piyeloseptyl kullanan arkadaslar?

Gamze_58

İlk göz ağrım Hoşgeldin<3
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
309
0
İyi yaksamlar.Gebelik bolumunede actim ama cevap yazan yok ve ben cok merak ediyorum.lutfen konum burada kalsin rica ediyorum.:18:23+3 haftalik hamileyim bugun doktora kontrole gittigimde sikayetlerimi sordu idrarimin bulanik oldugunu soyledim ve benden idrar tahlili istedi daha sonra bu ilaci kullanmami soyledi ama ben biraz internette arastirdim kimileri kullan kimileri kullanma diyor ama benim icim hic rahat degil bir tane kullandim icime kurt dustu lutfen kullanan arkadaslar varsa yardimci olursa cok sevinirim

gebelikte kullandım ben de, sistitte kurtarıcı bir nevi

ben de sistit olduğumda kullanmıştım. doktorunuz kullanmanızı söylediyse kullanın, bir zararı yoktur bebeğe demek ki

Demekk ki idrarinizda mikrop bakteri tespit etmis doktorunuz. Ben de kullanmistim hamileyken. Benim de idrarim bulanikti simdi tam hatirlayamadim ne tespit ettigini ama 24.-25. hafta gibiydi. Siz bence o kimilerine hic sormayin, sadece ve sadece doktorunuzu dinleyin. Ilk 3-4 ayda organ gelisimi tamamlandigi ve bu sürecte de bebegin organ gelisimine zarar vermemesi icin ilac kullanilmiyor diye biliyorum.

Antibiyotikler tam kullanilmazsa enfeksiyon daha siddetli olabilir ve bu enfekte eden bakteri, mikrop herneyse bu antibiyotige karsi bagisiklik gelistirip direnc gösteriyor. Bunlar benim doktorumun sözleriydi. Sunu da söyledi hamilelikte cok fazla ilac secenegimiz yok. Bu ilacin bir zarari olmadigi kanitlandigi icin verebiliyoruz. Ama tam kullanmazsaniz bu ilacin bir faydasi olmayacagi icin baska antibiyotik kullanmamiz gerekebilir ve belki gebelikte kullanimi zararli oldugu icin malesef enfeksiyonu tedavi edemeyebiliriz.

Enfeksiyonu cok ciddiye alin lütfen, basiniza is acarsiniz. Ben normalde de ilac kullanmaya hic sicak bakmam o yüzden doktoruma didik didik sormustum, siz de sorun cekinmeyin aydinlatsin sizi bu konuda. Allah saglikla kucaginiza versin bebeginizi.

bende 34 haftalık gebeyim doktorum banada bugün bu ilacı verdi 7 gün kullan dedi. bakalım ne olacak. ilk çocuğumda böyle sorunlar yaşamamıştım.

Merhaba ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum bana tek iyi gelen ilaç bu ve buscopan bol su başka türlü geçmiyor

Benim, annemin ve hatta komşumun da kurtarıcı ilacı :)
Hamilelik için bilmiyorum ama sistit ilerlerse başınız daha çok ağrıyıp antibiyotik kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Doktorunuza güvenmiyorsanız da başka bir doktora daha görünün

Ben sık enfeksiyon geçiren biriyim idrar yolu enfeksiyonu olduğumda antibiyotik veriyordu oda mantar yapıyordu halada devam ediyor bu ilacı önerdi doktorum bu antibiyotik değil sende mantar yapmaz bir daha ben olmazsam gideceğin doktora enfeksiyon için kesinlikle antibiyotik yazdırma dedi bu ilaçla tanıştım kasik ağrılarım buz gibi hissettiğim zaman içiyorum üç gün sonra kesiliyor yani antibiyotik olsaydı ben hapı çoktan yutmuştum iyi bir ilaç yan etkisi az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…