- 21 Ağustos 2023
- 95
- 22
- 8
- 24
- Konu Sahibi deepthoughts
Kızlar daha önce de bununla alakalı konu açmıştım ama gerçekten çaresizim artık. Yaklaşık 5 ay önce burun ameliyatı oldum burnumdaki kemerden rahatsızdım daha güzel olacağımı düşündüm kemerimi almasını ve hafif kaldırmasını istedim doktordan ama sonucu beni asla memnun etmedi olduğum günden beri burnumu ve kendimi beğenemiyorum. Eski burnum kusurluydu belki ama bana gerçekten daha çok yakışıyordu. Şu anki halime ne alışabiliyorum ne de kendimi sevebiliyorum. Eski halimi düşünüp ağlıyorum o duruma geldim. En son psikolojik destek almaya karar verdim bir arkadaşımın ısrarı üzerine. Şu an psikolojik destek de alıyorum ama bu pişmanlık duygusu beni bitiriyor doğal halimi bozmuş olmak ve doğal güzelliğimi kendi elimle mahvetmem gibi düşünceler beni gerçekten mahvediyor. Yaşım daha çok genç bu yaşımda bunları yaşayacağımı hiç düşünmezdim. Gerçekten benden büyük olan ya da bunun gibi bir durumu daha önce yaşayanlardan tavsiye almak istiyorum ben çünkü ne yaparsam yapayım düzelemiyorum ve sanırım ağır depresyon geçiriyorum. Ben nasıl düzeleceğim ???