• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişman olanlar olmayanlar bakabilir mi

ninght12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
681
157
123
Burun estetiği yaptırıp pişman olanları okuyunca telaslanıyorum bu ay sonunda ameliyatım var. Benim merak ettiğim çok kotu oldu diyenler önceki burunları güzel olduğu halde begenmedıkleri yönlerde ufak değişiklik yapanlar mı.? kemerli ve ucu düşük burunlu olup da boyle hisseden var mi.? Açıkçası benım burnumda biraz kemer var ve ucu düşük bu sebeple burun deliklerim çok geniş duruyor . Bende illa ki bu kötu burundan daha güzel olur diye dusunuyorum ama buradaki yorumları Okuyunca endişe etmeye başladım eski kötu burnumu ararmıyım diye Siz ne düşünüyorsunuz, memnuniyet sebebi kötunün iyisi olması mı nedir?

Burun estetiği yaptırıp pişman olanları okuyunca telaslanıyorum bu ay sonunda ameliyatım var. Benim merak ettiğim çok kotu oldu diyenler önceki burunları güzel olduğu halde begenmedıkleri yönlerde ufak değişiklik yapanlar mı.? kemerli ve ucu düşük burunlu olup da boyle hisseden var mi.? Açıkçası benım burnumda biraz kemer var ve ucu düşük bu sebeple burun deliklerim çok geniş duruyor . Bende illa ki bu kötu burundan daha güzel olur diye dusunuyorum ama buradaki yorumları Okuyunca endişe etmeye başladım eski kötu burnumu ararmıyım diye Siz ne düşünüyorsunuz, memnuniyet sebebi kötunün iyisi olması mı nedir?
evet ben öyle hissediyorum. önemli olan ne istediğini doktora iyi bi şekilde anlatmak ve istediğin görüntüye bilgisayarda tamam kesin bu demek. şuna da dikkat etmek lazım mesela bilgisayarda genelde profilden karar veriliyo.ama belki senin sorunun önden olabilir. aslında bilgisayar da değil yandan önden gösterebileceğin bi heykel olmalı belki de ya da bilgisayarsa da önden ve yandan ne istediğine karar ver. mesela benim sorunum öndendi ama bilgisayarda profilden tasarım yapmaya çalıştık ama ne yapsa beğenmedim. bilgisayarda verilen şekli beğenmiyosan olma işte.bi de önce bi psikiyatriye gitsen de olur.belki sorunun psikolojiktir ve ameliyat seni mutlu etmez. bir de doktorun yaptığı burunlara instagramdan falan bak yoksa da kendisinden rica et ve yaptıklarını gör beğenmiyorsan olma çünkü seninki de benzeri olacaktır. ne kadar iyi doktor olursa olsun ameliyatının kusursuz olacak diye bir şey yok. şans meselesi belki bu riski göze almalısın kolay ameliyat değil ve burun dokuları zarar görüyo. özellikle açık ameliyat tavsiye etmiyorum. çok bi sorunun yoksa olma işte doğal haliyle kabul et burnunu çünkü sadece burunla güzel olamazsın bana sorarsan ben kimseye tavsiye etmiyorum.özellikle de sekil değişikliği ama rahatsız edici anormallikler varsa yaptırabilirsin ama kemer var burnum düşük diye yaptırırsan bu seferde domuzcuk burnuna sahip olabilirsin bence o daha kötü. bu ameliyat asla düşünülmeden aceleye getirilcek bi ameliyat değil riskli ve bana sorarsan ben pişman oldum.çünkü doktor ne istediğimi anlamamış ve istediğimden çok fazla işlem yapmış

ilk 15 gün çok pişman olmuştum çünkü ameliyat süreci beni sandığımdan daha zorladı.tamponla durmak,çıkarılması..dikişlerin alınması,alçının çıkması,bantların çıkma süreci vs.İlk 15 gün burnum dehşet derece korkunçtu,yanaklarım şiş gözlerimdeki morluklar kaybolmaya başlamıştı.
Ama 16.günden sonra iyi hissetmeye başladım.Tamamıyla kişinin psikolojisiyle alakalı.Kendime hep iyi olacak sabretmen gerek dedim.
45.güne kadar her gün durmadan aynaya bakıp saydım takıntılı biri gibi.Şuan kaç gün bilmiyorum saymayı bıraktım.24 ocakta oldum.
zamanda çok hızlı geçti gerçekten.burnumdan memnunum.eskisine göre iyi.fakat tabiki hala tam oturmadı.şişkinlik ve dikiş izleri var.
eğer olmak istiyorsan kesinlikle kararından vazgeçme.bir kere bu düşünce düştüğü zaman içine takıntı hastalığı gibi seni bırakmıyor.
ol ve mutlu ol.

ilk 15 gün çok pişman olmuştum çünkü ameliyat süreci beni sandığımdan daha zorladı.tamponla durmak,çıkarılması..dikişlerin alınması,alçının çıkması,bantların çıkma süreci vs.İlk 15 gün burnum dehşet derece korkunçtu,yanaklarım şiş gözlerimdeki morluklar kaybolmaya başlamıştı.
Ama 16.günden sonra iyi hissetmeye başladım.Tamamıyla kişinin psikolojisiyle alakalı.Kendime hep iyi olacak sabretmen gerek dedim.
45.güne kadar her gün durmadan aynaya bakıp saydım takıntılı biri gibi.Şuan kaç gün bilmiyorum saymayı bıraktım.24 ocakta oldum.
zamanda çok hızlı geçti gerçekten.burnumdan memnunum.eskisine göre iyi.fakat tabiki hala tam oturmadı.şişkinlik ve dikiş izleri var.
eğer olmak istiyorsan kesinlikle kararından vazgeçme.bir kere bu düşünce düştüğü zaman içine takıntı hastalığı gibi seni bırakmıyor.
ol ve mutlu ol.
İçimi rahatlattınız çok tesekkur ederim ben evet kafaya koydum yıllardır var bende bu takıntı. Ankara ya tasındık burda cesaret ettim. Haftaya ameliyatım var biçim yanım çok heyrcanlı bır yanım ya guzel olmazsa diye korkuyor. Ama güzel bir burnum yok açıkçası kimse bana ben soyleme den kötu demiyor aksine güzel olduğumu söylerler ama ben huyun deyince AA evet burnunun ucu düşük ve kemerin var diyorlar. Tamam belki kimse benim psikoljımı bozmuyor ama ben yapıyorum bunu. Burnumdan dolayı kendimi bazen çirkin hissediyorum Güzel bir burun hayal edince çok mutlu oluyorum. Ben bır insana bakınca burnuna bakıyorum direk. O derece takıntılıyım. Ya profil den foto hıc sevmiyorum simdi önden de güzel çıkmamaya başladım Çunku çok kilo verdim ve bu nedenle burnum iyice ortaya çıktı ve ucu düştü sanki. Yanı vazgecmeyecegım . Ameliyat sonrası süreç çok mu zor. Silikon tamponları alınca acı hissettınız mı. Bir de ameliyat olalı 3 ay olmuş sızın neredeyse hala dikiş izi ve şişlikler gecmedı mi. Ben öğretmenim on bes gun den fazla rapor almayı düşünmüyorum. İşe dönmem lazım Sizce benım İcin zor mu olur. On beş gun de şişlik Morluk inmez mi

Bende burun estetiği oldum geçtiğimiz yaz ve gerçekten korkulacak hiç bir şey yok yıllarca aynaya bakıp kendini beğenmiyeceğine 10 gün hafif ağrı çekmen bence daha mantıklı ben gayet memnunum

Bende burun estetiği oldum geçtiğimiz yaz ve gerçekten korkulacak hiç bir şey yok yıllarca aynaya bakıp kendini beğenmiyeceğine 10 gün hafif ağrı çekmen bence daha mantıklı ben gayet memnunum
İnşallah benim ki de güzel olur ağrısına razıyım artık

Öncelikle şimdiden geçmiş olsun bende 6 şubatta ameliyat oldum kendimi cok hazırlamıştım aslında burdaki okuduklarımla ilk basta şiş olucagını biliyodum morelimi bozmicaktım ama o anki psikolojiyle öyle olmuyo ilk gördügümde cok kötüydü aslında biliyodum eskisine göre iyi olucagını ama yinede çok kötü görünüyodum sonra zamanla oturmaya basladı şuandada mükemmel diyemem ama begeniyorum kendimi daha güzel ve mutlu hissediyorum sunu farkettim ameliyat olmadan önce burun ucum düşüktü kemeerim vardı daha sert bi görünüm gözüküyodu şimdi daha tatlı görünüyo bi burun herşeyi degiştirebiliyomuş :D ve kimse anlamadı ameliyat oldugumu olmadan önce dogal istiyoken kimse farketmeyince o psikolojiyle neden kimse farketmiyo keske biraz daha kalkık olsa falan demiştim sana tavsiyem illa ilk zamanlar kafanda bir milyon tane soru olucak ama kendini rahat bırakmaya çalış çok inceleme ilk 1 ay burası neden böyle burası neden söyle dememeye çalış :)

Öncelikle şimdiden geçmiş olsun bende 6 şubatta ameliyat oldum kendimi cok hazırlamıştım aslında burdaki okuduklarımla ilk basta şiş olucagını biliyodum morelimi bozmicaktım ama o anki psikolojiyle öyle olmuyo ilk gördügümde cok kötüydü aslında biliyodum eskisine göre iyi olucagını ama yinede çok kötü görünüyodum sonra zamanla oturmaya basladı şuandada mükemmel diyemem ama begeniyorum kendimi daha güzel ve mutlu hissediyorum sunu farkettim ameliyat olmadan önce burun ucum düşüktü kemeerim vardı daha sert bi görünüm gözüküyodu şimdi daha tatlı görünüyo bi burun herşeyi degiştirebiliyomuş :KK70: ve kimse anlamadı ameliyat oldugumu olmadan önce dogal istiyoken kimse farketmeyince o psikolojiyle neden kimse farketmiyo keske biraz daha kalkık olsa falan demiştim sana tavsiyem illa ilk zamanlar kafanda bir milyon tane soru olucak ama kendini rahat bırakmaya çalış çok inceleme ilk 1 ay burası neden böyle burası neden söyle dememeye çalış :)
Çok tesekkur ederim canım içimi rahatlattın :) insallah benım de guzel olur. Ucu dusuk kalksın ama doğal olsun istiyorum senın kalktı mı ucu nasıl oldu

Doktorlar , En kötü burunların bile kemik kıkırdak geçişinin muazzam olduğunu nekadar iyi yapsakta fıtri burun gibi olmadıklarını söylüyor :) Allah öyle güzel öyle sistemli yaratmış :) Pişman olmamak istiyorsan doktorların tarzını iyi öğrenmen gerek .. sen istediğini ne kadar anlatırsan anlat her doktorun kendine has tarzı var ve bunun dışına çıkmıyor.. senin problemine benzer burunları yapmış mı bunu dikkate al .. sonrası senin için kolay olur

Merhaba... doktorunuz kim ? Korkular
Normal.. cünkü kac küsür sene o burunla geziyor insan.. bir kas alimi bile degistirirken insani burun da degistirio biraz.. önemli olan doktorunuza güven duymaniz.. ve yapitigi burunlari görmüssünüzdür mutlaka.. zaten doktorunuz icinize sinmis ki O doktoru secmisiniz... ya böyle ya söyle olursa diye düsünmeyin siz istediklerinizi söyleyin amliyat öncesi bile .. sonrasi olur.. piskoloji olarakta zor. Fakat herkes farkli.. bazen insan cok takintili oluyor.. size güzel görünen burunun ( amliyat gecirmis kisi ) o kisiye hala güzel görünmiye bilir.. beklentiler coktur yada takintili bilemeyiz... siz kimseyi düsünmeyin zaten zorlu biraz sürec ....yukardaki arkadas cok guzel yazmis her doktorun bir tarzi var.. ve her burun kisiyle özel.. umarim istediginiz gibi olur simdiden gecmis olsun :)

Son düzenleme:
Öncelikle şimdiden geçmiş olsun bende 6 şubatta ameliyat oldum kendimi cok hazırlamıştım aslında burdaki okuduklarımla ilk basta şiş olucagını biliyodum morelimi bozmicaktım ama o anki psikolojiyle öyle olmuyo ilk gördügümde cok kötüydü aslında biliyodum eskisine göre iyi olucagını ama yinede çok kötü görünüyodum sonra zamanla oturmaya basladı şuandada mükemmel diyemem ama begeniyorum kendimi daha güzel ve mutlu hissediyorum sunu farkettim ameliyat olmadan önce burun ucum düşüktü kemeerim vardı daha sert bi görünüm gözüküyodu şimdi daha tatlı görünüyo bi burun herşeyi degiştirebiliyomuş :KK70: ve kimse anlamadı ameliyat oldugumu olmadan önce dogal istiyoken kimse farketmeyince o psikolojiyle neden kimse farketmiyo keske biraz daha kalkık olsa falan demiştim sana tavsiyem illa ilk zamanlar kafanda bir milyon tane soru olucak ama kendini rahat bırakmaya çalış çok inceleme ilk 1 ay burası neden böyle burası neden söyle dememeye çalış :)
Aynen ben de böyle hissediyorum. Şubat sonunda ameliyat oldum ve ailem, iki tane yakın arkadaşım ve kardeşim dışında kimseye söylemedim.İşe döndüm ve 1 Allahın kulu farketmedi; izinde miydin nerelerdeydin diye sordular. Dikkatine çok güvendiğim; makyaj yapma stilim değişse farkeden iki kadın var ofiste; onlar bile farketmedi. Hala çıldırıyorum bu duruma. Kendi gözüm de alıştı hiç fark yokmuş gibi geliyor. Aslında kemerim gitti ve burun ucu çok az da olsa kaldırıldı. Aşırı doğal oldu. Şimdi diyorum ki keşke az daha kaldırsaymış da yüzüme bir farklılık katsaymış. Ama olan oldu bir kere; komplikasyon yaşamadım çok hızlı iyileştim diye şükrediyorum artık. Foto koyuyorum:

Eklentiler

• IMG_4166.jpg
    IMG_4166.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 116
Back