pişmanım :( aslında değilim

lilyum_b

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2007
55
2
Aynı işyerinde 1 sene kadar benden arkadan arkaya hoşlanan, beğenen ve de sonunda da bunu sevgiye dönüştürmüş biri vardı.Bana yaklaşık 5 ay önce açıldı. memleket olarak babamın pekte sıcak bakmadığı bir memleketi vardı , ve ben de onu beğeniyordum bunu bile bile..Ve duygularımın önüne geçemeyip başladık ciddi anlamda görüşmeye ..ve arada anlaşmazlıkları falan çıkarsak 3 ay kadar konuştuk..Yanlız en başta ona şöyle bir şey söylemiştim.."gerçekten benim için doğru insansanız, bunu hissedersem babamı razı etme konusunda mücadele ye hazırım" diye..Bu konuşma sırasında içime sinmeyen şeyler oldu..Tamam seviyordum , o da beni delice seviyordu ama, ara ara aklım tamam dese kalbim kabul etmedi, kalbim tamam dese aklım reddetti, bir türlü bu ikisini barıştıramadım ben..Sonrasında babama konuyu açtım ve de kesinlikle tahmin bile edemeyeceğim şekilde reddetti, beni çiğner geçersen ...gibi bir ifade kullandı.

Ve düşünüp kendimi o kişiden çok üzülmeme rağmen geri çektim ve de sonunda ayrıldım...Şu an aklıma gelmiyor değil tabi...

Ama acaba biraz daha devam etsemiydik, zamanla güvenirmiydim, ben de ki bu kesin kararı babama kabul ettirebilirmiydim diye düşünmüyor değilim...

Sizce mantığımla bu olayı sonlardım..Doğru yaptım mı? düşünceleriniz merak ediyorum..

canım babanın istememesi bir yana.senin kendi kafanda sorular da
var anladığım kadarıyla.babanın istememesi tuz biber olmuş sanki.
yada bana öyle geldi.sana tek diyebileceğim şu.babanın onay vermediği
birini seçme ve zorla kabul ettirmeye çalışma.benim fikrim bu.
benim eşim doğulu.ailem istememişti başta.ama kesin olarak
karşı çıkmamışlardı.ben inat ettim ama şimdi mutluyum.
fakat canım düşünüyorumda,ya kocam kötü çıksaydı napardım o zaman.
ben şanslıyım ve eşimin ailesi adetleri yönünden yaşanması zor insanlardır.eşim bena destek oldu ama olmayabilirdide.
kendimi nasıl ateşe attığımı farkettim.ama dediğim gibi
herkes benim gibi olmayabilir.mutluluklar....

bir de babanın dedikleri çıksaydı o zaman daha mutsuz olmaz mıydın bence büyükler bu konuda çoğu zaman doğru düşünüyor çünkü belli tecrübeleri var aileler karşı çıktığı zaman evlilik kolay yürümüyor zaten bence hayırlısı olmuş arkadaşım deli gibi aşık olacağın ailenin de uygun bulduğu biriyle daha mutlu olabilirsin bence hem anladığım kadarıyla senin de içine sinmemiş. sevgiler

Eğer uzun yıllar süren bir ilişki ve arada güven saygı ve sevgi olsaydı sana yanlış yapmışsın derdim.Ama zaten sen kendi hissettiklerindende emin değilmişsin bu nedenle en doğrusu yapmışsın derim sana.Gerçekten sevseydim kendini ne kadar istesende uzaklaştıramazdın.Hakkında hayırlısı nese o olur inşallah.

Arkadaşlar benimle düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum...Kendimi daha iyi hissettim....Ve de en doğru kararı verdiğime artık eminim...Sevgilerimle....

bence en mantıklı kararı vermişsin zaten kendi mantığında buna razı deil hem su dünyada bence tabi, babadan daha değerli kim olabilir ki tabi ileride bir evladın olduğu zaman en kıymetli evladın olucak ama babana daha cok hak vericeksin

bencede için tamamen rahat olsun çünkü en doğru kararı vermişsin zaten eğer doğru bi insansan babamı ikna ederim dediğinde söyledikleri seni tatmin etmemiş içine sinmemiş bence içine sinmeyen birşeyin üstüne gitmek iyi değil hakkında hayırlısı olsun canım a.s.

bence doğru karar vermişsin.bence hiç bir erkek seni bakan büyüten senin için gecesini gündüzüne katan aileni karşına almaya değmez istisnalar olabilir ama o kişi senın karşında olsaydı hissederdin zaten.keşkeleri düşünüp takma kafana a.s.

X