• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Pirinç ve karanfil ile saç uzatma

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
12
66
Ağrı
arkadaslar forumda okuduğum kadarıyla pirinç suyu saçı hızlı uzatıyor . karanfilde parlatıyor , kırıkları onarıyor ve dökülmeyi engelliyor. bugun kavanoza kaynar su koydum içine bi miktar karanfil ve onunla birlikte bi miktar pirinç koydum yarın gece uygulamaya başlayacağım. yani ikisi birlikte tepkime yapmaz, etkileri azalmaz değilmi? saçımı daha hızlı uzatabilirmi. hergün saç diplerine ve boylarına süreceğim, örücem. zaten hergün kırıklarımıda ayıklıyorum.
Saçım normale göre ne kadar daha hızlı uzar. yani ayda 1 cm ise 3 cm olabilirmi bu yaptıklarımla
. ((saçımda hint kınası var. akmıyor. uzatıp kestirerek kurtulmak için bunları deniyorum. beyaz sabunda işe yaramadı çünkü))

Pirinç karanfılı bende duymuştum ama nasıl yapıosn yada yaptın yanı yıkadıktan sonra yada oncemı? Yada surup nekadar bekletıyorsun sacında bılgı verebılırmısın

karanfille suyu zaten göz kararı yaparsın kaynarsuyla, ne az ne çok. 1 gece karanlık yerde kavanozda bekletiyorum.sonra suyunu süzüyorum..
pirinç suyuda pilav yapılırken çıkan o beyaz su. ikisini karıştırıp fısfıslı şişeye koyuyorum saçlarıma sıkıyorum hergün rastgele.. yani banyodan önce-sonra diyemem. ama 1-2 hafta kullandım bıraktım
artık yapmıyorum sıkıldım :1: :93: :82: :93: :82: :93:

Son düzenleme:
Back