Merhaba size birsey danışmak istiyorum. Yeni tasındım. Evin balkonu yok yüksek giriş. Bahçeye açılan kapı yaparız dedi ev sahibi ama yarı yarıya ücreti ödersek dedi. Bizde kabul etmedik çünkü yüksek meblağ ve evin demirbaşı olacak. Her neyse şimdi bahçeye bizden önceki kiracı çamaşır asılacak bir yer yapmış ama yola bakıyor. 3 tane ip germiş. Kendi çamaşırlarımızı içeriye seriyorum ama çarşaflar var. Bugün dışarı sererim olmazsa diye bahçeye baktım ne kadar çöp varsa bizim tarafa atmışlar. Bizim evin önünü yan komşu zapdetmiş. Limon ekmiş, bir sürü bitkisi var. Ama kendi evinin önünü de kapatmış çevirmiş ortak alan kullanamıyoruz. Daha dün çöpleri toplarım çamaşırımı sererim derken bugün baktım şok oldum pislikten. Arkadaşım geldi üst kattaki çöp attı asagı ben girerken dedi. Sorunlu bir insan uzak dur diye uyarmışlardı beni ama çöpte atmazsın pencereden. Apartman sahipsiz. Nasıl bir yöntem bulabilirim? Alıp çöpe atmak varken neden ilerisine iteklemişler süpürmüşler anlamadım. Sorsam da gocundurmak istemiyorum ev sahibi aşırı komşu takıntılı. İyi geçinmemizi şikayet gelirse çık diyebileceğini vs söylemişti. Lütfen bana akıl verin, zaten ana apartman kapısında çıkıp çamaşırı serip geri eve gireceğim zor oluyor bu durum birde insanlar canımı sıktı. Alanımı nasıl belirleyebilirim ya da belli edebilirim? Teşekkür ederim yorumlarınız için.