• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Pirinç Suyu ve Pirinç Maskeleriyle Daha Aydınlık ve Lekesiz Bir Cilt

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Tonik şeklinde kullanmaya devam ediyorum,ben memnunum
Sadece okunup kimse tarafından yorum gelmediği için bir şey yazmadım ben de
Cilt lekesi sorunum yok zaten ama daha aydınlık görünmesini sağladı

kimse biryorum yapmazsada siz yazmaya devam edin lutfen. Cunku genelikle yazmazsalarda, eminim takip eden cokdur. (ben gibi)

Pirinç suyu ve pirinç unu maskesi kullanıyorum,pirinç unu ciltte kuruduğu için yıkarken peeling etkisi de yaratıyor çok memnunum.
Haftada 2-3 kere uyguluyorum.

Pirinç suyu ve pirinç unu maskesi kullanıyorum,pirinç unu ciltte kuruduğu için yıkarken peeling etkisi de yaratıyor çok memnunum.
Haftada 2-3 kere uyguluyorum.

canım ben ıslattıgımız pırıncın suyunun yuzdekı çıllere ıyı geldıgını yaklasık 10 sene once yuzu çılden gorunmeyen arkadasımın yuzunde çıl kalmayınca ogrenmıstım
bır gun gordum kız bembeyaz bebek gıbı yuzu
nasıl oldun boyle dedım cok sasırdım oda hergun pırınc suyuyla yıkadıgını soyledı

ama senın yazdıgın gıbı karısımı ılk defa duyuyorum denemekte fayda var benımde burnumun uzerıde yazın belırgın olan ufak çıllerım var onlardan kurtulmak ıstıyorum
rahatsız degılım ama olmasa guzel olur bırde bunu deneyelım bakalım belkı ıse yarar

Aynı zamanda güneşten koruyor,tatilde yüzüm hiç yanmadı,güneşe çok hassas bir cildim olmasına ve hemen kızarmama rağmen.
Düzenli kullanmakta fayda var.

Back