pisisik'in düğünü

herşeyinle çok güzelsin ama takı seçimin hoş olmuş çok yakışmış bir ömür boyu mutluluklar dilerim

çok güzel olmuşsun Allah eşinle beraber cennete girmeyi nasibetsin

çook güzel olmuşsun çok yakışmışsınız bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah..

gelinliğin makyajın kendın çok güzelsin ama ben saçını beğenmedim . daha da harika olabilirdin o da nazar boncuğun olsun =) çok yakışmışsınız allah bir ömür mutlu etsin sizi

gerçekten tek kelimeyle harika !
yıllardır hayalini kurduğum gelinlik işte buuu :) üst kısmına bayıldım.... gerçekten çok çok güzel. siz de çok güzel taşımışsınız, çok yakışmış.
ne zaman kısmet olur bana da gelinlik giymek bilmiyorum ama bu modelde diktirmek istediğimi çook iyi biliyorum :))
ömür boyu mutluluklar diliyorum...

guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım ınsallah tam da ıstedıgın gıbısını gıymek nasıp olur.

Mutluluklar dilerim,gelinliğin çok güzelmiş ve sanada çok yakışmış,bayıldımm

Fiziksel yakışmanın yanında fikriyat uygunluğu çok önemli..6 ay sonra kanlı bıçaklı olan bir sürü çift gördüm.Umarım mutluluğunuz daim olur.

Fiziksel yakışmanın yanında fikriyat uygunluğu çok önemli..6 ay sonra kanlı bıçaklı olan bir sürü çift gördüm.Umarım mutluluğunuz daim olur.

sagol canım tesekkur ederım bız 11 yıl cıktıktan sonra (daha 15 yasındaydık ıkımızdde tanıstıgımızda ) evlendık evlenelı 1 yıl oldu masallah hala cok mutluyuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…