Pis kocalara ne oldu

MincikKIz

Zor zamanLar iyi oLmak için var Rabbin için sabReT
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
1.690
2.230
133
Merhaba hanımlar..
Malum dünya bir virüsle mücadele içinde. İnşallah bu günleride atlatıp yolumuza devem edicez..
Bu virüs bize titizken dahada titiz olmayı ögretti, hastalık derecesinde : )
Eller çarşamba pazarına döndü😄
Sadete geliyorum..
Burda bazı hanımlarımız eşlerinden yakınıyordu. Pisler yıkanmıyorlar. 1 ay yıkanmayanlarımız vardı. Onlara ne oldu acaba😄
Hala aynılarsa bu kdr tedbiri almayalım bizde..🙈🌸
Varmı bi düzelme.. hepinizi uzaktan kucaklıyorum kızlar..

Benim bir arkadaşım vardı kadın çok pisti evine girmezsin çöp toplar salona yığar, çöpteki tencere, bardak ne varsa alır getirir, mutfak lavabosunda vileda sopası yıkar, wc terliğiyle evde gezer, aslaaa yıkanmaz, çoraplarını mutfak masasına sergiler(kilriler).. Ay daha neler neler. Şu anda o bile evini temizlemiş, çöpe yaklaşmıyor. E dedim sen böyle olduysan virüse teşekkür edelim ne yapalım 🙄🙄🤔🤔🤣🤣

Merhaba hanımlar..
Malum dünya bir virüsle mücadele içinde. İnşallah bu günleride atlatıp yolumuza devem edicez..
Sadete geliyorum..
Burda bazı hanımlarımız eşlerinden yakınıyordu. Pisler yıkanmıyorlar. 1 ay yıkanmayanlarımız vardı. Onlara ne oldu acaba😄
O kisilerin konularini bulup ozelden sorabilirdin

Muhtemelen "bana bir sey olmaz" diyorlardir. Hakikaten de bagisiklik kazanmis olabilirler
Evet. Var böy
Benim bir arkadaşım vardı kadın çok pisti evine girmezsin çöp toplar salona yığar, çöpteki tencere, bardak ne varsa alır getirir, mutfak lavabosunda vileda sopası yıkar, wc terliğiyle evde gezer, aslaaa yıkanmaz, çoraplarını mutfak masasına sergiler(kilriler).. Ay daha neler neler. Şu anda o bile evini temizlemiş, çöpe yaklaşmıyor. E dedim sen böyle olduysan virüse teşekkür edelim ne yapalım 🙄🙄🤔🤔🤣🤣
Bu virüse teşekkürmü etsek. Lanetmi okusak bilemiyoruz. Burda tıkanıyo insan. Ama o bile bilinclenmiş. Kadınlar bu olaya farklı bakıyo işte. Erkekler tam tersi😄

esim 1 ay banyo yapmayanlardan degildi ama gecen isten gelir gelmez dus almaktan bikmis olacakki korona beni gorse vay mikrop der kacar hemen dedi.
hakliydi ama riske atamam hergun duş her gun dis fircalama elleri zaten is yerinde bile yikamaktan yara olmus artik.
e olur tabi vucut birden bu kadar temizlige dayanamayip noluyo abi diyip reaksiyon verdi sanirim 🥴

Pis insanlara birsey olmaz ki , bagisikliklari yuksek onlarin
Asil asiri titizlerin korkmasi lazim bu donemde , onlar her daim her hastaliga aciklar

Merhaba hanımlar..
Sadete geliyorum..
Şükür benimki gelir gelmez banyoya gider zaten hijyenine önem veren bi insandı bu durum bizi hastalık derecesine getirdi gün içinde sürekli el yıkamaktan dezenfektan,kolonya kullanmaktan elleri yarılmış hep kiyamam ben zaten evde çamaşır suyuyla sürekli

Back
X