- 27 Temmuz 2007
- 55
- 2
Aynı işyerinde 1 sene kadar benden arkadan arkaya hoşlanan, beğenen ve de sonunda da bunu sevgiye dönüştürmüş biri vardı.Bana yaklaşık 5 ay önce açıldı. memleket olarak babamın pekte sıcak bakmadığı bir memleketi vardı , ve ben de onu beğeniyordum bunu bile bile..Ve duygularımın önüne geçemeyip başladık ciddi anlamda görüşmeye ..ve arada anlaşmazlıkları falan çıkarsak 3 ay kadar konuştuk..Yanlız en başta ona şöyle bir şey söylemiştim.."gerçekten benim için doğru insansanız, bunu hissedersem babamı razı etme konusunda mücadele ye hazırım" diye..Bu konuşma sırasında içime sinmeyen şeyler oldu..Tamam seviyordum , o da beni delice seviyordu ama, ara ara aklım tamam dese kalbim kabul etmedi, kalbim tamam dese aklım reddetti, bir türlü bu ikisini barıştıramadım ben..Sonrasında babama konuyu açtım ve de kesinlikle tahmin bile edemeyeceğim şekilde reddetti, beni çiğner geçersen ...gibi bir ifade kullandı.
Ve düşünüp kendimi o kişiden çok üzülmeme rağmen geri çektim ve de sonunda ayrıldım...Şu an aklıma gelmiyor değil tabi...
Ama acaba biraz daha devam etsemiydik, zamanla güvenirmiydim, ben de ki bu kesin kararı babama kabul ettirebilirmiydim diye düşünmüyor değilim...
Sizce mantığımla bu olayı sonlardım..Doğru yaptım mı? düşünceleriniz merak ediyorum..
Ve düşünüp kendimi o kişiden çok üzülmeme rağmen geri çektim ve de sonunda ayrıldım...Şu an aklıma gelmiyor değil tabi...
Ama acaba biraz daha devam etsemiydik, zamanla güvenirmiydim, ben de ki bu kesin kararı babama kabul ettirebilirmiydim diye düşünmüyor değilim...
Sizce mantığımla bu olayı sonlardım..Doğru yaptım mı? düşünceleriniz merak ediyorum..