- 14 Aralık 2016
- 24
- 7
-
- Konu Sahibi siyah_incimm
Eşiniz birikimi nasıl değerlendirmeyi düşünüyordu?Merhabalar. Ben ailemden uzak bir şehirde yaşıyorum.birikmis altinlarimiz vardı veailemin yaşadığı şehirde ev aldık. Evi alırken gerçekten beğendik. Birkaç sorun çıktı ama hallettik. Şuanda altın yukseldi. Eşim ev aldığımız için sorun yapıyor. Keşke almasaydik yüksek bir butciz olacaktı diyor. Çok üzülüyorum. Keşke almasaydik. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim. Ev fiyatı yukselseydi bizden iyisi olmayacaktı. Böyle olunca suçlu ben mi oldum
Mesajınız o kadar iyi geldiki. Teşekkür ederim. Yapacak birşey yok dediğiniz gibi. Elimizdeki ne sukretmemiz lazım.Hiçbi tepki vermeyin. Kısmet deyin geçin. Altın alsaydınız ve ev fiyatları artsaydı bu defa onun için hayıflanacaktı. Kimse bilemez ki aylar içinde hangisinin daha çok yükseleceğini. Çok şükür evimiz oldu bu ekonomide diye düşünün. Hayırlı olsun eviniz.
Umarım dediğiniz gibi olur.Faizler düşüp kredilera ulasım kolay oldugunda konut fiyatları yükselecek.Zarar ettik diye düsünmeyin.Altının önü açık ama zaten hedefler için yatırım yapılır.Hedefiniz evse dogru karar vermissiniz.
Ben evden de bu devirde zarar edileceğini düşünmüyorum. Benim eşim de tam tersi ev almadı altın aldı zamanında şu anda o ev almadığı için pişman. Bence erkeklerde blr tatmin sorunu var genel olarak. İyileri de vardır tabi deMerhabalar. Ben ailemden uzak bir şehirde yaşıyorum.birikmis altinlarimiz vardı veailemin yaşadığı şehirde ev aldık. Evi alırken gerçekten beğendik. Birkaç sorun çıktı ama hallettik. Şuanda altın yukseldi. Eşim ev aldığımız için sorun yapıyor. Keşke almasaydik yüksek bir butciz olacaktı diyor. Çok üzülüyorum. Keşke almasaydik. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim. Ev fiyatı yukselseydi bizden iyisi olmayacaktı. Böyle olunca suçlu ben mi oldum
Ev fiyatlarida yukselecek diyor uzmanlar. Ustelik birlikte karar vermişsiniz niye simdi sizi sucluyor esiniz. Kaldı ki bunun sonu yokki altin yukselebilir dusebilir ev fiyatlari yukselebilir inebilir. Bundan hic bi zaman emin olamayiz. Hayirli olsun.Merhabalar. Ben ailemden uzak bir şehirde yaşıyorum.birikmis altinlarimiz vardı veailemin yaşadığı şehirde ev aldık. Evi alırken gerçekten beğendik. Birkaç sorun çıktı ama hallettik. Şuanda altın yukseldi. Eşim ev aldığımız için sorun yapıyor. Keşke almasaydik yüksek bir butciz olacaktı diyor. Çok üzülüyorum. Keşke almasaydik. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim. Ev fiyatı yukselseydi bizden iyisi olmayacaktı. Böyle olunca suçlu ben mi oldum
Almak her zaman iyidir hayırlı olsun.Merhabalar. Ben ailemden uzak bir şehirde yaşıyorum.birikmis altinlarimiz vardı veailemin yaşadığı şehirde ev aldık. Evi alırken gerçekten beğendik. Birkaç sorun çıktı ama hallettik. Şuanda altın yukseldi. Eşim ev aldığımız için sorun yapıyor. Keşke almasaydik yüksek bir butciz olacaktı diyor. Çok üzülüyorum. Keşke almasaydik. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim. Ev fiyatı yukselseydi bizden iyisi olmayacaktı. Böyle olunca suçlu ben mi oldum
ee o zaman derdi ne ki?Oda ev almak istiyordu.
Eve ihtiyacınız var diye almışsanız kesinlikle pişman olmayın. Alınan maldan pişman olunur mu ya, ne güzel, mis gibi içinize sinen bir ev almışsınızMerhabalar. Ben ailemden uzak bir şehirde yaşıyorum.birikmis altinlarimiz vardı veailemin yaşadığı şehirde ev aldık. Evi alırken gerçekten beğendik. Birkaç sorun çıktı ama hallettik. Şuanda altın yukseldi. Eşim ev aldığımız için sorun yapıyor. Keşke almasaydik yüksek bir butciz olacaktı diyor. Çok üzülüyorum. Keşke almasaydik. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim. Ev fiyatı yukselseydi bizden iyisi olmayacaktı. Böyle olunca suçlu ben mi oldum