• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişmiş milföy

suflepatron

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2025
5
1
1
28
Arkadaşlar bugün misafirim vardı milföy börekte yapmıştım yarın akşam da misafirim var bugün yaptığım milföy böreklerden ikram edebilir miyim sizce değişir mi yarın akşama kadar

Evet kızların söylediği gibi milföy kötü oluyor. Aslında çok pratik ve çok tuketilmiyor. az ve öz yapsanız fazla kalmaz

Arkadaşlar bugün misafirim vardı milföy börekte yapmıştım yarın akşam da misafirim var bugün yaptığım milföy böreklerden ikram edebilir miyim sizce değişir mi yarın akşama kadar
Bayat olduğu anlaşılır, tek kurtarır bir ihtimal mikrodalga ama onu da ısıtıp yemezsen hemen hepten telef olur

Isıtıp hemen yenirse sıkıntı olmaz mı yani
Yani eh işte ama soğuduğunda, ısıtılmadan önceki halinden daha kötü olur :D bence sen bunu at buzluğa lazım olunca kendine ısıt ye. Misafire başka bir şey yap imkanın varsa

Yani eh işte ama soğuduğunda, ısıtılmadan önceki halinden daha kötü olur :D bence sen bunu at buzluğa lazım olunca kendine ısıt ye. Misafire başka bir şey yap imkanın varsa
Aynen bencede başka pastalarım var zaten de onu da eklesem olur mu diye merak ettim olmuyormuş 😂

Aynen bencede başka pastalarım var zaten de onu da eklesem olur mu diye merak ettim olmuyormuş 😂
Bir tane ayır bak buzluğa atmadan, fark edersin vaziyeti 😅 sürekli yiyen yapan insan bayat olduğunu anlar

Back