Çocuk Hastalıkları Pişiğimize bir çare bulamadım.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
kızlar pişk için en iyi si eczanelerde yapılan yapma ilaç deneyin çooookk memnun kalıcaksınız

Canım bende ne kremler ne bezler denedim sonuç aynı sonra eltim önerdi tüp arko krem...
Süper süper ötesi...

bizde pişikle ugrastık gectıgımıZ haftalar.. hematenin kremını kullanıyormusuz bız ama hematen POMAT aldık sonra. o hemen gecırdı vezeytın yagıda surdum sık sık.. pomatla krem farklı ona dıkkat edersenız belkı benım yaptıgım hatayı yapıyorsunuzdur sizde. pomatta etken madde daha yogunmus.. birde kakası nassıl yesıl ve cıvık mı? bizim oyle ve nette bır aratırma yaptım candida dıye bır bakterı pisik yapıyormus ve ıshal.. ben kaka tahlılı yaptırıcam.

Son düzenleme:
biz eczaneye yaptırdığımız bir kremden çok faydalandık poposu kızarmaya başladığında sürüyorum sonraki 2. bezini değiştirmede poposu normal rengine dönmüş oluo,istersen bi eczaneden yardım iste,geçmiş olsun...

Benim arkadaşımın oglunun poposu çok pişmişti o çareyi margarinde buldu.Margarini oda sıcaklıgında eritmiş ardından poposuna sürmüş,ertesi güne birşey kalmamaış banada tavsiye etti.Arkadaşıma da annesi önermiş eskiden pişik kremimi varmış...

Ben de doğduğundan beri pamuğu ıslatıp sürekli bir kabın içinde kaloriferin üzerine koyup öyle kullanıyorum. Başlarda sebamed pişik önleyici krem kullanmıştık ama şimdi doğal zeytinyağı kullanıyorum. Bir de poposunda çatlak olduğu için sürekli bepanten melhem kullanıyordum şimdi onu bıraktım, arada sürüyorum. Kızlar marketlerden alınan zeytinyağlarının asidik oranı düşük olanı alsanız bile pişik yapabiliyor. Bizimkine başta ondan denemiştim zeytinyağı daha iyi olur diye kızartıvermişti poposunu.
Benim bebeğim baştan beri çok kaka yapıyor, başlarda nerdeyse 2 saate bir bazen saatte bir altını temizliyodum, pişik olmadı çok şükür.

Bir de unutmadan bazen tüm önlemleri alsanız da pişik oluyorsa, kakanın ph'ı ile ilgili bir sorun olabilir. Gaita testi ile kakanın PH'ına bakılabiliyor. Yüksek çktığında da pişik yapıyor. Başka bir hastalık belirtisi oluyor zaten PH yüksek çıktığında. Buna da dikkat edin derim.

canım cok gecmıs olsunn sana tek tavsıyem hametan pişik kremii gercekten sıhır gıbı bışeyy..sabah suruyorum akşama bıseyı kalmıyor..şiddetle tavsıye edıyorum

Gaz sorunu olan bebeklerde çok yaşanıyor, kakanın asit oranı yüksek oluyor çünkü. Bir de beziniz kendinden kremli bezlerden olsun. Evy baby çok iyi bu konuda...

arkadaslar benimde kızım 4.5 aylık ve okadar dıkkat etmeme ragmen hep kızarıktı poposu. amerikadan gelen bır krem var desitin orginal ben onu kullanmaya başladım çinko oranı yüksek bir krem amerikada 6 dolar burda 25-30 lıra gıbı eger tanıdıklarınız varsa ısteyebılırsınız gercekten 1 aydır hıc sorun yasamıyorum.

benim kızımında prima yerine huggies bez aldığım zaman anında pişik oldu.Birde kızım ne zaman hasta olsa antibiyotik kullansam kızımda acayip pişik oldu.en güzel krem travakort başka hiçbirsey iyi gelmedi kızım uyuyunca altına alt açma örtüsü serip açık bırakıyorum ve sadece ılık suyla yıkayıp pişiğini geçirdim.troysd,bepanthen ve hametan hiç iyi gelmedi.

Bizde kızım doğduğunda ilk olarak seba med kullandık hemen poposu kızardı ardından chicco yu deneyelim dedik daha berbat oldu 1 haftalıktı "Desitin" kullanmaya başladık anında bebeğimizin poposu tedavi oldu ve ve şu anda 7 aylık ve hiç pişik sorunu yaşamadık... özellikle desitinin morunu öneriyorum.. izmirde amerikan pazarında bulabilirisiniz.. fiyatı 25 tl civarında ancak hala aldığımız kremi kullanıyoruz çok yoğun bir krem, verdiğiniz para son kuruşuna kadar helal çok başarılı :)

desitin gerçekten harika bir krem bebeğim doğtuktam hemen sonra çok kötü pişik oldu snaırım bezden. Bir kaç krem ve zeytin yağı kullandık hiç işe yaramadı desitini tavsiye üzerine aldık bir kullanmda bile etkisini gösterdi allahtan çabuk bulduk bu kremi ben istanbuldan 40 liraya aldım bir ay önce fiyat farkı çokmuş

bu arada desitin kremi istanbulda capitol avm de capitol eczanesinde bulabilirsiniz çok zor bulunan bir krem

ben ızdırave diye Bulgaristan dan gelme bi krem kullanıyorum türkiyede muhacir pazarlarında var 3 tl fiyatı çok iyi geliyor pişiğe ve cilt tahrişlerine bulabilirseniz mutlaka tavsiye ederim
bu arada pişik oluşumu kız bebeklerin sidiğinin keskin olmasından kaynaklanıyor ayrıca kız yada erkek bebekler üşütünce fazla kaka yaparlar fazla asitli olur bu yüzden pişik oluşur bebeği kakasıyla 1 dk bile tutmamalı ayrıca bezleride 4 saatte bir değiştirmeli
bazı kişiler varki bezi bebek kakasını yapana dek değiştirmiyor sonrada pişik sorunu yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…