• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınarın çeyizi :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok kaliteli ve şık çeyizler almışsın canım:53:
hepsini güle güle kullan:34:
hisar tencerelerin mükemmel bayıldım:nazar:bugün mağazasında da gördüm hepsi harika:54:

Bende mağazasında görmüştüm ama fiyatı pahalı gelmişti ve düdüklü tencere istemiyodum .. Fabrika satış mağazası buldm 1800 olan set 1400 e aldım ve düdüklü yerine 330 tl hediye çeki aldım düşünürsen eğer İstanbuldaysan uğra derim

çok kaliteli ve şık çeyizler almışsın canım:53:
hepsini güle güle kullan:34:
hisar tencerelerin mükemmel bayıldım:nazar:bugün mağazasında da gördüm hepsi harika:54:

home sweet home nevresim takımın sanırım :) bende onun turkuazını aldım

çeyizlerinin hepsi çok güzel

Güzel günlerde kullan sevdiğinle inşaAllah :)

devamını bekliyorummevet home sweet home :) bende resimdeki pembe ve fuşyasını aldım .. Gülü güle kullan ;)

canm hepsi birbirinden güzel güle güle nişanlınla bir ömür kullan.sende cok seiyosun altın sarısını belliki mutfagına yansıtmıssın bende çok seviyorum aksesuarlarımda hep kullanırımda mutfaga cesaret edemedim dogrusu :)

çok teşekkür ederim . Altın sarısını severim ama mutfağımda hiç hayal etmemiştim ama bu seriyi görünce çok beğendim . Siyah ya da kırmızı tencereler arasından farklı geldi :) tüm mufağımda iddali bi renk kullanamam ama ;)

bunlarda yeni aldığım tupperlarım , çok kullanışlı olduğunu ve sürekli kullandığını ve menun kaldığını söyledi arkadaşım , çok gereksiz olduğunu söyleyenlerde var tabi :) denemek lazım ..
$cache_500_1__i_2370419_MHK.webp$eko_kap_2_li.webp$TUPPERWARE-SEKER-KAPLAR-4-LU-SET-50-INDIRIM__36644047_0.webp$tupperware-uc-sekerpare-600x31800-ml-mb66153_1162502_r1.webp$cache_500_1__i_2370419_MHK.webp$eko_kap_2_li.webp$TUPPERWARE-SEKER-KAPLAR-4-LU-SET-50-INDIRIM__36644047_0.webp$tupperware-uc-sekerpare-600x31800-ml-mb66153_1162502_r1.webp

resimlerin aynıları ikişer kez yüklendi , silemedim

:nazar: tebrik ederim nişan yeni oldu sanırımm
çeyizlerini güzel günlerde kullanman dileklerimle hepsi çok güzeller :nazar:

çok teşekkür ederimmm :) 29 Ocaktaydı nişanım

nevresim takımına bayıldım güle güle kullan hepsi çok şık :nazar:

canım kaliteli ve güzel şeyler almışsın devamı da öyle gelecektir eminim hepsini mutlu günlerde kullanırsın inşallah :)

canım kaliteli ve güzel şeyler almışsın devamı da öyle gelecektir eminim hepsini mutlu günlerde kullanırsın inşallah :)

Âmin cnm çok teşekkurler günlük,misafir ve kahvaltı tabakları kaldı büyük ihtiyaç olarak

Back
X