- 17 Ocak 2025
- 5
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi suflepatron
Arkadaşlar bugün misafirim vardı milföy börekte yapmıştım yarın akşam da misafirim var bugün yaptığım milföy böreklerden ikram edebilir miyim sizce değişir mi yarın akşama kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay gerçekten mi yufka böreği bir gün önceden yapıp ikram etmişliğim var hiç bir fark olmamıştı ama milföyü hiç denemedim ertesi güneBayatim ben diye de bağırıyor.
Bayat olduğu anlaşılır, tek kurtarır bir ihtimal mikrodalga ama onu da ısıtıp yemezsen hemen hepten telef olurArkadaşlar bugün misafirim vardı milföy börekte yapmıştım yarın akşam da misafirim var bugün yaptığım milföy böreklerden ikram edebilir miyim sizce değişir mi yarın akşama kadar
Evet ben herşeyi çok yapıyorum ama milföy de hiç düşünmedim bayatlayacağını yaparkenEvet kızların söylediği gibi milföy kötü oluyor. Aslında çok pratik ve çok tuketilmiyor. az ve öz yapsanız fazla kalmaz
Isıtıp hemen yenirse sıkıntı olmaz mı yaniBayat olduğu anlaşılır, tek kurtarır bir ihtimal mikrodalga ama onu da ısıtıp yemezsen hemen hepten telef olur
Yani eh işte ama soğuduğunda, ısıtılmadan önceki halinden daha kötü olur bence sen bunu at buzluğa lazım olunca kendine ısıt ye. Misafire başka bir şey yap imkanın varsaIsıtıp hemen yenirse sıkıntı olmaz mı yani
Aynen bencede başka pastalarım var zaten de onu da eklesem olur mu diye merak ettim olmuyormuşYani eh işte ama soğuduğunda, ısıtılmadan önceki halinden daha kötü olur bence sen bunu at buzluğa lazım olunca kendine ısıt ye. Misafire başka bir şey yap imkanın varsa
Bir tane ayır bak buzluğa atmadan, fark edersin vaziyeti sürekli yiyen yapan insan bayat olduğunu anlarAynen bencede başka pastalarım var zaten de onu da eklesem olur mu diye merak ettim olmuyormuş