• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pismanliklar ne ise yarar

Antidepresanlari kendi kendinize bırakırsanız sorun olur. Doktor kontrolü altında olursa sorun olmaz.

Ne meraklıyız milletce insanları korkutmaya...

Antidepresan bağımlılık yapar kullanma.

Doğum kontrol hapları kısırlık yapar kullanma.

Antibiyotikler insanı zehirler kullanma...

Mamalar çocuğa bilmem ne yapar sakın verme...

Çünkü biz biliyoruz ama tıp bilmiyor.

Siz doktorunuzu dinleyin. O gerekeni yapacaktır.

Pismanliklara deneyim gözüyle bakarsanız ufkunuzu açabilir , nerde nasıl adım atmanız gerektiğini öğretir, kendinizi tanıma aşamalaridir bir nevi.

Pişmanlık önce mutsuz eder ama sonra hayatına artı kadar seni sen yapar, tabi neye pişman olduğuna göre değişir, kötü bişey yapmışsan ve bundan pişmanlık duyuyorsan tövbe et

Pişmanlıklar hiç bi işe yaramaz.
Zaten pişmanda olmayın hiç bi yaşadığınıza.
Hep iyi ki deyin...
Benim pişmanlığım ,keşke hayatı zamanında daha çok dibine kadar yaşasaydım.hata yapmaktan korkmasaydım...

Antidepresanlari kendi kendinize bırakırsanız sorun olur. Doktor kontrolü altında olursa sorun olmaz.

bunlarin cogu dogru, ama bazi durumlarda panzehir oluyor..buna yapacak birsey yok. antibiyotik bildigin zehir evet..ama vermediginde olusan iltihap gecmezse daha buyuk sonuclar dogurur. annenin sutu yoksa ne yapacak? illa mama verecek ama cokta yararli degil o mamalar..

Evet zaten bu korkular insani ümitsizliğe sürüklüyor her kafadan bir ses cikiyir yok anlık mutluluk verir bırakınca aynii olursun diyenler mi dersin.. su an hamile bi insana bu kadar gerekmese doktorum vermezdi zaten:(

bunlarin cogu dogru, ama bazi durumlarda panzehir oluyor..buna yapacak birsey yok. antibiyotik bildigin zehir evet..ama vermediginde olusan iltihap gecmezse daha buyuk sonuclar dogurur. annenin sutu yoksa ne yapacak? illa mama verecek ama cokta yararli degil o mamalar..
Zaten ilactan daha cok zarar veruyir bana bu panik ve takinti

Pişmanlıklar hiç bi işe yaramaz.
Zaten pişmanda olmayın hiç bi yaşadığınıza.
Hep iyi ki deyin...
Benim pişmanlığım ,keşke hayatı zamanında daha çok dibine kadar yaşasaydım.hata yapmaktan korkmasaydım...
Oyle yaptik ama ceremesini cekiyorum simdide :/ kimi yaptıklarından kimi de yapamadıklarından pisman ölecek derler ya ztn

Hatalarımdan daima gurur duyan bir insan oldum.
Çünkü şuan olduğum kişiye, o yanlış seçimlerimin sapa yollarından geldim.
Siz de biraz böyle düşünün, olumlama yapın.
Hatasız kul olmaz, mühim olan farkına varıp tekrarlamamak.
Pek gurur duyulacak hatalar olmasa da benin aklimi basima getirip kendimi duzeltmeme sebep oldugu kesin:/

Pişmanlık önce mutsuz eder ama sonra hayatına artı kadar seni sen yapar, tabi neye pişman olduğuna göre değişir, kötü bişey yapmışsan ve bundan pişmanlık duyuyorsan tövbe et
Yaklasik 10 senedir tövbe ediyorum ama ara ara tekrarlıyor bu takinti bende..

Gecenki konum kapatilmis kural ihlallerinden dolayi kizlar :) eski konumu bilenler vardir gecmisteki pişmanlıklarla hatalara takinti yapmıştım sonunda bi destek almaya başladım ilac tedavisine baslandi anksiyete ve panik atak teshisi kondu umarim ise yarar ama benim kendimi de telkin etmem gerekiyor sanirim bu sucluluk pskolojisini uzerimden atmak icin ne onerirsiniz
bana siz olsaniz nasil düşünürdünüz

Ha bir de antidepresanlar birakildiktan sonra daha mi kotu oluyor herkes oyle dedi onu taktim simdi kafama
( dini içerikli yorumlar geldi diye diger konu kapatıldı kizlar dikkat edersek kural ihlali etmemis oluruz )
Gecmis zaman kaybidir.bi yerde okumustum yillar once agir depresyon tedavisi goruyordum gecmise takintimdan dolayi lutfen kisisel algilama.ama soyle yaziyordu.gecmis çöp tur.ve sadece kediler ve kopekler karistirir.

ben mi çok rahatım anlamıyorum ya. 30 yaşına gelmişsin, çoluk çocuğa karışmısşın. aa geçmişte bisevgilinle yakınlaştığın diye bi ton psikolojik rahatsızlık sahibi olup ilaca başlıyosun.

Gecmis zaman kaybidir.bi yerde okumustum yillar once agir depresyon tedavisi goruyordum gecmise takintimdan dolayi lutfen kisisel algilama.ama soyle yaziyordu.gecmis çöp tur.ve sadece kediler ve kopekler karistirir.
Evet ben de okudum çok da dogru ama sen de bilirsin yaşamışsın insanin elinde olmuyor malesef

Back