pinktonun yeni başladığı çeyizleri :)

pinkto

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
61
16
37
Nevresim ve battaniyelerim

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-27-20-14-20.png
    Screenshot_2015-11-27-20-14-20.png
    165,1 KB · Görüntüleme: 251
  • Screenshot_2015-11-27-20-13-46.png
    Screenshot_2015-11-27-20-13-46.png
    160,1 KB · Görüntüleme: 246
  • Screenshot_2015-11-27-20-13-23.png
    Screenshot_2015-11-27-20-13-23.png
    168,8 KB · Görüntüleme: 251
  • Screenshot_2015-11-27-20-12-59.png
    Screenshot_2015-11-27-20-12-59.png
    200,3 KB · Görüntüleme: 241
  • Screenshot_2015-11-27-20-12-42.png
    Screenshot_2015-11-27-20-12-42.png
    249,6 KB · Görüntüleme: 247
Bunlarda daha elime ulaşmayan pıer cardın çeyiz setin tencerelerde var ve a101oen aldğım başlanğıçlarım çeyiz aşkına

Eklentiler

• DSC_0125.JPG
    DSC_0125.JPG
    42 KB · Görüntüleme: 233
  • DSC_0118.JPG
    DSC_0118.JPG
    56,4 KB · Görüntüleme: 253
  • DSC_0116.JPG
    DSC_0116.JPG
    63,6 KB · Görüntüleme: 260
  • DSC_0129.JPG
    DSC_0129.JPG
    45,7 KB · Görüntüleme: 244
Hepsi çok güzel ama size nacizane tavsiyem çok almayın.sonra benim gibi koyacak yer bulamazsınız.

:KK45:teşekkür ederm valla bianda çeyiz aşkı olştu sevgilm bahara sözlenelm deince bide is bulsam kendımı alamycam :KK37:mutfak esyasının fazlası skntı olcağı ıcın abarmamayı umuyorm bende

Sadece mutfak esyası değil ki çok yorgan,çok yastık,çok nevresim vs bunlarda çok yer kaplıyor.

Nevresımım cokmu szce ben ıkıtane daha almayı dusunuyodm dorttane az gibi gelmstı bıde ınsan evlyken maddı acıdar skşk olabılıyo belkı ozaman bu kadar rahat alamam

Nevresim 4 tane almıssınz sanırım cok güzel modelleri cicekli olanı bende almayı düsünüyorum. Benim suan 1tane var pamuk saten. Ben 5 tane alıcam yeterli olur bence battaniye ve pike de eklenince baya bi oluyo yer sıkıntısı olabilir malesef kafanızda bi sayı belirleyin kendinize dur deyin yeni modelleri gördükçe zor biliyorum ama :KK17:

damlaya damlaya göl olur. başlaman bence de iyi olmuş canım. devamı da gelsin inşallah, biz de keyifle bakalım. mutlu günlerde kullan canımm:nazar::nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun cok tatlı cıcılerınız guzel gunlerde agız tadıyla kullanın ınsallah
nevresım hergun degısen bırıyım benım 7 tane var 2 tanede tek kısılık var cok yatılı mısafırım gelıyor
eger hergun degısceksenız 2-3 tane daha alın yoksa kalsın 4 tane yeterlı

yorgan 2 cıft kısılık 2 tek kısılık yetıyor yastık 5 tane yetıyor sonra hedıye gelıyor falan bırıkıyor koyacak yer bulamıyorsunuz

:KK66:

Hergün değistrmesemde değisklığı sevdğım içn çesıt az olmasn ıstedım :) ben hıç pıke almadm karacanın saten pıke takımından alanınız varmı memnunmusunz onumu alsam beğeniyorm coğunluk almış sitede yoksa sadece yatak ortusumu alsam kararsz kaldm kızlar bide uygun bi bornoz arıyorm taçta 400 iyi olanlar bıdaz fazla geldı bana

Ben simdi taç ın çeyiz setini alıcam. İçinde pike , nevresim takımı, yatak örtüsü takımı ve bornoz takımı var. Ayrı ayrı almaya kalksam 1000tl yi geçiceği için takım olarak alıcam. Hatta taç ın sitesinde 895 tl. Ben 689 tlye buldum kaliteli. Ve şık yani isterseniz size gösterebilrm. Tek bornoz seti 200-350 tl arası zaten yatak örtüsü de baya pahalı olunca set en mantıklısı geldi bana :KK24:

Ben simdi taç ın çeyiz setini alıcam. İçinde pike , nevresim takımı, yatak örtüsü takımı ve bornoz takımı var. Ayrı ayrı almaya kalksam 1000tl yi geçiceği için takım olarak alıcam. Hatta taç ın sitesinde 895 tl. Ben 689 tlye buldum kaliteli. Ve şık yani isterseniz size gösterebilrm. Tek bornoz seti 200-350 tl arası zaten yatak örtüsü de baya pahalı olunca set en mantıklısı geldi bana :KK24:
Aslnda uygunmuş ole ama suan çalşmadğımdan biraz erteleyibılrm onu siz daha uyguna nerden alıcaksnz

Hergün değistrmesemde değisklığı sevdğım içn çesıt az olmasn ıstedım :) ben hıç pıke almadm karacanın saten pıke takımından alanınız varmı memnunmusunz onumu alsam beğeniyorm coğunluk almış sitede yoksa sadece yatak ortusumu alsam kararsz kaldm kızlar bide uygun bi bornoz arıyorm taçta 400 iyi olanlar bıdaz fazla geldı bana
canım n11 sitesinde dantela bornoz setleri var. en son gördüğümde 255 TL ydi. ben dantelanın havlu kalitesine çok güvenirim. istersen bir bak.

canım n11 sitesinde dantela bornoz setleri var. en son gördüğümde 255 TL ydi. ben dantelanın havlu kalitesine çok güvenirim. istersen bir bak.
Tesekkür ederm cnm bakıcam taçında bazı bornozları dökülme yapıyomş kalitesi önemli gerçekten

Tesekkür ederm cnm bakıcam taçında bazı bornozları dökülme yapıyomş kalitesi önemli gerçekten
evde taç bambu bornoz seti var. dökülme değil de, kısa sürede sertleşme oldu. iki yıl dolmadı bile. ayrıca füme rengi baş havlusu sanki çamaşır suyu değmiş gibi yer yer renk attı. kullananların bazıları da memnunuz diyor. bilemedim ki:KK64:

Bunlarda daha elime ulaşmayan pıer cardın çeyiz setin tencerelerde var ve a101oen aldğım başlanğıçlarım çeyiz aşkına
canım Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin öncelkle.
yaa bende piere cardinin takımlarına çok baktım ne kadara aldn acaba öğrenebilir miyim çeyiz paketi mi??

canım Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin öncelkle.
yaa bende piere cardinin takımlarına çok baktım ne kadara aldn acaba öğrenebilir miyim çeyiz paketi mi??
Teşekkür ederim .Evet canm çeyiz paketı katologdan atym üç paket var kare tabaklı seçnce biraz daha pahalı atyorm resmını cekip hemen

Eklentiler

• DSC_0133.JPG
    DSC_0133.JPG
    73,8 KB · Görüntüleme: 63
  • DSC_0132.JPG
    DSC_0132.JPG
    60,6 KB · Görüntüleme: 78
Teşekkür ederim .Evet canm çeyiz paketı katologdan atym üç paket var kare tabaklı seçnce biraz daha pahalı atyorm resmını cekip hemen
ne kadar canm?? 3 dediğin neler var içinde tencere yok mu
peşin fiyatı mı taksit mi? bende kare düşünüyorum zaten hiç yuvarlak bakmadm
çatal bıçak hangisi 2 foto var yanyana

Bisey sorucam sana birde bu pierre cardin kataloglarına nasıl ulasabilirim etrafmda hic yok üyemi olmak zorundayım canım?

X