• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Pink_love'ın Nişan hazırlıkları ve Damat bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Aldıklarınız hoş. güle güle kullanın inşallah. bnde eminönünden aldım bir çok şeyimi almaya da devam ediyorum. iki şey sorucam :)) birincisi nişanda arabalara havlu dagıtılıyor mu? benim salomda olacak almam gerekir mi? konvoy olmayacak sanırım gelin alma da olmayacak o yüzden biz sadece gelin arabasına diye düşündük. ama almak gerekir mi? bir de o hazırladıgınız traş takımının içine koyduklaruınızı merak ettim ben öyle sandık mı kutu mu nedir aynalı oluyor hani onlardan almıycam belki küçük bir sepet içine koyup süsleyebilirim olur dimi..?

Benimde nişanım salonda olacak Emos o yüzden ben aldım havlu. Çünkü benim nişan bohçam nişan günüm gelicek. Aynı zamanda erkek tarafından evin önüne benim akrabalarımdan evin önüne araba ile gelen olur. Onların arabalarını boş yollamak istemem.O yüzden aldım.

Sen sepete koymamayı düşünmüşsün koyanlar var çok da şık duruyor.
Ben öle bir kutu aldım.
İçinde ise Traş köpüğü ve balsamı parfümü deodorantı duş jeli sıvı el sabunu dove kalıp sabun ayakkabı boyası parlatıcısı duş lifi dove el kremi diş fırçası ve diş macunu koydum. (Ağız bakım suyu ve diş ipi de ilave edilebilir) cımbız tırnak makası fln) 2 adet traş havlusu koydum.

Son düzenleme:
Benimde nişanım salonda olacak Emos o yüzden ben aldım havlu. Çünkü benim nişan bohçam nişan günüm gelicek. Aynı zamanda erkek tarafından evin önüne benim akrabalarımdan evin önüne araba ile gelen olur. Onların arabalarını boş yollamak istemem.O yüzden aldım.

Sen sepete koymamayı düşünmüşsün koyanlar var çok da şık duruyor.
Ben öle bir kutu aldım.
İçinde ise Traş köpüğü ve balsamı parfümü deodorantı duş jeli sıvı el sabunu dove kalıp sabun ayakkabı boyası parlatıcısı duş lifi dove el kremi diş fırçası ve diş macunu koydum. (Ağız bakım suyu ve diş ipi de ilave edilebilir) cımbız tırnak makası fln) 2 adet traş havlusu koydum.

tessekkürler aslında araba ile gelen olur bende alırım o zaman.. :)

esmaaaammmmmm daha yeni grördüm topiğini :69:
hepsi süper yaaa bayıldımmmmmmmm :38:
bende damadıma bohça yapcam senden yardım alcam kuzuummm :70:

Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah bende saatin fiyatını merak ettim :2:

nişan tepsiniz çok güzel ve fiyatıda çok uygun bayıldım. nette var tepsiler baya tuzlu fiyatları.istanbulda oturuyorsunuz galiba benim olduğum yerde yok böyle şeyler. bayıldımmm

hayırlı uğurlu olsun ya çok hoş gerçketen hepsi..
Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin..
darısı düğün hazırlıklarının başına :)))

Pink canim masAllah diyeyim :nazar:
Bende nisan bohcalarini kendim hall etmeye calistim bi sekilde.
Insan tek basina hall edince sonucta iyi olunca daha bi farkli seviniyo :17:
Allah tamamina erdirsin canim az kaldi zaten :):nazar:

Back