Utangac ve cekingen olan insanlarin bu dunya sartlarinda yasamasi cok zoraslında karşı değilde ben çok utangacım çok çekingenim diyim
Bence önce her alanda herkese karsi cekincelerinizi yenmeye calisin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Utangac ve cekingen olan insanlarin bu dunya sartlarinda yasamasi cok zoraslında karşı değilde ben çok utangacım çok çekingenim diyim
oda 25 yaşında bu sene okulu bitti çalışmaya başladı çok çok iyide bir işi var çok şükür . Evet eminim ben duygularımdan .. yorumunuz içinde çok teşekkür ederim :)Nişanlınız kaç yaşında? Duygularınızdan emin misiniz? Sonuçta evlilik gibi ciddi bir karar veriyorsunuz, yaşınız 22 ne çok küçük ne çok büyük iyi düşünün tartın.
Soylemek istedigim iliskisini en basindan anlatmasi. Yani 10 ay once biriyle tanistim bana evlenme teklif etti istemeye gelmek istiyorlar... Yalan soylemeden oldugu gibi anlatsa daha iyi olur.
Anneler genelde bu konularda anlayislidir ama konu sahibinin durumunu bilemiyorum tabi.
Ee karsi degilse niye korkuyosun? Ortak noktaniz neyse onu soyle atiyorum annecim okuldan bi cocuk vardi konustuk anlastik sizinle tanismaya gelmek istiyo ailesiyle ne dersin vsaslında karşı değilde ben çok utangacım çok çekingenim diyim
Ee karsi degilse niye korkuyosun? Ortak noktaniz neyse onu soyle atiyorum annecim okuldan bi cocuk vardi konustuk anlastik sizinle tanismaya gelmek istiyo ailesiyle ne dersin vs
Cok cok iyi isi ne merak ettimoda 25 yaşında bu sene okulu bitti çalışmaya başladı çok çok iyide bir işi var çok şükür . Evet eminim ben duygularımdan .. yorumunuz içinde çok teşekkür ederim :)
Ah Be kuzum ne diyeyim çık temizsin...Allah gönlüne göre versin..utanma sıkılma söyle annecigine..şu akar yolunu bulur..işin açığı o zamanlar aşık değildim sadece mantığıma yattığı için sevgi vardı içimde sadece 3 aydır tanıyordum ve o görücüler aileme uygun ve bana uygun olsaydı ayrılacaktım bunu düşündüğüm için pişmanım ablacım
Ah Be kuzum ne diyeyim çık temizsin...Allah gönlüne göre versin..utanma sıkılma söyle annecigine..şu akar yolunu bulur..
Bak aklıma ne geldi :) öyle dümdük yüzüne söylemekten çekiniyorsan de ki
annecim akşam iftardan sonra çıkalım dolaşalım ana kız sana soyleceklerim var gelecegimle ilgili...
sana ısrar edicek şimdi söyle diye ama olmaz oruç falan toparlayamam de Uydur bişeyler ki kadın kendini hazirlasın...
ilk aklına bu mevzu gelmezse ben de anne değilim :)
O arada annene düşünmek için zaman tanımış olursun bu fikre kendini hazırlar...
çooook teşekkür ederimhayırlı olsun canım...öncelikle annene söyle bence sonra babana söyle...inşallah çok mutlu olursun..
ayy canım ne güzel yazmışsın valla aynen bende öyle direk sevgilim var demek biraz garibime giderdi o yüzden nasıl söylerim diye düşünüyordum çok teşekkür ederim bu söylediklerinin aynısını anneme kopyala yapıştır yapıcamhayırlı olsun
annene dekı evlılık teklıfı aldım de
gorustugum tanıdıgım bı arkadas cok efendı ınsan hıc falsosunu gormedım evlılık teklıfıne sevındım ama annem olarak senın gorusune guvenıyorum annesıyle tanıssan once sonra aılece gelseler ne dersın nasıl uygun olur ne yalan soyleyeyım cocuk cok hosuma gıdıyor de
yok sevgılım yok bılmemnem onsuz yasayamam sakın deme
:)
çekinecek ne var kiÖncelikle herkese merhaba . Daha önce buraya konu açmıştım görücü gelecek ama benimde erkek arkadaşım var diye . O gün o insana bunu söyledim ve benimle çok mantıklı konuşup öyle birşey olmaması için çok rica etti ..O gün o insanlar iyiki gelmedi ve ben iyiki çok büyük bir yanlış yapmadım . o tarihte erkek arkadaşımla 3 aydır falan beraberdik şimdi ise 10 aydır beraberiz . o zamanlar ona çok bağlı değildim ama gün geçtikçe herşey çok değişti çok aşık oldum çok bağlandım ailesi ile tanıştım şimdi ise bana evlenme teklifi etti çok güzel bir şekilde ve hiç beklemediğim bir an da . Sorunum şu anneme karşı çok çekiniyorum daha önce hiç böyle birşey olmadı yani karşısına geçip biriyle tanıştırmak istiyorum seni veya sizi nasıl denir ?Şimdiden çok teşekkür ederim . Bir kusurum olduysa affola ..
görücü gibi gelsin onlardaÖncelikle herkese merhaba . Daha önce buraya konu açmıştım görücü gelecek ama benimde erkek arkadaşım var diye . O gün o insana bunu söyledim ve benimle çok mantıklı konuşup öyle birşey olmaması için çok rica etti ..O gün o insanlar iyiki gelmedi ve ben iyiki çok büyük bir yanlış yapmadım . o tarihte erkek arkadaşımla 3 aydır falan beraberdik şimdi ise 10 aydır beraberiz . o zamanlar ona çok bağlı değildim ama gün geçtikçe herşey çok değişti çok aşık oldum çok bağlandım ailesi ile tanıştım şimdi ise bana evlenme teklifi etti çok güzel bir şekilde ve hiç beklemediğim bir an da . Sorunum şu anneme karşı çok çekiniyorum daha önce hiç böyle birşey olmadı yani karşısına geçip biriyle tanıştırmak istiyorum seni veya sizi nasıl denir ?Şimdiden çok teşekkür ederim . Bir kusurum olduysa affola ..
şey onu da erkek arkadaşım istemiyorgörücü gibi gelsin onlarda
o zaman kaçarı yok anne ben evlenme teklifi aldım fikrim olumlu müsaade ederseniz tanışın gelsinler de ..olsun bitsin inceldiği yerden kopar ucunda ölüm yok yaşey onu da erkek arkadaşım istemiyor