Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıklarıpirinç unu yerine un kavuruyorum
arkadaşlar ben oğluma pirinç unu vermiyorum unu çok az tereyağıyla kavuruyorum bi kavanoza koyuyorum sütle birlikte pişiriyorum sadece yatarken yapıyorm çok faydalı ve doyurucu.
arkadaşlar ben oğluma pirinç unu vermiyorum unu çok az tereyağıyla kavuruyorum bi kavanoza koyuyorum sütle birlikte pişiriyorum sadece yatarken yapıyorm çok faydalı ve doyurucu.
ayşegül oğlun kaç aylık? bi arkadaş pirinci rondodan geçirip un haline getirin diye yazmıştı birde niye pirinç unu yerine normal un kullanıyosun pirinçununun bi zararımı var diğerine göre? kof kilo yapmazmı ?
ayşegül oğlun kaç aylık? bi arkadaş pirinci rondodan geçirip un haline getirin diye yazmıştı birde niye pirinç unu yerine normal un kullanıyosun pirinçununun bi zararımı var diğerine göre? kof kilo yapmazmı ?
cnm oglun kac aylik ?? yazmamissin .... pirinc unu zaten iyi degil sadece tok tutuyor baska bi faydasi yok yani ,unu tereyagiyla kavuruyorum demissin tereyagi kücücük cocuga agir gelmiyormu ??? bu gidisle umarim cocugun sismez ,bence daha faydali seyler ver cnm yoksa ilerde daha cok saglik sorunuyla karsilasirsiniz ((