Pırıl pılrıl lavabolar için :)

bende cifin çamşr suyu katkılı olanıyla süngerle oavrım lavaboları dirde domestosa kullanırım çok gğzel pırıl pırıl oluyo
ama deterjan manyağı olarak cifin actifizini almamak için zor tutuyorum kendimi delikafadulden

yüzey temizliyiceden döküp fırçalıyorum lavaboyu hem tertemiz parlak ve misssss gibi kokuyo cif yüzey temizliyicinin bütün kokusunu özellikle florale bayılıyorum pembesine çok güzel kokuyobuyrunnnnnnnnn

bende çamaşır suyu kullanıyorum bazende parlasın diye camsille parlatıyorum.cam gibi pırıldiyor..

domestos ve mr.bee(bim) kullanıyorum oldukçada memnunum opuyorumnanaktan

ya alakasız biraz ama bişe sorucam size, şimdi bu klozet varya banyoda onu etrafı ıslatmadan nasıl temizleyebilirim? yıkamassam içime sinmiyo ama sürekli yıkamakta çok iş çıkartıyo bana, pratik bi yolu vardır elbet

ben cilinin boş şişesine çamaşır suyu ile detarjan koyuyorum her akşam lavobaya ondan sıkıyorum eşim çay dökmişse cifde döküyorum fırçalıyorum o kadar. pahalı temizleyicelerde fazla işe yaramıyor en güzeli böyle

bnde de lavabo temizleme tiki vardır hep parlayacak :) cif ile yapıyordum her zmn ama macunu deneyecem ilk fırsatta zemuszemus

çamaşırlarm içn kullandığm toz deterjan ve domestos kullanıyorm bende..

Konuyla alakasız biliyorum ama asidi kaçmış kolayı klozete dökünce taş maş kalmıyorsa, asidi kaçmamış kolayı içince narin vücudumuz ne hale geliyor düşünmek lazım.
Ayrıca katılıyorum evet bulaşık deterjanı olayına. Arada ben de yapıyorum.

Bayıldım ya :)))

microfiber viledanın+mr mucsıl kreç çözücü mor renkli sıkın aynaya lavobalara 1 dk bekle az ıslanmışmikrofiber bezle sil her yeri sonra aynı bezle de durula hiç bişey o parlaklığı ver medi 6 yıldır herkes denesin bide çok pratik

Back