- Konu Sahibi strawberrylips
-
kızlar bana yardımcı olun lütfen bebeğimin poposu çok kötü pişik oldu ne yapacağımı şaşırdımsenağlama kullanmadığımız krem kalmadı yani eczacıların tavsiyesi üzerine..önce bepanten krem kullandım olmadı,sonrasında hametan kullandım bugünse eşim travazol diye bi krem almış ama prospektüsünde fazla kullanılması sakıncalıdır diyor sizler bebekleriniz için ne kullanıyorsunuz,bebeğimin canı çok yanıyor düzenli bezini değiştiriyorum hijyeninide yapıyorum ama bebeğimde genellikle ishal var ve altı kuru kalmıyo belkide onun etkiside vardır lütfen kızlar bana bi yardımcı olun,şimdiden hepinize teşekkür ederim...senağlama
Arkadaşlar oğlum 3.5 aylık idrar yolları iltihaplandıantibiyotik kullanıyoruz ateşte var tabi isal oldu popişi çok kötü durumda ilk defa pişik oluyo doktorumuz travazol yazdı ama onun içinde de kortizon varmış kullanmak istemiyorum sebamed kullanıyordum pişik olunca geçirmedi pudra denedim oda geçirmedi şimdi hametan kullanıyorum inş. Geçicek bu konuda yardımcı olur musunuz bana başka pişik kremi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?