Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar Pinterest kullanıyor musunuz? Kullanıcı isimleri işi yazın takipleşelim olur mu? Benim sayfam …. Günlük cilt bakımı, makyaj önerileri, saç bakımı ve parfüm önerileri paylaşıyorum takipleşmek isterseniz beklerim
Merhaba arkadaşlar Pinterest kullanıyor musunuz? Kullanıcı isimleri işi yazın takipleşelim olur mu? Benim sayfam … Günlük cilt bakımı, makyaj önerileri, saç bakımı ve parfüm önerileri paylaşıyorum takipleşmek isterseniz beklerim
Başkalarına ait değil kendi düzenlediğimve kullandığım ürünler var çoğunlukla. Sadece İlk fotolar başkalarına ait oda pinterestte çok normal birşey sorun nedir? Bilerek kısa video yapıyorum uzun uzadıya gerek yok. Girip baktınız mı ? Bakmadan yorum yaptınız.
Başkalarına ait değil kendi düzenlediğimve kullandığım ürünler var çoğunlukla. Sadece İlk fotolar başkalarına ait oda pinterestte çok normal birşey sorun nedir? Bilerek kısa video yapıyorum uzun uzadıya gerek yok. Girip baktınız mı ? Bakmadan yorum yaptınız.
Videolarda gösterdiğim çoğu şey yani ürünler kendi kullandığım veya düzenleyerek uğraşarak yaptığım şeyler. Başta da söylemiştim açıkça anlamamanız şaşırtıyor.