- 24 Haziran 2011
- 23.434
- 48.799
- 798
İnsanların alışkanlıklarının kalıcı olarak değişebileceğine inanmıyorum. Varsa vardır, yoksa yoktur. Belki geçici olarak senede bir duş almayı ayda bire düşürmüş olabilirler ama fazla sürmez sudan sabundan kriptonit görmüş süpermen gibi kaçmaya başlarlar.
Babam çok titizdir. Banyo yapmaya girip banyoyu temizler çıkar. Her wc sonrası çamaşır suyu döker. Lavaboda ellerini yıkayınca bir de lavaboyu yıkar. Ağır işlerde çalıştığı halde koca ömründe bir kere bile ter ayak kir vs koktuğunu görmedim. Ama küçüklüğünden beri öyleymiş. Amcamın biri de biraz böyle titiz ama ikisi amannnn... Çorabı bir kere giyerler, çorap parmağından delinene kadar orada kalır
Ayak kokusu evlerinin kendi kokusu olmuş artık. Hele bi amcam var, kıyafetlerindeki kirler artık tabaka haline gelir, o kirler de kirlenir yani o derece
Şimdi düzeldiklerini sanmıyorum eşleri olsun babam olsun sürekli uğraşır bunlarla ama en ufak yol katedemediler.
Babam çok titizdir. Banyo yapmaya girip banyoyu temizler çıkar. Her wc sonrası çamaşır suyu döker. Lavaboda ellerini yıkayınca bir de lavaboyu yıkar. Ağır işlerde çalıştığı halde koca ömründe bir kere bile ter ayak kir vs koktuğunu görmedim. Ama küçüklüğünden beri öyleymiş. Amcamın biri de biraz böyle titiz ama ikisi amannnn... Çorabı bir kere giyerler, çorap parmağından delinene kadar orada kalır