Sivilceli Ciltler Pişik Kremi Mucize !!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Frank

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
363
133
inanılmaz bişey ya.. son bir haftadır sivilcelerim ve kırmızılıklarım oluşuyodu yüzümde. buraya bakarken biri pişik kremi önermiş onada burdan teşekkür ediyorum. neyse banada mantıklı geldi hem zararı çok olmaz sonuçta bebekler için üretilmiş bişey dedim ve aldım j&j aldım ben. neyse sivilcelerime sürdüm inanın sadece 10 dk kaldı ve ucundaki beyazlık gitmişti ve kurumuştu. diğer kızarıklıklarada kullanıyım dedim ve onlarıda aynı şekilde geçirdi. ayrıca bunları yaparken cildime buzda sürdüm gözeneklerimde kapandı siyah noktalarımda gitti. şuan çok mutluyummm :KK70: kullanın pişman olmazsınız.

bende kızarıklık oluyo bazen eski sivilce lekeleri falan belirginleşiyo terlediğimde vs. iyi gelirmi accaba ya denemek istiyorum ama korkuyorumda ..

aslında korkamana gerek yok canım çünkü sonuçta bebekler için üretilen bişey ne zararı olabilirki.. ama 15 dk fln tut istersen .. aama ben yatarken sürdüm sabah kalktığımda bişeykalmamıştı

Demet <evgar da yüzüne pişik kremi kullanıyormuş sivilce izlerinden kurtulmak için
annem hep trosyd sürerdi ben de şimdi onu yüzüme mi kullansam acaba

sadece sivilce üstüne mi yoksa bütün yüzüne mi sürdün? bi de bu kremler yağlı ters bi etki yapmasın :KK70:

benim de yuzum cok fenaydi cinko kremi kullandim o halimmi gorenler ile simdi halini gorenler baya sasiriyor.
cinko icerikli kremler cok etkili.. ben de sivilceli ve ozellikle kirmizi kirmizi izleri kalmis ciltler icin tavsiye ederim.

benim sivilce desen değil..yani ciltte kırmızılıklar var...ama çok pütürlü değil..yani sivilce değil bu...sivilce dediğin şişer falan..bu öyle değil:KK43: kırmızılıklar var derinin altında..sanki sivilce derinin altınca çıkıyo gibi..çok rahatsızım...son 1 haftadır birden çıktı ve çoğaldı..:KK43:bi deniyim bakalım pişik önleyiciyi..onun içinde de çinko var...

ben dove sabunu sürüyorum krem gibi sivilcelere...o da iyi geliyo söndürdü rengi falan açıldı biraz...

Sadece sivilcelerime sürdüm evet.. ve kırmızılıklarıda 2 dakika sonra geçiriyo ama sivilcelerinize gece uyumadan önce sürün.. :)

Ben de pişik kremi kullanıyorum çok memnunum.Sivilceleri kurutuyor,cildi bembeyaz yapıyor deneyin derim.

İlginç geldi bana ama denesemmi? acaba her marka aynı sonucu verirmi? sivilcesi geçenler lütfen markada yazsınlarki bizde ona göre karar verelim..paylaşım için sagol

İlginç geldi bana ama denesemmi? acaba her marka aynı sonucu verirmi? sivilcesi geçenler lütfen markada yazsınlarki bizde ona göre karar verelim..paylaşım için sagol

canım ben bi önceki sayfada yorum yaptıktan sonra popolin i kullanmaya başladım benim zaten aşırı bi sivilcem yok arada tek tük çıkar bazen de deri altnda ağrılı çıkardı. dı diyorum çünkü popolin i kullanmaya başladıktan sonra ağrılı deri altında sivilcem çıkmadı ucu beyaz olarak çıkanlar da ertesi güne sönmüş oluyor. ben her gece yatmadan önce sivilce olan bölgeye ya da yanaklrıma ve çeneme sürüyorum. popolinin yanında zeytinyağlı sabunda kullanıyorum ondanda memnunum. zemuszemus

X