• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişmanlık

Doktorunuzla görüştünüz mü ne dedi şuan ki durum için … hani ikinci bi operasyon falan ..
Biraz eşitsizlik vardı burun deliklerimde onun için bir operasyon daha olabilirmişim ama o eşitsizlik düzeliyor şu an. Şu anlık pek bir problem yok ama ben çok pişmanım doğal burnum kesinlikle daha iyiydi. Kendimi de kimseye anlatamıyorum

Biraz eşitsizlik vardı burun deliklerimde onun için bir operasyon daha olabilirmişim ama o eşitsizlik düzeliyor şu an. Şu anlık pek bir problem yok ama ben çok pişmanım doğal burnum kesinlikle daha iyiydi. Kendimi de kimseye anlatamıyorum
Kendınızı birilerine anlatma çabasına girmeyin zaten . Doktorunuza rahatsızlığınızı keskin bi dille belirtin , durum eğer sizin anlattığınız gibiyse davacı olabılırsiniz yani ben çok çok böyle dengemi kaybetmiş duruma gelsem burda konu açmam direk sikayetcı olurdum

Ben burun yaptırmadım süreci bilmiyorum ama yaptıran arkadaşlarımdan ve buradan okuduğum kadarıyla radikal bir değişiklik olduysa alışma problemleri yaşanıyor. Gerçekten kemerli ve uzun bir burundan bir gün içinde kalkık buruna geçmek kolay değil, alışma süreci ister.
Ben meme estetiği olanlardanım oturup doğallaşması 1 yılı bulmuştu belki burunda da öyledir bilmiyorum.
Fotoğraf koymamışsınız ama ben korkunç olduğunu düşünmüyorum alışma sürecinde olabilirsiniz. Her şeye rağmen mutsuz olursanız mecbur revizyon

Kendınızı birilerine anlatma çabasına girmeyin zaten . Doktorunuza rahatsızlığınızı keskin bi dille belirtin , durum eğer sizin anlattığınız gibiyse davacı olabılırsiniz yani ben çok çok böyle dengemi kaybetmiş duruma gelsem burda konu açmam direk sikayetcı olurdum
Burnumda bir sıkıntı yok doktora söyleyebileceğim ama ben bir türlü alışamıyorum ve sevemiyorum. Sanırım o yapay görüntü beni rahatsız ediyor onun da geçmeyeceğini biliyorum

Doktorunuzla görüştünüz mü ne dedi şuan ki durum için … hani ikinci bi operasyon falan ..
Burun deliklerimde eşitsizlik mevcuttu onu konuştum. Eşitsizlik için zaman vermemiz gerektiğini söyledi o durum zamanla düzelecek gibi onun dışında konuşmadım doktorla Ocak da 6.ay kontrolüm olacak bilmiyorum ne yapayım. Aslında doktorluk bir sıkıntı yok ben kendim pişmanım sadece doğal halimi bozmamalıydım o daha çok bendim. Şu anki halimize bilmiyorum gerçekten hiç ama hiç sevemiyorum

Burun deliklerimde eşitsizlik mevcuttu onu konuştum. Eşitsizlik için zaman vermemiz gerektiğini söyledi o durum zamanla düzelecek gibi onun dışında konuşmadım doktorla Ocak da 6.ay kontrolüm olacak bilmiyorum ne yapayım. Aslında doktorluk bir sıkıntı yok ben kendim pişmanım sadece doğal halimi bozmamalıydım o daha çok bendim. Şu anki halimize bilmiyorum gerçekten hiç ama hiç sevemiyorum
Alıssanız iyi edersiniz öbür türlü kendınıze motivasyon olarak faydasız kalırsınız

Alıssanız iyi edersiniz öbür türlü kendınıze motivasyon olarak faydasız kalırsınız
İnanın elimden gelem her şeyi yapıyorum ama bir türlü olmuyorum. Değişikliğe bu kadar zor alışacağım bilseydim asla böyle bir şeye girişmezdim ama işte bunu yaptırdıktan sonra anladım maalesef
Düşüncelerimi değiştiremiyorum ve pişmanlık beni öldürüyor

İnanın elimden gelem her şeyi yapıyorum ama bir türlü olmuyorum. Değişikliğe bu kadar zor alışacağım bilseydim asla böyle bir şeye girişmezdim ama işte bunu yaptırdıktan sonra anladım maalesef
Düşüncelerimi değiştiremiyorum ve pişmanlık beni öldürüyor
Yapabilcegınız bisey var mı yok . Daha iyi bi operasyon yada piskolojik tedavi ikisinden birisi . Ben olsaydım kendımı sevmeyı seçerdim eğer artık saglıksal bana zararı yoksa

2 kere ameliyat oldum. İlki fena değildi onu da sevmiştim ama 6. senesinde kırıldı maalesef bir kaza sonucu. 2. ameliyatımı da 10 gün önce oldum. Ben çok memnunum. Yani alışma süre vs yaşamadım çünkü az çok tahmin edebiliyorsun sonucu zaten öncesinde. Bantlarım hala duruyor hatta. Sizin beklemediğiniz bir sonuç mu çıktı? Yani istediğiniz gibi mi olmadı yoksa değişikliğe mi alışamadınız? Eğer beğenmediyseniz bunun da çözümü var çünkü.

2 kere ameliyat oldum. İlki fena değildi onu da sevmiştim ama 6. senesinde kırıldı maalesef bir kaza sonucu. 2. ameliyatımı da 10 gün önce oldum. Ben çok memnunum. Yani alışma süre vs yaşamadım çünkü az çok tahmin edebiliyorsun sonucu zaten öncesinde. Bantlarım hala duruyor hatta. Sizin beklemediğiniz bir sonuç mu çıktı? Yani istediğiniz gibi mi olmadı yoksa değişikliğe mi alışamadınız? Eğer beğenmediyseniz bunun da çözümü var çünkü.
Beklemediğim bir sonuç çıkmadı aslında sanırım ben bu yeniliğe alışamıyorum. Doğal kalıp kendimi sevmek en güzeliymiş bunu yeni anladım ben. O yüzden de pişmanlığım kendimi sevmemiş olmamın verdiği de bir pişmanlık
Umarım gözüm alışır ve bu halimi de severim

Beklemediğim bir sonuç çıkmadı aslında sanırım ben bu yeniliğe alışamıyorum. Doğal kalıp kendimi sevmek en güzeliymiş bunu yeni anladım ben. Yapaylık hiç hoşuma gitmedi. O yüzden de pişmanlığım kendimi sevmemiş olmamın verdiği de bir pişmanlık
Umarım gözüm alışır ve bu haşimi de severim

Back
X