Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pismanliklar ne ise yarar
- Konu Sahibi Ylzumutcm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- pismanlik antidepresan
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Ekim 2018
- 293
- 236
- 18
- 55
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Antidepresanlari kendi kendinize bırakırsanız sorun olur. Doktor kontrolü altında olursa sorun olmaz.
Ne meraklıyız milletce insanları korkutmaya...
Antidepresan bağımlılık yapar kullanma.
Doğum kontrol hapları kısırlık yapar kullanma.
Antibiyotikler insanı zehirler kullanma...
Mamalar çocuğa bilmem ne yapar sakın verme...
Çünkü biz biliyoruz ama tıp bilmiyor.
Siz doktorunuzu dinleyin. O gerekeni yapacaktır.
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
bunlarin cogu dogru, ama bazi durumlarda panzehir oluyor..buna yapacak birsey yok. antibiyotik bildigin zehir evet..ama vermediginde olusan iltihap gecmezse daha buyuk sonuclar dogurur. annenin sutu yoksa ne yapacak? illa mama verecek ama cokta yararli degil o mamalar..Antidepresanlari kendi kendinize bırakırsanız sorun olur. Doktor kontrolü altında olursa sorun olmaz.
Evet zaten bu korkular insani ümitsizliğe sürüklüyor her kafadan bir ses cikiyir yok anlık mutluluk verir bırakınca aynii olursun diyenler mi dersin.. su an hamile bi insana bu kadar gerekmese doktorum vermezdi zatenAntidepresanlari kendi kendinize bırakırsanız sorun olur. Doktor kontrolü altında olursa sorun olmaz.
O pişmanlıklar yuzunden takinti yaptım ilaca basladim :/Pismanliklara deneyim gözüyle bakarsanız ufkunuzu açabilir , nerde nasıl adım atmanız gerektiğini öğretir, kendinizi tanıma aşamalaridir bir nevi.
Hamilelik üzerine uzmanlasmis bir proftan yardim aldim psikiyatrist kendisi. Onun uygun gordugu dusuk dozda bebege zarari olmayacak bi ilac basladikHamileydiniz diye hatırlıyorum, ilaç kullanımına nasıl başladınız?
Zaten ilactan daha cok zarar veruyir bana bu panik ve takintibunlarin cogu dogru, ama bazi durumlarda panzehir oluyor..buna yapacak birsey yok. antibiyotik bildigin zehir evet..ama vermediginde olusan iltihap gecmezse daha buyuk sonuclar dogurur. annenin sutu yoksa ne yapacak? illa mama verecek ama cokta yararli degil o mamalar..
Oyle yaptik ama ceremesini cekiyorum simdide :/ kimi yaptıklarından kimi de yapamadıklarından pisman ölecek derler ya ztnPişmanlıklar hiç bi işe yaramaz.
Zaten pişmanda olmayın hiç bi yaşadığınıza.
Hep iyi ki deyin...
Benim pişmanlığım ,keşke hayatı zamanında daha çok dibine kadar yaşasaydım.hata yapmaktan korkmasaydım...
Pek gurur duyulacak hatalar olmasa da benin aklimi basima getirip kendimi duzeltmeme sebep oldugu kesin:/Hatalarımdan daima gurur duyan bir insan oldum.
Çünkü şuan olduğum kişiye, o yanlış seçimlerimin sapa yollarından geldim.
Siz de biraz böyle düşünün, olumlama yapın.
Hatasız kul olmaz, mühim olan farkına varıp tekrarlamamak.
Yaklasik 10 senedir tövbe ediyorum ama ara ara tekrarlıyor bu takinti bende..Pişmanlık önce mutsuz eder ama sonra hayatına artı kadar seni sen yapar, tabi neye pişman olduğuna göre değişir, kötü bişey yapmışsan ve bundan pişmanlık duyuyorsan tövbe et
Gecmis zaman kaybidir.bi yerde okumustum yillar once agir depresyon tedavisi goruyordum gecmise takintimdan dolayi lutfen kisisel algilama.ama soyle yaziyordu.gecmis çöp tur.ve sadece kediler ve kopekler karistirir.Gecenki konum kapatilmis kural ihlallerinden dolayi kizlar :) eski konumu bilenler vardir gecmisteki pişmanlıklarla hatalara takinti yapmıştım sonunda bi destek almaya başladım ilac tedavisine baslandi anksiyete ve panik atak teshisi kondu umarim ise yarar ama benim kendimi de telkin etmem gerekiyor sanirim bu sucluluk pskolojisini uzerimden atmak icin ne onerirsiniz
bana siz olsaniz nasil düşünürdünüz
Ha bir de antidepresanlar birakildiktan sonra daha mi kotu oluyor herkes oyle dedi onu taktim simdi kafama
( dini içerikli yorumlar geldi diye diger konu kapatıldı kizlar dikkat edersek kural ihlali etmemis oluruz )
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Evet ben de okudum çok da dogru ama sen de bilirsin yaşamışsın insanin elinde olmuyor malesefGecmis zaman kaybidir.bi yerde okumustum yillar once agir depresyon tedavisi goruyordum gecmise takintimdan dolayi lutfen kisisel algilama.ama soyle yaziyordu.gecmis çöp tur.ve sadece kediler ve kopekler karistirir.