayıp ''Bitiyoruz Bm devreye girsin Cizre bize sahip çıksın'' diye açıklama yaptılar

Dünya bile Anladı Onun Değerini ve Üstün Zekasını ama bir tek içimizdekiler anlamadı:KK43:

12042897_694527250648971_3309094601647896070_n.jpg

Erdoğan zaman kazandı ve kendi savunma silahlarını üretip dış güçlere bağımlı kalmamak için uğraştı ve şuanda yerli üretim silahlarıyla pkaka kan kusturuyor. Tv çıkıp zırıl zırıl ağlayıp ''Bitiyoruz Bm devreye girsin Cizre bize sahip çıksın'' diye açıklama yaptılar

Dünya bile Anladı Onun Değerini ve Üstün Zekasını ama bir tek içimizdekiler anlamadı:KK43:

Yav he he..pkk nın kan kusan hali buysa, kan kusmasa kac sehit verecektik ALlah bilir.

Üstün zekalı oldugunu kabul ediyorum, ama bu zekayı nasıl ve ne sekilde kullandıgı onemli.

Ataturk gibi halkı vatanı icin mi, yoksa rejime darbe indirerek elde etmek istedigi baskanlık hırsı icin mi?

Biz menemende sehit edilen kubilay icin tum menemenlmi yakın diyen bir liderin halkıyız.

BAskan olamadı diye yuzlerce sehite goz yumup, kan uzerinden siyaset yapanın degil.

Yav he he..pkk nın kan kusan hali buysa, kan kusmasa kac sehit verecektik ALlah bilir.

Üstün zekalı oldugunu kabul ediyorum, ama bu zekayı nasıl ve ne sekilde kullandıgı onemli.

Ataturk gibi halkı vatanı icin mi, yoksa rejime darbe indirerek elde etmek istedigi baskanlık hırsı icin mi?

Biz menemende sehit edilen kubilay icin tum menemenlmi yakın diyen bir liderin halkıyız.

BAskan olamadı diye yuzlerce sehit verdirenin degil.
Kurtuluş mücadelesinde bu ülke için şehid vermedi mi?
Vatanın savunmasında düşmanı öldürmek ne kadar gerçekçiyse, bu kutlu dava için Şehid vermekte o kadar gerçektir!...
Sanırsın bugüne kadar pkaka 35 bin Askerimi şehid etmedi ve bu ülke yıllardır bu hainler yüzünden kan ağlamadı da, daha bugün ortaya çıkan bir eşkıya bunlar:stop:
Gerçekci olun hanımlar, Dünyada hangi ülke kendi askerininden birisi ölmeden düşmanlarıyla mücade ediyor acaba?! Örnek alabilirmiyim?
Bu Ak partiyi yıpratmak için yapılmış kumpasdır.
Baktılar ki, seçimden sonra hükümet kuramadılar ve erken seçime gidileceğini bildikleri için pkaka kullandılar.

Kurtuluş mücadelesinde bu ülke için şehid vermedi mi?
Vatanın savunmasında düşmanı öldürmek ne kadar gerçekçiyse, bu kutlu dava için Şehid vermekte o kadar gerçektir!...
Sanırsın bugüne kadar pkaka 35 bin Askerimi şehid etmedi ve bu ülke yıllardır bu hainler yüzünden kan ağlamadı da, daha bugün ortaya çıkan bir eşkıya bunlar:stop:
Gerçekci olun hanımlar, Dünyada hangi ülke kendi askerininden birisi ölmeden düşmanlarıyla mücade ediyor acaba?! Örnek alabilirmiyim?
Bu Ak partiyi yıpratmak için yapılmış kumpasdır.
Baktılar ki, seçimden sonra hükümet kuramadılar ve erken seçime gidileceğini bildikleri için pkaka kullandılar.

bu topiğe girip çıkıp bu yorumunu okuyorum cevap yazmayım dedim duramadım...

kurtuluş savaşın da evet şehit verildi.dogru o bir savaştı düşman belliydi.düşmanın olduğu hat belliydi. o zaman birlik beraberlik vardı kürdü çerkezi lazı yörügü göçmeni türkü herkes bir yumruktu.o savaş Atatürkün komutanlığında Türkiyenin sınırlarının bölünmez bütünlüğünün korunması için verilen adı belli devleti belli düşmanlarla yapıldı.

pkk,yla aynı şey degil kurtuluş savaşı şehitler oldu.o şehitlerin içinde 13 14 15 yaşında ellerinde silahla düşmanla çarpışan çocuklar da vardı kürtte lazda herkes vardı.

ama pkk bambaşka bir şey pkk yeni çıkmadı evet ama bu kadar da güçlü olmadı.pkk 35 bin kişiyi öldürdü doğru daha önceleri senede atıyorum yılda 100 şehit oluyorsa şuan ayda 150 şehit oldu neden pkk güçlendi.

pkk kurtuluş savaşındaki belli yerlerde saklanan konaknan bir düşman değil belki senin komşun belki benim her an her yerden çıkabilecek canlı bombayla insanları katedecek bir terörö örgütü
polislerin evine kadar girip enselerinden vuran cani bir örgüt.

pkk ya göz yumuldu çözüm süreci dendi pkk ya dokunulmadı.kurtuluş savaşında düşmanlar bu topraklardan kovuldu ama pkk sınırdan gelirken aklışlarla karşılandı.hatta bunlara maaş bağlandı.

pkk ya meclis kapıları açıldı senin benim cebimden maaşlar veriliyor.milletvekilleri çıkıp pkk destekleyen açıklamalar yapılıyor neden akp bunları mahkemeye vermiyor.dokunulmazlıklarını kaldırmıyor.çünkü ucu kendine dokunack

pkk nın kökü kazınıcak diyor ama imralı da apo besleniyor meclisde pkk ya söz hakkı veriliyor.

pkk silah bıraktı bu süreçte dahada güçlendi silahları bunada göz yumuldu.

evet ülkenin bütünlüğü güvenliği için şehitler olucakta bu şehitler göz göre göre o pkk nın hedefi yapılıyor.

bu yaşananlar kurtuluş savaşı sırasında olsaydı.ATATÜRK hiç bir Avrupa ülkesine sormadan kendi ve etrafındaki vatanseverlerle karar verir bu hainleri yok ederdi.

şimdi yazılıyor yorum yapılıyor da azıcık karşılaştırma yapılsa neyin doğru neyin yanlış olduğu belli olur.

ayrıca pkaka değil pkk

Ülke daha dün kurulduğu için elimizde doğru düzgün silah yokmuş. Bu milli mücadele de dışa bağımlı olmamak için silahlanmamız gerekiyormuş. Bu silahlanma sürecinde (13 yılmış bu süre) Pkk'yı vurmadan güçlenmişiz. Şimdi süper güç olmuşuz. Pkk'ya kan ağlatıyormuşuz. Putin hayranmış Erdoğan'a. Ne güzel hikayeler uyduruyorsunuz, ne hikayelere inanıyorsunuz.

Çözüm sürecinde silah bırakmamızın tek nedeni, doğudaki kürt oylarını sağlamlaştırmaktı. Plan tutmadı. Kürtlerin oyuyla Hdp barajın üstünde kalınca taktik değişti. Ve Pkk yeniden vuruluyor. Bu kadar basit.

Vatanmış, bütünlükmüş. Masal okumayın insanlara. Bu savaşı siyasiler yönetiyor. Seçimden çıkan sonuca göre askerlerimiz, vatandaşlarımız yem ediliyor yada vur emri veriliyor.

Oysa 400 vekil alınsaydı hiç böyle olmayacaktı. Hem zaten vatanı için canını vermeyecekse insan neden asker olur? Kardeşi askerde ölen insan neden isyan eder? Sevinmesi gerekmez mi böyle kutsal bir amaçla canından olduğu için? Belki de kardeşinin cennete gitmesini istemiyordur, çok ağlarsa cennetteki yeri sallantıda olabilir.

Vatanın bütün kalması için askerlerimizin ölmesi gerekir mi? Çözüm sürecinde Pkk vurulmazken neden bölünmedik de şimdi bir bölünme korkusu sardı yeniden? Bunlar cevapları basit sorular. Beyninizi kullanın, işe yarayacak.

bu topiğe girip çıkıp bu yorumunu okuyorum cevap yazmayım dedim duramadım...

kurtuluş savaşın da evet şehit verildi.dogru o bir savaştı düşman belliydi.düşmanın olduğu hat belliydi. o zaman birlik beraberlik vardı kürdü çerkezi lazı yörügü göçmeni türkü herkes bir yumruktu.o savaş Atatürkün komutanlığında Türkiyenin sınırlarının bölünmez bütünlüğünün korunması için verilen adı belli devleti belli düşmanlarla yapıldı.

pkk,yla aynı şey degil kurtuluş savaşı şehitler oldu.o şehitlerin içinde 13 14 15 yaşında ellerinde silahla düşmanla çarpışan çocuklar da vardı kürtte lazda herkes vardı.

ama pkk bambaşka bir şey pkk yeni çıkmadı evet ama bu kadar da güçlü olmadı.pkk 35 bin kişiyi öldürdü doğru daha önceleri senede atıyorum yılda 100 şehit oluyorsa şuan ayda 150 şehit oldu neden pkk güçlendi.

pkk kurtuluş savaşındaki belli yerlerde saklanan konaknan bir düşman değil belki senin komşun belki benim her an her yerden çıkabilecek canlı bombayla insanları katedecek bir terörö örgütü
polislerin evine kadar girip enselerinden vuran cani bir örgüt.

pkk ya göz yumuldu çözüm süreci dendi pkk ya dokunulmadı.kurtuluş savaşında düşmanlar bu topraklardan kovuldu ama pkk sınırdan gelirken aklışlarla karşılandı.hatta bunlara maaş bağlandı.

pkk ya meclis kapıları açıldı senin benim cebimden maaşlar veriliyor.milletvekilleri çıkıp pkk destekleyen açıklamalar yapılıyor neden akp bunları mahkemeye vermiyor.dokunulmazlıklarını kaldırmıyor.çünkü ucu kendine dokunack

pkk nın kökü kazınıcak diyor ama imralı da apo besleniyor meclisde pkk ya söz hakkı veriliyor.

pkk silah bıraktı bu süreçte dahada güçlendi silahları bunada göz yumuldu.

evet ülkenin bütünlüğü güvenliği için şehitler olucakta bu şehitler göz göre göre o pkk nın hedefi yapılıyor.

bu yaşananlar kurtuluş savaşı sırasında olsaydı.ATATÜRK hiç bir Avrupa ülkesine sormadan kendi ve etrafındaki vatanseverlerle karar verir bu hainleri yok ederdi.

şimdi yazılıyor yorum yapılıyor da azıcık karşılaştırma yapılsa neyin doğru neyin yanlış olduğu belli olur.

ayrıca pkaka değil pkk

Hayırdır morelmen çökmüş olan bir pkaka denen zillet topluluga sizler böyle yazarak morel mi depoluyorsunuz?!
Bakın videoda pkaka sözcüsü nasıl zırıl zırıl ağlıyor. Biz bittik yok oluyoruz diyor ama siz sanırsınız pkakanın üst düzey yetkilisiymişiniz gibi, bitmiş olan bir topluluğu, hayır bitmedi daha güçlü diyorsunuz. Hayırdır Siz nereden biliyorsunuz bunu?!o_O:KK57:
Zaten Erdoğan da hiç bir avrupa ülkesine sorup danışmadan bu zillet eşkiyaları bombalıyor:63:
İyi o zaman Asker ölmesin diye,ülkemizin birliğine dirliğine göz dikenlere musamaha gösterip geri adım mı atalım?!
Kim demiş önceden ölümler yok diye? Bir gece karakollar basılı askerimizin kafalarını kestiklerini ne çabuk unuttunuz? Başbağlarda ki katliamlar ne çabuk unutuldu? Köylerin basıldıgı yolcu arabalarının basıldıgı insanların diri diri yakıldıgı günlri ne çabuk unuttunuz!..
Dip not; pkk ve pkaka ayırt edemeyecek kadar cahil değilim şükür Elhamdülillah ama sizin sanırım sanal alemde pkaka yandaşlarının pkk pkaka demelerine tepki gösterdikleri ve sinir olup köpürdüklerini bilmiyorsunuz. İşte bizde onlara inat pkk değil, pkaka diyoruz:KK14:Bizim Askerimize, tc askeri diyenlere ve Türkiye Cumhuriyetini hor görenleri bizlerde tınlamıyoruz :p

Hayırdır morelmen çökmüş olan bir pkaka denen zillet topluluga sizler böyle yazarak morel mi depoluyorsunuz?!
Bakın videoda pkaka sözcüsü nasıl zırıl zırıl ağlıyor. Biz bittik yok oluyoruz diyor ama siz sanırsınız pkakanın üst düzey yetkilisiymişiniz gibi, bitmiş olan bir topluluğu, hayır bitmedi daha güçlü diyorsunuz. Hayırdır Siz nereden biliyorsunuz bunu?!o_O:KK57:
Zaten Erdoğan da hiç bir avrupa ülkesine sorup danışmadan bu zillet eşkiyaları bombalıyor:63:
İyi o zaman Asker ölmesin diye,ülkemizin birliğine dirliğine göz dikenlere musamaha gösterip geri adım mı atalım?!
Kim demiş önceden ölümler yok diye? Bir gece karakollar basılı askerimizin kafalarını kestiklerini ne çabuk unuttunuz? Başbağlarda ki katliamlar ne çabuk unutuldu? Köylerin basıldıgı yolcu arabalarının basıldıgı insanların diri diri yakıldıgı günlri ne çabuk unuttunuz!..
Dip not; pkk ve pkaka ayırt edemeyecek kadar cahil değilim şükür Elhamdülillah ama sizin sanırım sanal alemde pkaka yandaşlarının pkk pkaka demelerine tepki gösterdikleri ve sinir olup köpürdüklerini bilmiyorsunuz. İşte bizde onlara inat pkk değil, pkaka diyoruz:KK14:Bizim Askerimize, tc askeri diyenlere ve Türkiye Cumhuriyetini hor görenleri bizlerde tınlamıyoruz :p

Senin sevgili AKP'n Turkiyeyi 2002 yilinda yillik sehit sayisi 7 ye dusurulmus iken devraldi. Yani 360 gunde verilen sehit sayisi 7. PKKnin beli bukulmus.. Ortada cozum sureci diye bir sacmalik da yoktu. 13 yilda ulkeyi getirdigi durum ortada.. Ustelik politikalari da sir degil. Adamlar PKKyi yeniden hortlattilar, kullerinden bir canavar yarattilar. Neyin savunmasini yapiyorsun sen daha?

Erdoğan a bir sor bakalım kardelen biz bir haftada 30 un üzerinde şehit vermişken ,teröristler tarafından doğu tamamen bombalarla kaplanırken,teröristler askerimize pusu kurarken, 'karıncadan bile haberimiz olacak dediği Türk yapımı Göktürk uydumuz'' NEREDEYMİŞ?
Bu uydu karıncadan başka bişeyi seçemiyomuymuş?

Back
X