Merhaba arkadaşlar şuan yeni gieiyirmg buraya ben on dokuz yaşında bı hata yaptım yani okul yillarimda birisiyle tabistun kız birisiydi ama kendini erkek hissediyordu girunusu erkek gibiydi bende nasıl oldi anlamadım ona yakinlastim onu seviyorum sandım bı sevgili gibi yaşadık sonra ben anksiyete bozukluğu hastalığı yaşadım ve ben nasıl bunu yaparım dedim hala pişmanlığim bitmiyor dört yıl olcak ben nasıl biseyler yaşarım diyirim. Dort yıldır anksiyete var iç sıkıntım var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pişmanım
- Konu Sahibi Kayadeniz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #pişmanlık
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Şubat 2019
- 1.532
- 1.280
- 83
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Boşlukta ve yanlızlıkta tanışmışsınız. O Yüzden de belli de yakınlık duymuşsun.Beş yıl ilaç kullandım ama ben böyle birisiyle nasıl sevdim yani simdiki aklimla buna inanamıyorum
Kendini suçlama.
Psikoloğa git.
Yani birisiyle tanıştım aslında cinsiyeti kız ama kendini erkek gibi hissediyordu görünüşü falan erkek gibiydi beni sevdi aşık olmuş bana bebee onu seviyorum sandım şimdi diyirum nasıl yaptım sinra anksiyete bozukluğu başladı bende İçim sıkılıyor sürekli bu olayın üstünden dört yıl geçti tabi ama ben kız olan biriyle nasil biseyler yaşadım diye dört yıldır kendimi yiyorumOnce konuyu bi anlasilir hale getirin eksik harfler yanlis yazilar...
Psikologa gidin.
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Olabilir şeyler bunlar ya; ergenlikte kişi hayatı-kendini anlamaya ve anlamlandırmaya çalışırken deneme yanılma ilerleyebilir, arkadaşlarına özenip bulunduğu çevreye göre hiç olmadığı biri gibi davranabilir, kendini farklı göstermek adına dahi farklı tecrübeler edinme yoluna girebilir, hislerini yanlış yorumlayabilir vb. Bunlar o yaşların cilvesi.
Anneannemin bir lafı var çok affedersin "Bkuna ellemeyen çocuk yoktur" diye; herkes, o dönemleri en ideal yaşayanımız bile, mutlaka seneler sonra hata olarak addedebileceği şeyleri geçmişinde barındırır. Bunlara takılı kalmak yerine, iyisi ile kötüsü ile her birinin bizi biz yapan detaylar olduğunu bilmenin rahatlığını yaşayabilmeliyiz aslında.
Kendimden bir örnek vereyim; zannedersem lisedeydim çünkü Tatu grubu gençler arası popiydi, biz de kız arkadaşımla bu grubun parçalarını çok severdik; eh lezbiyen grup olarak tanıtıldıkları için tabi merak var o his nasıl acaba diye, bi de marjinalliği seven tiplerdik "Ay bunu nasıl yaptın oha" denilmesi hoşumuza giderdi; biz bi güzel öpüştük mesela. Sonra da öğürdük. O gün heteroseksüel biri olduğum netlik kazandı Bu konuda hiçbir şüphem kalmadı ahahah ne salak günlerdi ya.
Bunlar cidden takıntı yapılacak şeyler değil, gençlik böyle bir şey. :)
Anneannemin bir lafı var çok affedersin "Bkuna ellemeyen çocuk yoktur" diye; herkes, o dönemleri en ideal yaşayanımız bile, mutlaka seneler sonra hata olarak addedebileceği şeyleri geçmişinde barındırır. Bunlara takılı kalmak yerine, iyisi ile kötüsü ile her birinin bizi biz yapan detaylar olduğunu bilmenin rahatlığını yaşayabilmeliyiz aslında.
Kendimden bir örnek vereyim; zannedersem lisedeydim çünkü Tatu grubu gençler arası popiydi, biz de kız arkadaşımla bu grubun parçalarını çok severdik; eh lezbiyen grup olarak tanıtıldıkları için tabi merak var o his nasıl acaba diye, bi de marjinalliği seven tiplerdik "Ay bunu nasıl yaptın oha" denilmesi hoşumuza giderdi; biz bi güzel öpüştük mesela. Sonra da öğürdük. O gün heteroseksüel biri olduğum netlik kazandı Bu konuda hiçbir şüphem kalmadı ahahah ne salak günlerdi ya.
Bunlar cidden takıntı yapılacak şeyler değil, gençlik böyle bir şey. :)
Hepimizin gecmisinde neler var canim benim konulari oku :)) ama hayat takmak icin cok kisa ben bunu anladim. Cok hatalar yaptim ayni sen gibi anksiyete panikatak sahibi oldum etradimdakileri uzmekten baska bi ise yaramadi gecmis adi ustunde gecmis napalim zaman geri alinmiyor ben ilac kullaniyordum simdi terapi aldim halada aliyorum ve daha mantıklı dusunmeye başladım .. cok kucukken kiz arkadaslarimla da ayni sen gibi meraktan yaşadığımiz seyler oldu takilma hic cok takip hastalik haline getirme ilerde guler gecersin bnmkiler hep erkeklerdi ama pismanligi ayni yani boşver o yüzden dusun dusun bi sonuca varılmıyor sonuçta
Hepimizin gecmisinde neler var canim benim konulari oku :)) ama hayat takmak icin cok kisa ben bunu anladim. Cok hatalar yaptim ayni sen gibi anksiyete panikatak sahibi oldum etradimdakileri uzmekten baska bi ise yaramadi gecmis adi ustunde gecmis napalim zaman geri alinmiyor ben ilac kullaniyordum simdi terapi aldim halada aliyorum ve daha mantıklı dusunmeye başladım .. cok kucukken kiz arkadaslarimla da ayni sen gibi meraktan yaşadığımiz seyler oldu takilma hic cok takip hastalik haline getirme ilerde guler gecersin bnmkiler hep erkeklerdi ama pismanligi ayni yani boşver o yüzden dusun dusun bi sonuca varılmıyor sonuçta
Günah kismina uzulme cunku tövbe eden o hatayo işlememiş gibidir cnm Allah kul hakki disinda herseyi affediyor affettmemden de suphe duymayin umitsiz olmayim diyor. Hatta ileride işlediğin sevaplar ve tövbe sayesinde de eski gunahlarini sevaba çeviriyor . Uzulme ben de cok uzgunum ama su an 2 evlat annesiyim ve hala bu takinti ile ugrasiyorum oyuzden bu raddelere gelme daha cok gencsin o yaşlar hata yapmaya cok müsait oluyor malesef. Doğruyu anlamissin sonuçtaEvet ama ne bileyim günahı dan da çok korkuyorum o insan birde çok etkilemişti acimistim ona çok
Sen ne ilaci kullandın abla suan terapin kaç para nerede terapi görüyorsunGünah kismina uzulme cunku tövbe eden o hatayo işlememiş gibidir cnm Allah kul hakki disinda herseyi affediyor affettmemden de suphe duymayin umitsiz olmayim diyor. Hatta ileride işlediğin sevaplar ve tövbe sayesinde de eski gunahlarini sevaba çeviriyor . Uzulme ben de cok uzgunum ama su an 2 evlat annesiyim ve hala bu takinti ile ugrasiyorum oyuzden bu raddelere gelme daha cok gencsin o yaşlar hata yapmaya cok müsait oluyor malesef. Doğruyu anlamissin sonuçta
Antidepresan kullandim cnm adini vermiym. 200 tl seansi terapinin. Emdr terapi diye arastir. Kotu anıları duyarsizlastiriyor senin artk pismanlik utanc duymamani sagliyorSen ne ilaci kullandın abla suan terapin kaç para nerede terapi görüyorsun
Kaç seans sürüyor ablaAntidepresan kullandim cnm adini vermiym. 200 tl seansi terapinin. Emdr terapi diye arastir. Kotu anıları duyarsizlastiriyor senin artk pismanlik utanc duymamani sagliyor
Duruma gore degisiyor cnm ama senin tek takinti ettigin buysa sanırım 5 yada 6 seansta hallolurKaç seans sürüyor abla
İzmir'de nerede abla bu yer karşıyaka mı doktorun adı neDuruma gore degisiyor cnm ama senin tek takinti ettigin buysa sanırım 5 yada 6 seansta hallolur