Pipimi Kordon mu

Canerinannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
8
1
1
Kizlar 18 haftalik hamileyim doktorum.12.haftada kiz brnce demisti .16. Haftamda baska bir doktor ,bacaklari kapali ama gorur gibi oldum erkek gibi dedi 3 kere .sonra kendi doktoruma gittim.doktorum biraz genc guvenemedim erkek dedi pipisinin resmini verdi acaba degisir mi cinsiyeti.bu da resmi kordon olabilirmi acaba

Hayırlısı olsun ya daha 18. haftadasınız netlik kazanır zaten bu kadar mı önemli cinsiyet, sağlıklı olsun yeter ki.

Cücük kadar ultrason resmi:KK14:

Yani bir de doktor anlayamamış biz kahin miyiz?

Doktor anlayamamış tecrübeli anneler mi anlayacak sevgili konu sahibi?
Anneliğin tecrübeleri ultrason fotoğrafı incelemekle elde edilmiyorki :)

Heyecanlısınız elbette ama biraz daha bekleyin.
Hayırlısı olsun

Kizlar 18 haftalik hamileyim doktorum.12.haftada kiz brnce demisti .16. Haftamda baska bir doktor ,bacaklari kapali ama gorur gibi oldum erkek gibi dedi 3 kere .sonra kendi doktoruma gittim.doktorum biraz genc guvenemedim erkek dedi pipisinin resmini verdi acaba degisir mi cinsiyeti.bu da resmi kordon olabilirmi acaba
Bir kız bir erkek diye devam etseydi güvenenemekte haklı olabilirdiniz. 16 haftadan önceki cinsiyet yorumları tahmindir ama 16 haftadan sonra net bir şekilde anlaşılır. Size 12. Haftada kız denmiş sonra da hep erkek... Bu yüzden erkek diyebiliriz.

Allah akil fikir versin.Ben cocugum saglikli mi diye merak ederdim.Cinsiyeti nedir diye degil.Kostura kostura konu mu acilir bu konuda.Hem de bir derdim var bölümüne.

Bir kız bir erkek diye devam etseydi güvenenemekte haklı olabilirdiniz. 16 haftadan önceki cinsiyet yorumları tahmindir ama 16 haftadan sonra net bir şekilde anlaşılır. Size 12. Haftada kız denmiş sonra da hep erkek... Bu yüzden erkek diyebiliriz.
Ama iki kere 12 14 haftamda kiz demisti birden degisti benim.bir oglum var zaten buna ilk basta kiz dedi sonra erkek guvenemedimm ne bilim ya

Konu sahibi aslında kafa karışıklığını ve aynı zamanda da heyecanını paylaşmak istemiş.
Gayet anlaşılabilir bence.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin ancak doktorun net olmadığı birşeyde, bizim birşey diyebilmemiz zor.
Biraz daha sabredin az kalmış zaten, hem hamileliğinizin de çok başındasınız.
Bu kadar takılmayın derim.

Ama iki kere 12 14 haftamda kiz demisti birden degisti benim.bir oglum var zaten buna ilk basta kiz dedi sonra erkek guvenemedimm ne bilim ya
Ben de onu diyorum 16. Haftadan öncekilerde yanılma payı yüksek. 16 dan sonra kendi doktorum da başka doktorlar da erkek dedi yazmışsınız yanlış mı anladım?

Back
X