Pırıl pılrıl lavabolar için :)

cicioz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
361
0
296
İzmir
Kızlar lavabo banyo temizliği hastasıyım o lavabo devamlı pırıl pırıl olmalı mutlaka.Geçenlerde evde lavabo temizleyici yok ama mutlaka temizlememiz gerek,bulaşık deterjanını lavabo temizlediğim süngere döktüm köpürttüm mis gibi temizlendi lavabolar.Bi de kullanmadığınız diş macunları da süper oluyor....kaydirigubbakcemile2

diş macununu nasıl kulanıyorsun .. süngere sürüp mü.. -tatlicadiarzu-

Kızlar lavabo banyo temizliği hastasıyım o lavabo devamlı pırıl pırıl olmalı mutlaka.Geçenlerde evde lavabo temizleyici yok ama mutlaka temizlememiz gerek,bulaşık deterjanını lavabo temizlediğim süngere döktüm köpürttüm mis gibi temizlendi lavabolar.Bi de kullanmadığınız diş macunları da süper oluyor....kaydirigubbakcemile2

evet fluoridli olanlar özellikle vim görevi grüyo lavabolarda.. ama bende hergün 2-3- kez obsesiflik derecesinde banyo lavabo temizliyorum illa çeşmem lavabo klozetim küvetim camım aynam parlayacak takmış delirmiş durumdayım....ve evde katiyyetle sabun kullandırmam hem hijyenik açıdan, hemde lavabonun en büyük düşmanı iğrenç tortu bırakıyo, sıvı sabunlar hem daha hijyenik hemde lavabom çeşmem pırıl pırıl kalıyo... denemeyenlere tavsiye ederim.. ayrıca evet pratik yöntemlerde iyi ama mr proper kullanıyorum hem tertemiz hem hijyenik hemde kullanılan alanlar günlerce pırıl pırıl kalıyo.... deterjan leke çıkarıcı vs tavsiyesi isteyenede kolleksiyonumdan ve deneyimlerimden seve seve cevap veririm :))))))) :teytey:

diş macununu hiç duymamıştım ama bulaşık deterjanı tertemiz yapıyor gerçekten..

asidi kaçmış kolayı klozete boşaltıp fırçayıda üstüne bastırdık mı bak bakalım taş kalıyomu süper temizliyor

Konuyla alakasız biliyorum ama asidi kaçmış kolayı klozete dökünce taş maş kalmıyorsa, asidi kaçmamış kolayı içince narin vücudumuz ne hale geliyor düşünmek lazım.
Ayrıca katılıyorum evet bulaşık deterjanı olayına. Arada ben de yapıyorum.

denedim ve sonuç mükemmel özellikle küvetim pırıl pırıl oldu sıcak suyla da yapınca daha da güzel yaptı

ne gerek var diş macununa ziyan zebil ediyorsunuz.
ben çamaşırsuyu katkılı çifi kullanıyorum,çok iyi temizliyor.

ayrıca bulaşık deterjanını lekeli çamaşırdaki lekeye sürüp makineye atıncada bazı lekeleri çıkarıyor.

Konuyla alakasız biliyorum ama asidi kaçmış kolayı klozete dökünce taş maş kalmıyorsa, asidi kaçmamış kolayı içince narin vücudumuz ne hale geliyor düşünmek lazım.
Ayrıca katılıyorum evet bulaşık deterjanı olayına. Arada ben de yapıyorum.

aynen canım yazıyı okuyunca benimde aklıma ilk bu geldi sen yazmışsın
midemize hiç acımıyoruz yazıkbenneyaptımki

agualotus selam
deterjan leke çıkarıcı vs tavsiyesi isteyenede kolleksiyonumdan ve deneyimlerimden veririm demişsin.anlatabilir misin ltf

Back