Kızlar ne yaptıysam pişiğe çare bulamadım. Aklıma gelen tüm yöntemleri denedim.
1. İlk günden beri su ve pamuk kullandım.
2. Sonrasında kurulama havlularıyla kuruladım. Ortam sıcaksa kapatmadan bir iki dakika bekledim.
3. Sebamedin pişik önşeyici kremini aldım. Ama oğluma hiç iyi gelmedi. Halbuki çok öneriliyordu. Demekki bünye farkı. Sonra hematan ve bebanten kullandım.
4. Zeytinyağı sürdüm.
5. Bal sürdüm. İlk zamanlar çok işe yaradım. Bolca bal sürdüm. Hemde sandığım gibi altını temizlediğimde yapış yapış olmadı. İdrar ve kakanın etkisiyle tamamen beze geçiyordu. Hatta oğlumun poposu açınca pamuk gibi yumaşak ve temizlemeden bile temiz oluyordu.
6. Teravacort krem kullandım. Dahada kötü yaptı sanki.
7. Silmek tahriş eder bazen dediler. Silmedim günde iki kezde poposunu su ile yıkadım.
8. Zaman zaman hava alsın diye altı açık serbest bıraktım.
9. Sık sık altını açıyorum. Yapmamış olsa bile değiştiriyorum bezini.
Tüm bunları yapmama rağmen yok geçmiyor bu pişik. Sizler başka neler yaptınız?
1. İlk günden beri su ve pamuk kullandım.
2. Sonrasında kurulama havlularıyla kuruladım. Ortam sıcaksa kapatmadan bir iki dakika bekledim.
3. Sebamedin pişik önşeyici kremini aldım. Ama oğluma hiç iyi gelmedi. Halbuki çok öneriliyordu. Demekki bünye farkı. Sonra hematan ve bebanten kullandım.
4. Zeytinyağı sürdüm.
5. Bal sürdüm. İlk zamanlar çok işe yaradım. Bolca bal sürdüm. Hemde sandığım gibi altını temizlediğimde yapış yapış olmadı. İdrar ve kakanın etkisiyle tamamen beze geçiyordu. Hatta oğlumun poposu açınca pamuk gibi yumaşak ve temizlemeden bile temiz oluyordu.
6. Teravacort krem kullandım. Dahada kötü yaptı sanki.
7. Silmek tahriş eder bazen dediler. Silmedim günde iki kezde poposunu su ile yıkadım.
8. Zaman zaman hava alsın diye altı açık serbest bıraktım.
9. Sık sık altını açıyorum. Yapmamış olsa bile değiştiriyorum bezini.
Tüm bunları yapmama rağmen yok geçmiyor bu pişik. Sizler başka neler yaptınız?