Bebek Beslenmesi Pişik Kremi Tavsiyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızım 1 aylıkken feci pişik olmust. Gitmediğimiz dr, denemediğimiz krem kalmamıştı..
Travogen içerisinde kortizon oldugu için en iyisi oldu..2 gunde etkisini gösterdi..Pişikte, pişiğin derecesi çok önemli. Derecesine göre tedavi olmalı..
Benım kızımınpişiği çok şiddetliydi ve kanıyordu. Hametan, Travogen, Bepanthol, Sudocrem, Zeytinyagı kullanmıstım..
Hafif kızarıklıklarda Sudocrem kullanıyorum. Ama şiddetli pişikte Bepanthol Sudocrem gibi kremler işe yaramıyo..

Hastanede dogum yaptıgım sırada Le Sandre Organics tanıtım boyu pişik kremi verdiler. Arastırdım organik ve sertifikası var, diger pişik kremlerinden farklı tavsiye ederim..

Ben kullanmadım ama etrafımdan hep sudocrem 'i duyuyorum. Çok etkiliymiş, saatler içinde geçiriyor diyorlar.

En güzeli pişik olmasını önlemektir.
1.Bebek ciddiye uyumlu kaliteli bir bez
2.bebegin poposunu her gün pamuk la ılık suyla silmek.tabiki yıkama imkanı varsa en güzeli o ama yoksa bir kaba ılık su pamuğu batırın ve silin.kesinlikle ıslak mendil kullanmayın hangi marka olursa olsun.2 kızım var buyuk 4 tasinda küçüğü 3 aylık asla pişik olnadilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…