pisik sorunu

nurfet

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
99
0
16
İzmir
Arkadaslar bebegim 1.5 aylik ilk zamanlar su ve pamukta olusan islak mendillerden kullandım daha sonra prima kullandim bugune kadar bisey yoktu daha sonra dalinin islak mendilini ve zeytinyagi kullandim pisik olmaya basladi..hangisinin pisik yaptigini bulamadim islak pamukla siliuorum zeytinyagini da biraktim arkokrem tup ssuruyom gecti biraz acaba islak mendil mo yapti ki tavsiyesi olan var mj

Canim islak mendil.yapkis olabilir sen su pamik olana devam et ufakken ben.onu usun.muddet kullandim
Birde gecen tv de bir ebe cikti bebek bakimini uzun uzun anlatti pisik ve pisik.onleyici olarak nisasta onerdi denemeni tevsiye ederim

mrh dalindendir o bende oğluma unibaby yenidogan kullanıyordum sonra can bebe aldım onda pek sorun yaşamadım ama dalin oğlumu mahvetti ıslak mendilde sabit bir marka kullanınız devamlı ürün değiştirmek malesef kötü sonuçlara yol açıyor geçmiş olsun bide eczanede hametan (mavi kutu olacak ) pişik kremi alın ben kullandım memnun kaldım geçmiş olsun

pişik vb cilt sorunlarda benim acil kurtarıcım bepanthen kremdir kesinlikle
şıp diye geçiriveriyor

Bende kesinlikle nisasta diyorum.ben ve arkadaşlarım denedik ve ise yaradı..hemde akşam seepistirdim hafif yaydim..sabaha bezini bi açtım hiç birşey yok..deneyin derim

Benim ikizlerim var islak mendili soyle kullandim, halada oyle yapiyorum 2 yasindalar.
10 paket falan en ucuzundan aliyorum, butun paketleri acip tül bir keseye dolduruyorum, camasir makinasina atiyorum, 30 dk lik program 30 derece deterjan koymadan yikiyorum onlari. Sonra posete dolduruyorum, pvc bir kutuya br avuc koyup suyla islatip kullaniyorum.

Pisik cok nadir oluyor olursada pantenol kullaniyorum.

Birde su var cildi hassas olan bebeklere zeytinyagi asitli gelip pisigi arttirabiliyor, ben oglumda yasadim.

Ben prima yeni doğan bebek bezi kullanıyorum oglum için ama bacak kenarlarını aşırı şekilde kıpkırmızı yaptı acaba bezden mi diye düşünüyorum ya da ne yapabilirim başka böyle sorun yaşayan varmı

Mavi renteki hametan krem çok piştiğnde kullanıyorum hemen iyileştiriyor. Orta halli ise tüp arko krem derim. Test ettim onayladım. Bilginize...

her seye cok dikkat ettigim halde kizim 1.5 yasindayken feci pisik oldu. o gune kadar bildigim hicbir seyle geciremedik. unlu kolsuz agopa bile gittik, onun karisimlari dahi ise yaramadi. sonra caresizlikten bir tanidigimizin tavsiyesi ile bulgaristandan gelen Zdrave diye bir kremi kullandik. sadece 2 ya da 3 kullanimda toparladi. kizim 7 yasina geldi ama o gunden beri evden eksik etmiyorum bu kremi. sadece pisige degil, yanik , yara vs. de iyi geliyor.
gocmen pazarlarinda satiliyor.

cok gecmis olsun.

Bezden olabilir benim kızda da oldu ya çok sıkıyorsun bantlarken yada bez küçük geliyordur. Geçmiş olsun birde nivea nin pisik kremi kullandım çok pisik olmuyor ama çabuk geçiriyor birde pisik olunca her bezde popisini yikiyorum sadece su ile

zeytinyagını direk kullanınca pişik geçmiyor.hatta pişik oluyor.biraz ısıtıp kullanınca geçiriyor.benim kızımda işe yaradı.bi de herdefasında yıkıyorum oda çok iyi geliyor

mümkün oldugunca islak mendil kullanmayin.ya da sadece su bazli islak mendiller var onlari tercih edin derim.ama onlar da biraz pahali oluyor.ben cis yaptigida islak bir havluyla silip kuruluyorum.eger kakasini yapmissa da ilik suyla poosunu yikiyorum.ayrica mümkün oldugunca bebeginizin poposunu havalandirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…