- 21 Şubat 2017
- 163
- 64
- 48
- 34
- Konu Sahibi ergunsevgi
-
Herkese merhaba. Bir aydir kafam oyle karisik ki. Evliligim konusunda. Beni elestiriceksiniz belki. Hakli olarak. Cunku ben bile kendimi affetmiyorum zaten. Neyse konuyu oldukca ozet anlaticam.
Biz 9 ay once evlendik. Teyzemin oglu. Babam ne de annem nede halalarim.herkes karsimda durdu. Tabi dik basli salak ben. Bende onlarin karsilarinda. Olesiye pismanin. Bunu soylemek isterim. Ama napim. Cok sevdim. Asik oldum zannettim. Ondan baskasini gormedi gozum. Ailemi bile. Aptal ben aptallll. Neyse. 1.5 ay once bi dusuk yaptim. Ondan beri esimle kutup noktalari gibi terssiz. Her konuda. Hos. Biz sadece evliligimizin hamilelik donemimde iyi gecindik onun haricinde hep kavga. 26 yasindayim. Universte okudum. Emekli babam zar zor okuttu. Asiri derecede vicdan azabi cekiyorum. Simdi annem le kayinvalidem yani teyzem. Kus ler. Dusman gibi.
Yani donup bakinca hic biseye degmemis emeklerim. Kurdum dedigim yuva. Evin icinde iki yabanciyiz. Hic bisekilde konusmuyoruz son iki gundur de ayri uyuyoruz. Zaten cogu zaman ayri uyuduk. Napim simdi. Sabir mi cekiimm. Aileme mi doneyim. Yuzum de yok ama onlara anlattim. Gel diyorlar.
Ha bi de en son ki patlak veren noktamiz kocamin el kaldirmasi bana. Tamam vuramadi ama bogazimi sikti bir eliyle. Diger elini suratima indiricekti. Indirmedi. Ama indirmis kadar da oldu zaten .... Sebebine gelince. Bekar arkadaslarina gezme dedigim icin. Sigarayi azalt icki icme dedigim icin. Cahil kafaliymisim.
Bi de bunun icin vicdan cekmek istemiyorum ya. Yuva yikan kadin olmak simariklik yapmak istemiyorum ki simarik hic digilim. Esimin durumu cok iyi . Ama benim gozumde dunyanin en fakiri. Sevgi fakiri oldu bana karsi. Ilgi fakiri , merhamet fakiri.Herif size şiddet uyguluyor, mutsuzsunuz, aileniz gel diyor, siz neyi bekliyorsunuz gitmek için?
Tam da istedigim sey. Calisip duzen kurmak, kafami dinlemek. Ailemin kiymetini bilmek.bencede gıt zararın neresınden donsen kar olur cocuk falan da olmamaıs bunda da bı hayır vardır de gıt bır an once bastan yanlıs yapmıssın cok yakın akraba kesınlıkle karsıyım akraba evlılıklerıne gıt bır ıse gr evlılık ıcın acele karar verme bırdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?