pişik :((((

BIHTERBURCU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
1
0
86
42
İstanbul
merhaba ben aranıza yeni katıldım 3 aylık bir bebeğim var ve poposunda pişik oldu sürekli kullandığm pişik önleyici kremim chiccoydu onu değiştirdim uni baby aldım oda fayda göstermedi bana yardımcı olursanız çok seviniirm ......:çok üzgünüm:

canım benimde chicco vardı hiç faydasını göremedim.bende popolin aldım çok iyi geliyor hemen geçiriyor..kıvamlı ve yoğun bir şekilde sür hemen geçiyor...canım üzülme gerçekten bu krem çk faydalı yiyenlerimde kullanıyor çk memnun kaldık inşallah seninde bebişine yarar..

Ben hametan krem kullandım ve bebeğimin poposu neredeyse hiç pişik olmadı. arada sırada zeytin yağıda sürdüm cildine çok iyi geldi

benimki chicco bende çok faydasını görüyorum hiç pişiği olmadı kızımın..
sana tavsiyem zeytinyağının çok iyi geldiğini duydum ben.

bize doktorumuz hametan vermişti gerçekten işe yarıyor pişiğin ilacı bu diğerleri farkındaysanız ilaç olarak değil önleyici olarak geçiyor yani pişik olmadan önce kullanılıyor benim bebeğiminki artık yolunmuştu pişiği silmekten iice deri incelmişti kıpkırmızıydı hametanla geçti çokda cüzidir

canım bende chicco kullanıyorum ama bi sorunumuz olmadı şimdiye kadar.çünkü ilk iki ay zeytinyağı kullanmıştık ve ıslak mendil yerine sıcak su mendil kullanmıştık...ama arkadaşım popolin kullanıyor ve pişiğine çok iyi gelmiş bebeğinin...bence her bebekde farklı etki gösteriyor ürünler..hiçbişey sürme sıcak suyla mendille sil bebeğinin altını sonrada zeytinyağı sür biraz açık bırak hava almasıda çok önemli..inş. geçer canım geçmiş olsun

bu arada yediklerine çk dikkat etmen gerekir eğer bebeğin emiyorsa bak domates yeme bebekte pişik yapıyor yanlız çiğ domates...

a.s.Selam canım!Bephanten in mavi renkli olanını kullanmalısın ama sadece bebeğin pişik olduğunda değil her alt değiştirmende!Bunu sakın atlama.Çok geçmiş olsun!yerimseniben

Bende bebeğim doğduğu günden beri her altını değiştirmemde 'bepanthen merhem' sürüyorum Allaha şükür hiç pişik olmadı bebeğim inşallah da olmaz.

hametan kullanıyorum çokta memnunum ama çok sık değiştiriyorum altını buda etken sanırım bide cildine bağlı bebeğin bize iyi gelen size gelmeyebilir her krem her cilde uymuyor neticede sanırım deneyip bulmak lazım
bide niveanın pişik kremini çok ii diye duydumm denemiştim bir kez sabahına tertemizdi boynu ve poposu

canım benimde chicco vardı hiç faydasını göremedim.bende popolin aldım çok iyi geliyor hemen geçiriyor..kıvamlı ve yoğun bir şekilde sür hemen geçiyor...canım üzülme gerçekten bu krem çk faydalı yiyenlerimde kullanıyor çk memnun kaldık inşallah seninde bebişine yarar..

kesinlikle katılıyorum

ben nivea,chicco,sebamed,hametan,zeytinyağı kullandım ona rağmen pişik oldu hiç biri yaramadı.doktor tryosd_umarım doğru yazmışımdır_diye bir krem verdi bepanthen merhemle beraber günde iki kez sür,bunun haricinde bepantheni her açmada sür ve lütfen ıslak mendil kullanma.yavrum çok çekti o pişikten.doktor bile şaştı nasıl dayanıyor bu bebek buna diye:( aynı gün içinde etkisini göstermişti...geçtikten sonra bepanthen kullan istersen.Allah yardımcısı olsun bebeğinin

merhabalar merakdan soruyorum nisastayi nasil uyguluyoruz acabeaa.s.ve ne siklikda

tesekkurler

merhaba canım a.s..nişastayı paketini açar açmaz sürebilirsin hiçbirşeyle karıştırmıyosun.al eline pişik olan yerlere sür.Bir günde 3-4 kere sürebilirsin.ben her pişik olduğunda bu şekilde yapıyorum.en son dün sürdüm bugün hiç birşeyi kalmamış.az öncede banyo yaptırdım temizledim.çok memnunum çok.banada bir hemşire önermişti bunu.umarım deneyenlerde memnun kalır...

Son düzenleme:
Back
X