- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
Öyle farkındayım ama bize güven gerçekten için rahat olsun bak akışına bırak olacaksın regl kesinlikle rahat ol %100000000Yorumlariniz için çok tesekkur ederim Allah ne muradiniz varsa versin. Uyku tutmuyor ins bu sureci atlatırim gerekrn dersi cikardim ciddrn kötü bir durum
Ya tmm komik olabilir ama suan o havada değilim cidden. Kafamdaki düşünceleri atmam lazim. Empati yaparsan sevinirimhadi geldi diyelim nasıl yıkar orayı sürekli bi saniye deyip yıkamaya mı geçtiniz ikide birde
Insallah olurum cabucak. Hepinize dua etcem bu saatte vakit ayirdiniz destek çıktınız baska biri olsa yapmaz sagolunÖyle farkındayım ama bize güven gerçekten için rahat olsun bak akışına bırak olacaksın regl kesinlikle rahat ol %100000000
Azıcık hamile olma ihtimalin olsa gerçekten söylerim ama yok uyu mışıl mışıl bu korku iyidir en azından dikkatli olursun erkek arkadaşin için sorun yok oh uyuyordur şimdi mis gibiInsallah olurum cabucak. Hepinize dua etcem bu saatte vakit ayirdiniz destek çıktınız baska biri olsa yapmaz sagolun
bu kafaya hiç ulaşamayacağımdan üzgünüm ama empati kuramayacağım sizinle. çok ayrı yerlerdeyiz. sen mi bizimle kafa buluyon, biz mi seninle bilemiyorumYa tmm komik olabilir ama suan o havada değilim cidden. Kafamdaki düşünceleri atmam lazim. Empati yaparsan sevinirim
Yok yabu kafaya hiç ulaşamayacağımdan üzgünüm ama empati kuramayacağım sizinle. çok ayrı yerlerdeyiz. sen mi bizimle kafa buluyon, biz mi seninle bilemiyorum
sagolasin uyuyamiyorum da yine uyuyakalirsam belkiAzıcık hamile olma ihtimalin olsa gerçekten söylerim ama yok uyu mışıl mışıl bu korku iyidir en azından dikkatli olursun erkek arkadaşin için sorun yok oh uyuyordur şimdi mis gibi
Tesekkurler hersey icin. Uyuyamiyorum da yine uyuya kalir uyanirim. Ins cabucak da olurum. Sagolasin yorumlar icin Allah raziolsunAzıcık hamile olma ihtimalin olsa gerçekten söylerim ama yok uyu mışıl mışıl bu korku iyidir en azından dikkatli olursun erkek arkadaşin için sorun yok oh uyuyordur şimdi mis gibi
Fake degil takintili.yine bir fake kokan dert
Insan ister istemez takiyor ins kimsenin basina gelmez. Neyse bu son başlıkti bidaha gormezsin beni. Selametle sanaFake degil takintili.
Son birkac gunde herhalde dorduncu basligi ayni içerikli.
Eskisi gibi bulunmuyor ki o baska var mi çözüm
Prezervatifsiz yaptigim seksten sonra, icime sinmedigi icin gittim hamilelik testi aldim yaptim bitti.Insan ister istemez takiyor ins kimsenin basina gelmez. Neyse bu son başlıkti bidaha gormezsin beni. Selametle sana
Bireysel farklilik oluyor iste. Herkes sen olamiyor. Neyse arkadaslarin yorumlari degerleri bu konu hakkinda son basligimdi.Prezervatifsiz yaptigim seksten sonra, icime sinmedigi icin gittim hamilelik testi aldim yaptim bitti.
Kimseyi online hamilelik testi gibi kullanmadim. Size her basliginizda yazdi insanlar, kimseyi kaale almiyorsunuz. Bu kadar takinti yaptiysaniz gider test alir yaparsiniz. Kendiniz alamiyorsaniz surtundugunuz adam gider alir getirir.
Geldi sana anlattı yani surtunmeyle hamile kaldım ben vajina ve çevresine bosalmadi ama diyebir de üstüne görme diye bir şey var, adet olsanız bile hamile olma ihtimaliniz var
çalıştığım yerde bir kadın bilmem kaç aylık hamileyken anlamış hamile olduğunu, adet olmaya devam etmiş yani
Sizin yerinizde olsam evlenmeden bu işlere kalkışmazdım,
o arkadaş 7 aylık olunca karnı ortaya çıktı ve gayri meşru çocuk doğurdu, herkesin ağzına sakız oldu
sürtünmeyle değil normal ilişkiyle, 7 aylık olunca herkes anladı,evli olmadığı için gayri meşru ilişkiden hamile kaldığı ağızlara sakız oldu, hamile bırakan adam da hamile kalınca terk etmiş çocuğunu tek başına büyütüyor 9 yaşında, kızımla yaşıt kızıGeldi sana anlattı yani surtunmeyle hamile kaldım ben vajina ve çevresine bosalmadi ama diye
sürtünmeyle hamile kalma ihtimaliniz çok çok düşük,Geldi sana anlattı yani surtunmeyle hamile kaldım ben vajina ve çevresine bosalmadi ama diye
sürtünmeyle hamile kalma ihtimaliniz çok çok düşük,
Bende normal bi iliski olmadi kizlik zari duruyor. 10 gün önce surtunmeyle ilişki yaşadık. Prezervatifli oldu ama prezervatif birkaç defa yirtildi zevk suyu degmistir diyip sildim. Hatta banyo yaptığım da oldu. Prezervatifsiz Surtunurken sürekli o bölgeyi yıkadım. Vajina ve çevresine hiç boşalma olmadı. Dün regl olmaliydim olmadim 2 gun geciktisürtünmeyle hamile kalma ihtimaliniz çok çok düşük,
strestendir, vajina çevresine boşalmadıysa hamile kalma ihtimaliniz yokBende normal bi iliski olmadi kizlik zari duruyor. 10 gün önce surtunmeyle ilişki yaşadık. Prezervatifli oldu ama prezervatif birkaç defa yirtildi zevk suyu degmistir diyip sildim. Hatta banyo yaptığım da oldu. Prezervatifsiz Surtunurken sürekli o bölgeyi yıkadım. Vajina ve çevresine hiç boşalma olmadı. Dün regl olmaliydim olmadim 2 gun gecikti
sürekli yıkamaktan bişey anlamışsındır da.ne anlamı kaldı o kadar stres çekmeninYok ya inan fak3 degil bu saatte burda isim ne fake olsa. Yarim saat uyuya kaldim gero uyandim o derece zihnum dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?