• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pirelenmiş olabilir miyim

sevgkkk

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
76
13
18
29
Kızlar 3-4 gündür kaşınıyorum kaşıdığın yerde kızarıp kabarıyor bide sokakta kedi seviyorum onlardan pire falan bulaşmış olabilir mi daha doğrusu kedilerden insanlara eve yayılar mı bileniniz var mı evde eşimle birlikteyiz onda hiç bir şey yok bn kaşınıyorum . marketlerde satılan böcek ilaçlarından yattığım odaya sıkıp beklettip sonrada heryeri çamaşır suyuyla sildim ama bi faydası olmadı bana yardımcı olun lütfen

Zannetmiyorum. Bu ara uyuz salgını cok var. Hayvandan gecen değil kast ettiğim. İnsandan gecen. Salgın hastalık şu an aşırı fazla uyuz vakası var. Öyle bir şey olabilir mi acaba ? İnşallah gene pire bittir yani. Onun için alırsın bir tane kedi eve. Ense damlası damlatırsın. O evde dolaştıkça butun pireyi biti kendi üstüne toplar. Ona gelen de ölür. Çok çabuk halledersin. Uyuzsa çok sıkıntı

Kedi ve köpek piresi insana ve eve gelmez, gelse de kazara gelir ama yaşamaz, eve de yayılmaz. Ancak kedi köpek piresinden ayrı bir kaç tür pire vardır (toprak piresi, toz piresi gibi gibi) Pire de olmayabilir başka bir böcek olabilir.

Back
X