• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pinkeyed Burun Estetiği Ameliyatı

pinkeyed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
36
0
46
Diğer
kızlar 14 gün önce estetik oldum. kemik eğriliği vardı tamamen tıkalıydı sağ tarafım. doktor burun ucun düşer dedi korktum ve zaten kemerli ve uzun olan burnuma estetik de yaptırdım. doktorum oldukça deneyimli ve başarılı ve tam da istediğim gibi bir burun oldu .. burun ucu hafif kalktı, doktorum burun kanatlarımı darallttı, burun başı içe çöküktü, orayı kıkırdakla doldurdu, kemeri aldı..anlayacağınız çok işlem gördü burun ve yandan bakıldığında harika ANCAK,

dün işe başladım ARKADAŞLARIM TANINMAZ HALE geldiğimi söyledi, hatta öğretmenim..öğrencilerim bile.."önceki yüzünüz daha güzeldi öğretmenim, noldu size diyorlar"o kadar saf, temiz ve doğal şekilde diyorlar ki abartı yok, tarafsızca açıkca söylüyorlar işte..
o kadar mutsuzum ki. yüzümde morluk falan yok ancak hala şiş.. bu durumun sadece şişlikten kaynaklanmasını bekliyorum.. başta böyle tepkiler alıp sonrasında şişlikler inince eski yüz ifadesine kavuşan oldu mu aranızda?

ya da artık yeni yüz "ifadesiz" ifadem bu mu kalacak?

yorumlarınıza ihtiyacım var..

Back