Pınarın çeyizi :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Waes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
659
21
68
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Son düzenleme:
resimleri eklemeye çalıştım umarım becerebilmişimdir.

Eklentiler

• $cemil ipekçi bornoz.webp
    $cemil ipekçi bornoz.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 101
  • $482x482.webp
    $482x482.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 84
  • $634598825216799609.webp
    $634598825216799609.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 75
  • $express_zm.webp
    $express_zm.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 75
  • $express_zmm.webp
    $express_zmm.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 79
  • $gourme_grill_330.webp
    $gourme_grill_330.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 69
  • $saten nevresim.webp
    $saten nevresim.webp
    51 KB · Görüntüleme: 81
  • $tefalacticook482.webp
    $tefalacticook482.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 72
  • $turkkahvesi.webp
    $turkkahvesi.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 81
  • $ütüm.webp
    $ütüm.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 86
gerçekten güzel seçimler hayırlı olsun çeyizciklerin tatlı :) devamlarını bekliyorum :34: ya ben sana ne sorucam resim nasıl ekledin ben beceremedimde :52:

gerçekten güzel seçimler hayırlı olsun çeyizciklerin tatlı :) devamlarını bekliyorum :34: ya ben sana ne sorucam resim nasıl ekledin ben beceremedimde :52:

teşekkür ederim :) eklenti ekle diye bi kısım var ordan ekledim

aldıkların çok zevkli canım diğer alışverişlerini de bekliyoruz ;) mutlulukla kullan hepsini

Canım o bornozuna bayılıyorum bende:)) henüz almadım alırsam onu düşünüyorum:)) Mutlulukla kullan:21:

Sende benim gibi yenisin çeyiz hazırlıklarında.. Kendimi yalnız hissediyordumm :D Çok güzeller hepsi.. Aşk'la kullann :16:

herkese çok teşekkür ederim aldıkça eklemeye devam edicem .. Bornoz setimi internetten aldım beklediğim gibi de geldi resimdekinden farkı yok kutu bozulmasın diye tamamen açmadım ama ;)

öncelikle güle güle kullan çeyizini. şimdiden mutluluklar. bornoz takımını ben de markafonide görmüştüm. hatta almayı çok düşündüm gibip geldi elim mouse a :)
ama sana kısmetmiş demek ki. bu arada görüntüsü nasıl? şal desen kısmı için çok emin olamamıştım. gelecek sefere alsam mı ne dersin?

tatlım Rabbım askla huzurla mutlulukla sağlıkla kullanmayı nsıp etsın ınsallah herseyın cok guzel gule gule kullanman dıleğımle. Sana sımdıden kolay gelsın alınacak eksık daha cokk :34: Güzel özenle secilmiş bir topik daha baska ne denebilir ki :nazar:

Güle güle kullan aldıklarını canım,bernardodan aldığın kupalarına bayıldım,onun kahve fincanlarıda var,bende alıcaktım bitmiş:25:

herkese çooook teşekkür ederim hepimizin Allah gönlümüze göre versin , güle güle mutlulukla kullanalım aldıklarımızı :) alınacak okadar çok şey var ki ama nişanım var 2 hafta sonra ev çok kalabalık ve müsait olmıcağı için yemek takımlarımı almadım nişandan sonra eklerim fikirlerinizi alırım :)
bornoz takımı nette görüldüğü gibi renkler biraz daha açık nette biraz daha koyu gözüküyı okadar ama kutu bozulmasın diye tamamen açmadım bornozu dokusu çok güzel deseni biraz abartılı ama ben öyle çok seviyorum :)

çok kaliteli ve şık çeyizler almışsın canım:53:
hepsini güle güle kullan:34:
hisar tencerelerin mükemmel bayıldım:nazar:bugün mağazasında da gördüm hepsi harika:54:

harika ve kaliteli şeyler almışsın güzelim maşşallah diyorum:nazar::nazar:mutlu güzel günlerde kullan:16:

home sweet home nevresim takımın sanırım :) bende onun turkuazını aldım

çeyizlerinin hepsi çok güzel

Güzel günlerde kullan sevdiğinle inşaAllah :)

devamını bekliyorumm :)

Back
X