• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Pişman bir kadın

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

Ayda korkut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
44
15
3
33
Herkese merhaba.hayatimda ilk kez biryerimi yaptırdim ve çok pişmanim kizlar dün kaslarima kalici makyaj yaptirtim o kadar siyah ve kalın ki daha birde kaldirtma yaptirdim yani cok pismanim aynalara küstüm o sikayet ettigim kaslarim ne güzelmis. Bilgisi olan söyler mi lütfen bir senelik yaptirtim 1 sene sonra kendi kaşlarim yavas yavas döndürebilirmiyim ve yoksa Bunlar artik hep beninlemi yenilettiricem mi. Hic arastirmadim bilmeden gidip yaptiricam dedim yaptirdim cok pismanim hele o kaldirma sanki sade göz kapagiyla kaldim üzerinede Kömür sürmüs gibi. Lütfen kırıci olmayin dünden beri agliyorum zaten.:((

Daha dün yaptırmışsınız. Çok yeni . Üzülmeyin renk oturur . Ben sarışınken kaş rengim koyu diye koyu yaptılar kaşımı . 1.5 senedir geçmiyor ama gün geçtikçe alıştım sevdim ben . Sonrada esmer oldum tam oldu artık..

Daha dün yaptırmışsınız. Çok yeni . Üzülmeyin renk oturur . Ben sarışınken kaş rengim koyu diye koyu yaptılar kaşımı . 1.5 senedir geçmiyor ama gün geçtikçe alıştım sevdim ben . Sonrada esmer oldum tam oldu artık..
Peki ne kadar sürede oturuyor renk disariya cikmiyorum:(seklindende memnun degilim cok kaldirdi ve kalın yani bir sene sonra dönüsüm yokmu

İlk üç gün insan içine çıkılcak gibi değildi. 1 hafta sonra düzeldi. Kaş kaldırtmayı bilmediğim için yorum yapamıycam ama rengi açılır az da olsa 1 haftaya. Birde sürmeniz için bişey vermedilermi? Vazelin gibi yağlı kremlerden ?

Lütfen sıkmayın canınızı..
Eminim ki size, alışık olduğunuz görüntüden farklı olduğu için öyle geliyordur 😊
Aynalara kocaman gülümsemelerle bakın 💐

Kalıcı kaş uygulamalarında ilk haftayı asla kriter almayın.İlk hafta rengi olabildiğince koyu ve şekli ise oldukça kalın olur.1 hafta gibi bir süre geçtikten sonra ancak nasıl olduğuna karar verebilirsiniz..İlk hafta kabuk bağlayacak ve o kabuklar dükülecek .Bu süreçte dikkat etmniz gereken asla ve asla kabukları koparmamak ve kendi kendi kendine dökülmesini beklemek.Vazelin tarzı bir kremi ise her gün 2-3 defa sürün ve yumuşatmaya çalışın..

İlk üç gün insan içine çıkılcak gibi değildi. 1 hafta sonra düzeldi. Kaş kaldırtmayı bilmediğim için yorum yapamıycam ama rengi açılır az da olsa 1 haftaya. Birde sürmeniz için bişey vermedilermi? Vazelin gibi yağlı kremlerden ?
Tskr ederim bilgi verdiginiz icin evet vazelin sürüyorum ayreten acilsin diye bepanthende sürüyorum daha erken karar vermek icin tabi sekline rengine ama beni cok rahatsiz ediyor

Kalıcı kaş uygulamalarında ilk haftayı asla kriter almayın.İlk hafta rengi olabildiğince koyu ve şekli ise oldukça kalın olur.1 hafta gibi bir süre geçtikten sonra ancak nasıl olduğuna karar verebilirsiniz..İlk hafta kabuk bağlayacak ve o kabuklar dükülecek .Bu süreçte dikkat etmniz gereken asla ve asla kabukları koparmamak ve kendi kendi kendine dökülmesini beklemek.Vazelin tarzı bir kremi ise her gün 2-3 defa sürün ve yumuşatmaya çalışın..
Tskr ederim bilginiz icin evet cok erken davraniyorum sonucunu bilmedigim icin galiba 2 hafta kadar beklicem begenmezsem harekete gecicem ilk yaptirdigimda piskilojikmen çökmüştüm ama beklemeye karar verdim. Cok tskrler :)

Herkese merhaba.hayatimda ilk kez biryerimi yaptırdim ve çok pişmanim kizlar dün kaslarima kalici makyaj yaptirtim o kadar siyah ve kalın ki daha birde kaldirtma yaptirdim yani cok pismanim aynalara küstüm o sikayet ettigim kaslarim ne güzelmis. Bilgisi olan söyler mi lütfen bir senelik yaptirtim 1 sene sonra kendi kaşlarim yavas yavas döndürebilirmiyim ve yoksa Bunlar artik hep beninlemi yenilettiricem mi. Hic arastirmadim bilmeden gidip yaptiricam dedim yaptirdim cok pismanim hele o kaldirma sanki sade göz kapagiyla kaldim üzerinede Kömür sürmüs gibi. Lütfen kırıci olmayin dünden beri agliyorum zaten.:KK43:(
henüz üzülmeniz için çok erken, zamanla zaten rengi açılacaktır, bu kadar endişelenmeyin biraz bekleyin kaşlarınız oturur hem siz de alışırsınız, şuan size yabancı geldiği için bu kadar etkileniyorsunuz

Back