Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pişik için ne kullanıyorsunuz?
- Konu Sahibi sezin05
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende niveanın pısık kremıını kullandım ıyı gelmedı bebepanten kullandım odaha ıyı geldı ama hala kızarıklık devam edıyor bıde altını actıgımda kıyamet kopuyorr sızınkılerde durumlar nasıll?
Valla bizimkinde altını açınca değilde altını bağlarken ağlıyo biraz...Kızlar tavsiyeleriniz için sağolun
neler çektim pişikten:çok üzgünüm:
iki kızımda çok pişik olurdu:sm_confused:
ama ikisinede farklı kremler iyi geldi.büyük kızıma iyi gelen kremin diğerine hiç faydası olmadı.fisfisfis
deneme yanılma yöntemiyle bulmuştum iyi gelen kremleri....:lepi:
büyük kızıma fungoral diye krem vardı o herzaman geçirirdi
küçük kızımada bepanthene merhem çok iyi oluyor şimdi yani demek istediğim her bebeğe aynı krem olmuyor dene bakalım bi kaç krem iyi geleni bulmaya çalış canım ya çok zor oluyor pişik.... iyi bilirim geçmiş olsun
iki kızımda çok pişik olurdu:sm_confused:
ama ikisinede farklı kremler iyi geldi.büyük kızıma iyi gelen kremin diğerine hiç faydası olmadı.fisfisfis
deneme yanılma yöntemiyle bulmuştum iyi gelen kremleri....:lepi:
büyük kızıma fungoral diye krem vardı o herzaman geçirirdi
küçük kızımada bepanthene merhem çok iyi oluyor şimdi yani demek istediğim her bebeğe aynı krem olmuyor dene bakalım bi kaç krem iyi geleni bulmaya çalış canım ya çok zor oluyor pişik.... iyi bilirim geçmiş olsun
Kızımda trosyd kullandım.Herkese de şiddetle öneriyorum.Kesin çözüm.bebeğinızde pişik olmaması için bepenthene plus kullanın engelleyici olarak her altını acısınızda sürün
eğer pişik veya isilik varsa trosyd krem ya da hametan pomat kullanın bebeğim yok ama 5 yıldır eczane çalışanı olarak bebeğim olsa bunları kullanırdım
ben dalin pişik önleyici krem ve yağını dönüşümlü kullanıyorum hiç pişik olmadı şimdiye kadar. birde gün aşırı yıkıyorum su ve sabun onu çok rahatlatıyor.
merhaba canım demek doğum yaptın sende rastgele bu yazıyı okurken gördüm gözünaydın :1rolleyes:allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah erdemde mi yaptın doğumunu yoksa değiştirdinmii???tekrar gözünaydın:1hug:
benim nivea da öylece duruyor ilk zamanlar kullandım baktım kızarmaya başlıyor popo bıraktım zaten sürmesi de çok zor şimdi bepanthene merhem kullanıyorum hiç pişik olmadı hametan da iyi geliyor bu arada her alt açmada krem sürülmemeli diye duydum çok alışmaması için cildin bana mantıklı geldi bir sürüyorum bir sürmüyorum hiç pişik olmadı henüz
Benim kızım 16 günlük doğduğu ilk günden beri niveanın pişik önleyici kremini kullanıyorum ama bu kremin pişik önlediği falan yok :1no2:aksine pişik olmaya başladı.siz ne kullanıyorsunuz bebişlerinize?
canım bepanthendir niveadır onları boşver hiç iyi gelmedi benim oğluma bikaç gün kllanmıştım sonra zeytinn yağına başladım haa onu kullanıyorum çok iyi geliyo pişik filanda olmuyoa.s
bende sebamedi pişik önleyiciyi her alt açmada kullanmıyorum, her gün yıkıyorum, banyo sonrası kullanıyorum pişik önleyiciyi , her alt açma sonrası sebamedin baby creami var onu sürüyorum
Ben kızıma ilk doğduğu gün itibarı ile sadece body giydiriyorum vücudunda değilde, Yüzünde 1 haftadır giderek artan sivilce ve kızarıklar oluştu, ben isiliği böyle bilmezdim, isilik olmuşuz, bugün kafasınada yayıldı, çok üzülüyorum, yarın doktor muayanemiz var , bakalım ne diyecek , ÜNVERE Elifciğim sen ne yaptın isilik konusunda, bizim sadece yüz ve sonrası kafasında olması garip değilmi, ben hiç bere şapka tarzı birşey bile kullanmadım kızıma
Ben kızıma ilk doğduğu gün itibarı ile sadece body giydiriyorum vücudunda değilde, Yüzünde 1 haftadır giderek artan sivilce ve kızarıklar oluştu, ben isiliği böyle bilmezdim, isilik olmuşuz, bugün kafasınada yayıldı, çok üzülüyorum, yarın doktor muayanemiz var , bakalım ne diyecek , ÜNVERE Elifciğim sen ne yaptın isilik konusunda, bizim sadece yüz ve sonrası kafasında olması garip değilmi, ben hiç bere şapka tarzı birşey bile kullanmadım kızıma