• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pişttt panik atağı olanlar mutlaka okusun

beyza 25

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
291
11
643
merhaba arkadaşlar panik atak olanlar anksiyetesi olanlar depresyonu olanlar size bir tafsiye düşük şeker ve troid hormonlarınızı mutlaka baktırın arkadaşlar panik atak ve anksiyeteyi aşırı tetikliyomuş googlede panik atak ve troid yazın şok olcanız valla bütün belirtiler bende mevcut valla hiç aklıma gelmemişti en kısa zamanda tahlil yaptırcam

merhaba arkadaşlar panik atak olanlar anksiyetesi olanlar depresyonu olanlar size bir tafsiye düşük şeker ve troid hormonlarınızı mutlaka baktırın arkadaşlar panik atak ve anksiyeteyi aşırı tetikliyomuş googlede panik atak ve troid yazın şok olcanız valla bütün belirtiler bende mevcut valla hiç aklıma gelmemişti en kısa zamanda tahlil yaptırcam

Paylaşımınız için çok teşekkürler söylediğiniz yazyı okudum bende panik atak hastasıyım gerçekten de belirtiler uyuyor

evet pa ve depresif nöbet tanısı vardı. gittikçe ağırlaşıyor ilacı artırdım 1di eskiden , şimdi 1,5 paxil içiyorum 2 gündür. endokrin uzmanı bulup baktırcam hatırlattın sağol

canlarım rabbim cümlemize şifa versin ama insanoğlu tembel bir gidipte tahlil yaptıramıyoruz öyle bir dalmışızki dünya işine allah sonumuzu hayır etsin
:25:

Back