• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pinterest Kullanan Arkadaşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dilekr

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2023
642
223
23
25
Merhaba arkadaşlar Pinterest kullanıyor musunuz? Kullanıcı isimleri işi yazın takipleşelim olur mu?🤗 Benim sayfam ✨…. ✨Günlük cilt bakımı, makyaj önerileri, saç bakımı ve parfüm önerileri paylaşıyorum takipleşmek isterseniz beklerim ✨

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar Pinterest kullanıyor musunuz? Kullanıcı isimleri işi yazın takipleşelim olur mu?🤗 Benim sayfam ✨✨Günlük cilt bakımı, makyaj önerileri, saç bakımı ve parfüm önerileri paylaşıyorum takipleşmek isterseniz beklerim ✨

Kendi ürettiğiniz bir içeriğiniz var mı ? Sayfanız başkalarına ait 10 saniyeyi geçmeyen videolardan oluşuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi ürettiğiniz bir içeriğiniz var mı ? Sayfanız başkalarına ait 10 saniyeyi geçmeyen videolardan oluşuyor.
Başkalarına ait değil kendi düzenlediğimve kullandığım ürünler var çoğunlukla. Sadece İlk fotolar başkalarına ait oda pinterestte çok normal birşey sorun nedir? Bilerek kısa video yapıyorum uzun uzadıya gerek yok. Girip baktınız mı ? Bakmadan yorum yaptınız.

Başkalarına ait değil kendi düzenlediğimve kullandığım ürünler var çoğunlukla. Sadece İlk fotolar başkalarına ait oda pinterestte çok normal birşey sorun nedir? Bilerek kısa video yapıyorum uzun uzadıya gerek yok. Girip baktınız mı ? Bakmadan yorum yaptınız.

Sayfanıza bakarak yorum yaptım.

İlk yorumumu sayfanıza bakarak yapmıştım zaten. Sayfanızda kendinize ait olan içerik hangisi ?
Videolarda gösterdiğim çoğu şey yani ürünler kendi kullandığım veya düzenleyerek uğraşarak yaptığım şeyler. Başta da söylemiştim açıkça anlamamanız şaşırtıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X