Bebek Beslenmesi Pişik Kremi Tavsiyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

arkadaşım aynı dert bende de var oğlum 3.5 aylık idrar yolları iltahaplandı antibiyotik kullanıyoruz ateşte var isal oldu ve popişi çok kötü pişik oldu bende sebamed kullanıyodum ama fayda etmiyor doktorumuz travazol yazdı ama onun içinde de kortizon varmış kullanmak istemiyorum şimdi hametan kullanıyorum inş. Işe yarar ( pudra da denedim olmadı ):

Arkadaşlar oğlum 3.5 aylık idrar yolları iltihaplandı antibiyotik kullanıyoruz ateşte var tabi isal oldu popişi çok kötü durumda ilk defa pişik oluyo doktorumuz travazol yazdı ama onun içinde de kortizon varmış kullanmak istemiyorum sebamed kullanıyordum pişik olunca geçirmedi pudra denedim oda geçirmedi şimdi hametan kullanıyorum inş. Geçicek bu konuda yardımcı olur musunuz bana başka pişik kremi var mı

slm..benim bebeğimde 3 haftalıkken pişik oldu sarılıktan ve ona bağlı idrar yolu enfeksiyondan dolayı travozolundan tut da denemediğimiz krem kalmadı. üstelik ıslak mendille değil pamuk ve sıcak suyla altını aldığımız halde.. benim sana tavsiyem denedim ve çok kısa sürede sonuç aldım saf zeytinyağını biraz kaynat yağ kokusu olana kadar soğuyunca bebişine sür hemen geçirdi. eğer sende pamukla altını temizliyosan mutlaka kurula...geçmiş olsun

sudecream canım tamamen doğal pişikten kanayan çocuğuma defalarca doğumda promosyon hediye olarak verildi hala alıp kullanıyom kızım 14 aylık 2 kere anca almışımdır çok uzun süre kullanılıo

Pavloderm kremi, içerdiği nergis sayesinde yaraların iyileşmesine ve daha hızlı kapanmasına yardımcı olur.
Bebeklerde yanma ve egzama gibi durumları tedavi etmesinin yanı sıra, bebek cildini yumuşak tutar ve ortamın, nemin, rüzgarın ve benzeri bütün olumsuz etkilerinden korur. Elbette ki krem sadece çocukların kullanımına uygun değildir… Örneğin; ben kremi her banyo sonrasında bütün vucüduma sürerek kullanıyorum. Uzun süreli kullanım sonrasında cilt yumuşak, parlak ve gerçekten sağlıklı olur. Ellerinizde veya yüzünüzde çatlakların oluşması halinde, özellikle bu sonbahar ve nemli günlerde, Pavloderm kremi, uykudan önce nemli cildinize kalın bir tabaka halinde sürünüz ve ek nemin ciltte kalmasına izin veriniz. Hemen ertesi sabah hafifleme hissedeceksiniz. Mesela; epilasyon sonrasında da kullanılabilir çünkü gerçekten cildi sakinleştirir, yanmayı, kaşıntı ve tahrişi önler… Başka bir deyişle krem, her yaştaki insanlar için iyi olup ciltteki çok sayıda sorunu çözer. Ayrıca; kurumayı, yanmayı ve benzer sorunları önler…
200 ml’lik bir krem için 18,95 TL fiyat gerçekten yüksek değil çünkü krem mükemmel ve bu miktar uzun süre kullanılabilir.

Komşu:)
16 TL 100 ml. almışsın oysa bu krem 200 ml. hem pişiği önlüyor hemde tedavi ediyor..
Sadece bebeğime değil kendim gündelik bakım kremi olarakta kullanıyorum.
Sen aldığın kremi yüzüne sür bak ondan sonra yüzün ne halde olacak!
Birde düşün pişiği 6 saatte önlemezse para iade garantili...

kızımın pişigi gecsin die sana yagı bile sürdüler su anda desitin sebamed kullanıyorum pişik olmadık ama kantoron yagını tek gecerım aktarlardan alın ben surdum 2 saate sondu kızımın pişiği

kesinlikle sudo krem derim. komilinin pişik kremini denedim bir kere sürülmüyor bile. ıslak mendil olarak da uni baby yenidoğan pamuk+su olanı var. o da çok güzel.

kızım 7 aylık sudocrem sayesınde poposunda su ana kadar bır kızarıklık bıle olmadı.ayrıca zaten sudocrem herseye ıyı gelıyor.yanıklar,tahrısler her seye gonul rahatlıgı ıle kullanabılırsınız

Yağ asidi bakımından zengin organik Hint yağı tohumu ve organik bal mumu ile harmanlanmış kokusuz Desert Essence Baby Organik Pişik Kremi kullanıyorum.

Bepanthol den çok memnunum. Bübchen almıştım bebeğim doğmadan önce ama onu ne zaman kullansam hafif kızarıklık yapıyor, tekrar bepanthole dönüyorum.

Bende kızım için Norveç balık yağlı ve lanolinli Oksizinc kullanıyorum çok ama çok memnunum.

Bende ayni dertten muzdaripimbikac ay sonra 2 yasina gircek kızım kucuklugunden beri pisil sorunu vardi ama son 1 aydir cocuk duramiyo herseyi denedim ama kesilikle desitin mor olani tek gecerim travozlu kasinti icin genellikle tercih ediyolar bide kortizonlu oldugu ocin kullanilmasi pek dogru diil surulen yerde killanma yaoiyo dr solemisti 1 hafta once idrar yolarinda enfeksiyin varsa pisik yaoabilir idrar tahlili ve kakq tahlili yaptir muhakkak olasi bi durum icin icin rahat etsin pisik deyip gecmemek lazim gecmis olsun epeyde yazmisim

Hametan kullanıyorum birde sudocrem küçük gri kutuda bi krem biraz pahalı ama bu zamana kadar hiç pişik olmadı inşallah da olmaz ben çoğu zaman ılık su ile siliyorum hiç ıslak mendil kullanmıyorum..

Kesinlikle mecbur kalmadıkça ıslak mendil kullanılmaması taraftarıyım.(Kullanılacaksa da Niveanın soft&creami 1 numara)
Ben her defasında pamuk ve ılık su ile siliyorum..
Kızım 7 aylık oldu.Şu ana kadar 1kez pişik sorunu yaşadık ama 1-2 günde atlatmasını sağladık.
Ben Sudocrem ve günde de 2 kez Dermo- TROSYD kullandım.
Aslında bu bir mantar kremi,,, ama ileri derecedeki pişikler bir çeşit mantar enfeksiyonu (candida) oluşturduğu için daha mantar olmadan bu kremin kullanılmasında fayda var..Ben çok memnun kaldım..
Eğer çocuklarınızda kırmızı kabarcıklar oluyorsa nedeni bundan da kaynaklanıyor olabilir,,Doktorunuza danışmanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…