Arkadaslar Merhaba ben yibo da calisan bir öğretmenim galiba öğrenciler köyden geldiği için pirede getiriyorlar yanlarında maalesef çok fenayiz günlerdir eşim de bende çocukta yemedik yer birakmadilar ne yapacağımı bilemedim daha önce böyle bir sorun yaşayıp sonuca ulaşan arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen yoksa ailecek kan kaybından gitcez walla
Evi ilaçlatmaktan başka çareniz maalesef.bizim apartmana sürekli sokak köpekleri giriyordu biz de pirelendik yıllar önce.fena birşey yakalamak çok zor ve kolayca ölmüyorlar.Ayrıca internette birçok hastalık taşıdığı da yazıyor ihmal etmeden ilaçlatın bence.çok geçmiş olsun ben bile kaşınmaya başladım adını duyunca
böcek gelmesin diye ilaçlar vardı galiba. . pireler için işe yarıyor mu bilmiyorum. sürüpte okula gidebilirsin. Çocuklar yatılı ve genelde ilgisiz aileler olduğu için önüne geçmek zor. bende köylerle bağlantılı bir işte çalışıyordum. vatandaşlar gelirken getiriyorlardi. ilk seferden sonra yazın dar pantolon tunik. Kışın da çizmelerin içine pantolon parçalarını sokuyordum.
bir kere geldi. beyaz çarşaf serip Soyunmak gerek. üstünde görürsün. hemen ölmez. az ovalayip klozete atman gerek. bir tane bile olsa tüm aileye yetiyor. ben bulup atmistim. beni ve eşimi yedi.
Sağolun arkadaşlar beyaz çarşaf olayını denedim bir kaç ta internette yazan önerileri denedim ama yok sabah yine hasladi beni ilçe burasi ilaçlatma imkanı yok olsa zaten evi karantinaya alacam Yinede önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar hepinize güzel bir güne uyandiginiz hayırlı sabahlar diliyorum