Bebek Beslenmesi Pişikten Kurtulamadı Kuzum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

s.d.34

annesinin minnoşu:)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.746
172
688
Merhaba 2.5 aylık yeğenimi ne yaptıysak pişikten kurtaramadık doktorumuz en son bezini değiştirin dedi prima kullanıyoruz ben kızıma doğduğundan beri kullanıyorum çok memnundum meğer çok marka denedim çünkü ama şimdi değiştirmek gerek siz hangi markayı önerirsiniz arkadaşlar yada pişik için öneleriniz varmı neler yapmalıyız

geçmiş olsun canım benim kızım da çok fenaydı semt pazarından bulgarların sattığı bi krem var
tavsiyye üzerine onu almıştım korkarak kullandım bir kere de geçirdi pişiği
küçük yuvarlak mavi bi kutusu var adı da egpabe 40 gr lık bi kutu netten de araştırabilirsiniz

Canım benim kızım da geçenlerde fena pişik olmuştu. Altını bebe sabunu ile yıkayıp biraz havalandırdım ve her bez değiştirmede bepanten kullandım. Ben de bepanteni kadınlar kulübünde okudum. Bize iyi geldi. Bi deneyin isterseniz. Ama öle hemen bir günde geçirmedi.

canım benim oğlumdada çok pişik vardı.
popolin kullandık,daha yağlı olduğu için 1-2 günde kurtulduk.

Geçmiş olsun bizde 1 kez pişik olduk dr hametan kullanmamızı söyledi tavsiye ederim. Birde altını her değiştirdiğinizde yıkayın bezini sık sık değiştirin

canım bizdede oldu..
bende prima kullanıyorum..
pişik kremi olarakta dalin..
hatta dalini kendimize bile kullanıyoruz..çoö iyi geliyor..
dalinle hiç pişik olmamıştı..
geçenlerde oldu geçmedi..
meğer mantarmış..
boynundada olmuştu kızarıklıklar..
isilik gibi..
travazol diye bir krem verdi doktor..
o geçirdi..
inşallah sizinde mantar değildir..

canım benim yeğenimde de oldu daha bugün arkadaşımı aradım pişik için.. onun bebeği de 2 ay çekti bunu denemediği krem ilaç kalmadı sonunda bepantenin merhemini ve sudocrem bebek bakım kremini kullandı ve öyle geçti.. bize özellikle sudocremi önerdi, almanyadan getirmiş kuzeni ama burda eczanelerde de satılıyormuş ablama söyledim bugün aldıracaktı 2 kremi de... geçmiş olsun canım

Oğlum bebekken Sebamedin pişik kremini kullanmıştık çok etkılı ve çok kısa bir sürede geçirmişti.Tavsiye ederim.

kesinlikle hametan merhem birebir geliyor.(mavi olanı)doktora yazdırabiliyorsanız. kesin çözüm diyebilirm.oğlum ilk doğduğunda dr yazmıştı.başka hiçbirşey kullanmadım.bir keresinde babaannesi değiştirmemiş kakalı kalmış poposu.resmen delik deşik olmuş.1-2 saat içinde bişeyi kalmamıştı.hem de öyle pahalı ürünler almanıza da gerek yok.reçeteyle alıyordum hep....(yanık ve pişik merhemi diye yazıyordu yanılmıyorsam)

Son düzenleme:
teşekkürler kızlar mavi hametan hariç nerdeyse hepsini denedik bir onu deneyelim birde şu almayadan gelen burdada olandan çok sağolun

bez markasını degiştirin ilk önce çünkü benim büyük kızıma huggies ten başka bez iyi gelmiyordu her çeşit bezi denedim ama küçük kızımada birtek prima iyi geliyo ciltle alakalı bi durum ...

bize de fito krem verdi doktor.sadece 2 kere sürdüm ve geçti çok şükür.bizimki pişikten ziyade tahriç gibiydi yalnız,bel bölgesinde.

merhaba, bebginizin bezini sik sik degistirin ve poposunu mumkun oldugu kadar kuruduktan sonra kremleyip bezini baglayin. temizligini ise ilik su ve pamukla yada her degistirmede ilik suyla yikayarak yapabilirsiniz. hemen bezi baglamayip beklerseniz iyilesmesi de hizlannacaktir. sebamed in pisik kremini oneriyorum.gecmis olsun

belki biraz klasik bir şey olacak ama zeytinyağı denedin mi? altını açtığında temizlendikten sonra bir pamuk yardımıyla bolca zeytinyağ sür poposuna. hiç bir kremden fayda görmeyenler bu yöntemden fayda görmüştür. bilginize...

geçen kadar poposunu ıslak pamukla silip kurulayın sonra kremi sürün ve öyle bezini sarın
ıslak kalırsa pişik olur
bol bol da havalandırın,altı açık kalsın,bir şey serip bırakın öyle oynasın

mendil olarak da uni baby alın
saf pamuk ve su en iyisi o ,hem de nemli gibi
yani çok ıslak olmadığından pişik de yapmıyor

benim pişik kremim sanosan
eczacı tavsiye etmişti,çok memnunum
pudra da kullanıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…